Nieuw

Vrouwen bij de politie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Vrouwen bij de politie

 1. Jack vanderVeen // januari 12, 2019 om 15:58 //

  Vrouwen en politie-agent dat zijn twee verschillende werelden. Hun mannelijke collega’s hebben het alleen al druk met hun vrouwelijke collegae te beschermen. Geen wonder dat er tekort aan MANkracht is bij de politie. Vervang alle vrouwen en mannen die daarmee gelijk geïdentificeerd willen worden door echte mannen, dat scheelt al een slok op een borrel. Dan nogeens al dat Aziatisch en Afrikaans tuig, genaamd migranten, het land uit trappen. Voila. Overcapaciteit aan halve gele hesjes, oftewel politie, op straat.

  Like

 2. Niet om te discrimineren, maar ik vind dat je gelijk hebt ! Mannen en vrouwen zijn en
  b l i j v e n nou eenmaal verschillend, ook fysiek……die verschillen moet je accepteren vind ik
  Sommige vrouwen willen p e r s e bewijzen dat ze fysiek evenveel aan kunnen, dat is een leugen. Er zijn wel o v e r l a p p i n g e n hier en daar, maar tegenwoordig wordt dit tot in het overdrevene getrokken. Zelfs bij het schaatsen op ned 1 zie je dat, de snelste vrouw is nog langzamer als de langzaamste man van de 1 1 !!! Zag ik vorige week `toevallig ` ( want heb de tv wel aan, maar zonder geluid ahumm )

  Like

 3. Je spatiebalk is stuk 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s