Nieuw

Ronald Reagan was misschien wel de slechtste president van de Verenigde Staten

Soms zie ik zulke kwaadaardige desinformatie staan bij de buren dat ik er wel iets van móet zeggen.

Bovenstaande header zag ik op een zeker cartoonblog uit het Noorden des lands staan. Weet je dan echt niet wat Reagan geflikt heeft ? Kun je niet een beetje onderzoek doen voor je zomaar wat op het internet plempt ?

En dat misleidende plaatje krijgt dan tientallen ‘sterren’ en geen van de tientallen reacties weet te melden wat voor gruwelijks Ronald Reagan het blanke ras aangedaan heeft, welke toekomstige genocide hij in gang gezet heeft.

Is iedereen in deze wereld dan echt volkomen ongeïnformeerd ?

Reagan heeft helemaal nooit een muur gebouwd, anders zou Donald Trump dat nu niet hoeven doen. Reagan heeft de grenzen wijd opengezet en Amerika overspoeld met shithole-people. De enige muur waar Reagan het over gehad heeft is de Berlijnse muur; “Tear that wall down, mister president”, riep hij tegen Gorbatsjov, met als gevolg dat Angela Merkel uit de DDR kon ontsnappen en ze ons nu aan het uitroeien is.

In 1986 legaliseerde Ronald Reagan 3 miljoen illegale immigranten

We zijn al eens voorgelogen met valse beloften van grensbeveiliging in ruil voor het koppelen van veiligheid aan andere aspecten van het immigratiedebat. President Reagan ondertekende in 1986 de Immigration Reform and Control Act, die bijna 3 miljoen immigranten zonder papieren legaliseerde. De wetten moesten een alomvattende oplossing zijn met bepalingen om de grensbeveiliging aan banden te leggen. Deze bepalingen werden nooit afgedwongen en de daaropvolgende explosie van illegale grensoverschrijdingen heeft geleid tot ongeveer 11 miljoen illegale vreemdelingen die vandaag de dag in de Verenigde Staten wonen.

Bron: Fed Up!, by Gov. Rick Perry, p.120 , Nov 15, 2010

Het gevolg is dat Californië dat ooit een stevige Republikeinse staat was, nu een communistisch hellhole is vol feministen, transgenders en derdewereldgeteisem dat de marxistische pest heeft aan alles en iedereen die blank is. Texas staat op vallen en als die staat gevallen is zullen de Republikeinen nooit meer aan de macht komen en zal het niet lang duren voor de eerste blankenvervolgingen beginnen.

In 1986 heb ik voor de immigratiewet Simpson-Mazzoli gestemd omdat ons werd verteld dat deze het probleem van de massale illegale immigratie zou oplossen. In zijn dagboeken zei president Ronald Reagan dat hij het wetsvoorstel zou ondertekenen omdat we de controle over onze grenzen moesten terugkrijgen. Het wetsvoorstel Simpson-Mazzoli bevatte drie beloften:

 • De regering zou een gezamenlijke inspanning leveren om de grenzen te controleren.
 • Een effectief controleprogramma voor werkgevers zou ervoor zorgen dat alleen legale werknemers werden aangenomen.
 • Eenmalige amnestie zou worden verleend voor mensen die illegaal in de Verenigde Staten verblijven.

Alle drie de beloften werden gebroken. De regering heeft geen enkele serieuze poging gedaan om onze grenzen te controleren.

Bron: Real Change, by Newt Gingrich, p.126 , Dec 18, 2007

Ronald Reagan – geen conservatief als het aankomt op immigratie

By Joe Guzzardi
September 8, 2011

{ ingekort }

In plaats van te pleiten voor deze zogenaamde hervorming, moeten de Republikeinen campagne voeren voor de handhaving van de immigratie en wijzen op Reagans amnestie als Bijlage 1 in hun argumentatie.

Vijfentwintig jaar na de Immigration Reform and Control Act (IRCA) lijdt de Verenigde Staten, en in het bijzonder Reagan’s California, nog steeds onder de wet.

