Nieuw

Ze zagen er “eng” uit: “Niemand wil jullie hier!”

Een ziekenhuis in Virginia heeft een radicale moslimfamilie ervan weerhouden de kraamafdeling binnen te komen en een pasgeboren baby te zien omdat ze er “eng” uitzagen en heette hen welkom met de woorden “Niemand wil jullie hier!”

Een moslimfamilie ging naar een ziekenhuis in Noord-Virginia om een gelukkige gebeurtenis te vieren, een pasgeboren baby. Maar ze beweren dat het ziekenhuispersoneel hen vernederde door te zeggen dat ze er “eng” uitzagen en dreigden hen eruit te schoppen.

Bron:

‘You Look Scary’: Muslim Family Describes Discrimination at Virginia Hospital

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Ze zagen er “eng” uit: “Niemand wil jullie hier!”

 1. Kan ze geen ongelijk geven. Wij willen ze ook niet hier maar worden ons opgedrongen door idioten die zich politicus noemen.

  Like

 2. Claudia M. // januari 12, 2019 om 19:21 //

  Ja, ja… een beetje begrip opbrengen voor ons is er dan weer niet bij. Het ziet er inderdaad buitengewoon unheimlich uit ja! Lazer op, met je islamitische folklore lappen of ga gewoon lekker in je thuisland wonen, waar iedereen er zo bij loopt!

  Like

 3. Alphons Mantel // januari 13, 2019 om 07:54 //

  Waarom zijn die moslims hier?

  Like

 4. antiislamnu // januari 13, 2019 om 09:23 //

  Hier in Nederland gaat dat anders paar jaar geleden moest ik noodgedwongen naar een stadsdeel kantoor.
  Bij binnen komst wordt ik meteen geconfronteerd met twee kopvode achter de balie afijn komt een zeer oude meneer aan de beurt en deze man vraagt naar een formulier voor weet ik veel.
  Zegt zo’n kopvode hoer hebben we niet ga maar uit printen thuis gelukkig was er een behulpzame nederlander die toevallig in de straat woonde en de oude man hielp door thuis het formulier uit te printen.
  Ondertussen was ik in een wachtruimte aan het wachten tot ik aan de beurt was en ja hoor komt er een haatbaard binnen in smerige witte homo jurk.
  Tot mijn verbazing komt er een moslim ambtenaar aan gelopen en ze beginnen elkaar te kussen wat blijkt het stuk strond kwam aangifte doen van de geboorte van een nieuw stuk strond.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s