Nieuw

Nieuwe kinderverkrachtingen shockeren Finland – drie asielzoekers gearresteerd

De golf van kinderverkrachtingen door asielzoekers in Finland gaat door. De politie onderzoekt nu drie nieuwe gevallen van misbruik in Oulu.

Nog meer gevallen van kinderverkrachting en kindermishandeling zijn nu ontdekt in Oulu in Finland.

Begin december werden zeven asielzoekers in Oulu gearresteerd op verdenking van ernstige verkrachting van een zeer jong meisje in de leeftijd van tien jaar.

De Finse politie waarschuwde vervolgens meisjes en ouders voor verkrachters met een allochtone achtergrond die via het internet contact opnemen met hun slachtoffers.

Sindsdien zijn er alleen nog maar meer gevallen ontdekt.

De politie onderzoekt nu vier nieuwe zaken met meisjes jonger dan 15 jaar die slachtoffer zijn geworden. