Nieuw

VK: Culturele verrijkers schreeuwen ‘Wees een goede vrouw’, terwijl ze een dronken vrouw verkrachten die hen om een lift vroeg

Vrouwen moeten niet alleen uitgaan, en al zeker niet alleen terug naar huis gaan, en al helemaal niet als ze gedronken hebben.

Als ze dat nu nog niet weten, dan vragen ze er om. Het is hard dat ik dat zeg (en ik had er eerst iets anders staan, maar daar gaan jullie van steigeren, dus ik hou me nog in), maar het is de bittere waarheid.

In het Europa van Mark Rutte en Frans Timmermans kunnen vrouwen niet meer veilig over straat en dat hebben ze met opzet zo georganiseerd. Het is de ultieme vernedering voor de mannen van een samenleving als ze hun vrouwen niet meer kunnen beschermen.

Daily Mail:

Twee mannen trokken rond in een stadscentrum op zoek naar dronken en kwetsbare slachtoffers om seksueel te vergeweldigen voordat ze een vrouw in een auto verkrachtten, hoorde een rechtbank.

Najirul Miah, 20, en Syed Ahmed, 21, stonden geparkeerd buiten een afhaalrestaurant in Sunderland toen het vermeende slachtoffer om een lift vroeg, in de overtuiging dat ze in een taxi zonder vergunning zaten.

Toen ze aanbood om hen te betalen om haar mee naar huis te nemen, reed het paar haar naar een verlaten straat, waar ze om de beurt haar achterin de auto verkrachtte, hoorde Newcastle Crown Court.

We leven niet in een multicultureel sprookjes lalaland zoals meisjes op scholen door de kwaadaardige staat geïndoctrineerd wordt. Het is aan vaders, en eventueel broers om die meisjes te corrigeren. Ja, dat klinkt islamitisch. Het is jammer. Maar al die kerken die nu regenboogvlaggen aan het hijsen zijn gaan deze meisjes niet beschermen.

Die beweren dat iedereen lief leuk vriendelijk en aardig is. En dat is ronduit misdadig.

Tijdens de verkrachting probeerde ze ‘te blokkeren wat er met haar gebeurde’, en werd ze door de mannen opgedragen ‘een goede vrouw te zijn‘ en zeiden ze ‘je moet dit doen’.

Ze bedoelden een goede hoer, een goede slet, want dat is hoe ze Europese vrouwen zien die alleen en dronken over straat gaan. Ze hoeven geen eens meer vanuit hun jihadhellholes de Europese kusten af te struinen zoals ze eeuwen deden.

Tegenwoordig stappen de Europese vrouwen zelf vrijwillig bij hen in hun auto.

En dat is de schuld van elke juffrouw op de kleuterschool die sprookjes verkoopt, tot Mark Rutte, tot de smerige cabal die hem aan een touwtje heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1131 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on VK: Culturele verrijkers schreeuwen ‘Wees een goede vrouw’, terwijl ze een dronken vrouw verkrachten die hen om een lift vroeg

 1. Helemaal correct weergegeven!!
  De Cabal heeft zich in alle lagen van overheid en maatschappij ingegraven. Zij heeft dit vrijwel ongehinderd kunnen doen langs de weg van leugens en misleiding.
  Die middelen werden ingezet bij de tot totstandkoming van de EU en nu bij de massa immigratie van volkeren met een barbaarse cultuur.

  Like

 2. Ze moeten eens wat meer documentaires over apen kijken. Dan weten ze dat die elk vrouwtje pakken waar ze hand op kunnen leggen. Tot een ander mannetje zich er mee bemoeit. En aangezien dat volk het dichtst bij de apen staat laat het zich raden. En weten andere mannetjes wat ze te doen staat.

  Liked by 1 persoon

 3. is die foto van drankorgel Juncker na teveel gedronken te hebben?
  elk mens man of vrouw heeft of beter had het recht om buiten te lopen, waar en hoe dan ook, dronken, nuchter dat maakt niet uit, niemand heeft het recht om aan een ander zijn lichaam te zitten, kijk dat ze is ingestapt is een beetje dom, maar het is niet meer mogelijk in het donker buiten te zijn, maar ja dan kan je zomaar thuis worden overvallen

  Like

 4. Wakkere joost // januari 13, 2019 om 00:29 //

  Nou dan ga ik voortaan ook alleen lopende moslima’s lastig vallen en tot seks dwingen.
  Als onze vrouwen hoeren zijn dan zijn hun vrouwen dat ook op zeker !
  Want er lopen er zat alleen rond ook in het donker.
  Maar trouwens liever niet juck ik heb geen zin hem in een besneden vag te duwen en met
  een snor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s