Tijdens de hoorzittingen van het Congres die aan de IRCA voorafgingen, vroegen een paar in het Congres zich af wat de kosten zouden zijn van het legaliseren van ongeveer 3 miljoen vreemdelingen. Hun lage opleidingsniveau, beperkte Engelse taalvaardigheid en bescheiden beroepsvaardigheden vormden een belangrijke hindernis voor het bereiken van economische onafhankelijkheid.

Zoals het zich ontwikkelde, volgens een 1997 Center for Immigration Studies Report getiteld “Measuring the Fallout: the Cost of IRCA Amnesty after Ten Years”, was de congresminderheid correct. De ,,immigratie zadelde lokale en staatsoverheden met hoge welzijnskosten op.

Ironisch genoeg was Californië – waar gouverneur Reagan zich krachtig tegen sociale voorzieningen had verzet – een van de zwaarst getroffen staten. Bijna 53 procent van alle gelegaliseerde vreemdelingen en hun groeiende families verbleven in Californië.

Gelukkig voor de staten, begraven in de kleine lettertjes van de IRCA was het State Legalization Impact Assistance Grants (SLIAG) programma dat de staat en lokale overheden een deel van hun publieke hulpkosten vergoedde.

Maar SLIAG betaalde slechts een klein percentage van de financiële behoeften van de zeer afhankelijke, pas geamnestieerde bevolking.

Gedurende de eerste tien jaar na het IRCA hebben federale, staats- en lokale hulpprogramma’s $ 102,1 miljard aan uitkeringen uitbetaald voor 20 verschillende openbare hulpprogramma’s. Die totale uitgaven werden gedeeltelijk gecompenseerd door de totale betaalde immigrantenbelastingen van $ 78 miljard. Het netto tienjarig tekort om nieuwe immigranten te subsidiëren was $ 24 miljard.

Bron:

https://www.capsweb.org/opinion-releases/ronald-reagan-no-conservative-immigration

Veel erger dan die kosten, die inmiddels opgelopen zijn tot een veelvoud daarvan, is het feit dat door de beslissing van Ronald Reagan blanken versneld een minderheid zullen worden in wat eens hun land was.

En we hoeven maar naar Zuid-Afrika te kijken om te weten wat er gebeurt als blanken in de minderheid zijn.

Reagan was een ramp, en dat de duivel hem elke dag met een gloeiende pook daar aan mag herinneren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Ronald Reagan was misschien wel de slechtste president van de Verenigde Staten

 1. Republikein // januari 12, 2019 om 01:05 //

  Dacht dat mijn reactie aldaar niet positief was.

  Liked by 1 persoon

 2. Het was wel weer heel cryptisch 😉

  Like

 3. Republikein // januari 12, 2019 om 01:13 //

  Oh, dacht dat tenminste jij me kon lezen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik begreep het ook wel.

  Like

 5. Republikein // januari 12, 2019 om 01:23 //

  De rest niet, vroegen ook niet om uitleg, niet dat ik daar behoefte aan had.
  Wellicht had Bert het begrepen.

  Like

 6. Ik denk het niet. Anders had er allicht iemand op gereageerd.

  Like

 7. Het leeuwendeel van de reguurders slaan aan op een citaat, lekker snel en gemakkelijk een ander Pietje precies zoekt het wel voor je uit hoe het werkelijk in elkaar steekt.

  Like

 8. Onlangs heeft de zoon van reagan Trump een tweet gestuurd met de boodschap dat Trump nu moet doorhalen want de democraten hadden reagan toestemming voor de muur beloofd waar ze nog steeds op zitten te wachten.

  Toen reagan president werd was ik een tiener en links, vond (en vind) het nummer B-Movie van de onlangs overleden zwarte protestzanger Gil Scott-Heron echt helemaal te gek, phil collins maakte reagan belachelijk in een nummer en videoclip, ik lag helemaal dubbel om spitting image waar reagan als een demente ouwe gek werd weggezet. Een beetje zoals nu met Trump gebeurt, enkel met Trump gebeurt het in het kwadraat. Als ik toen de wijsheid had die ik nu heb had ik er waarschijnlijk anders naar gekeken.

  Like

 9. vonpuffelen // januari 12, 2019 om 18:13 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s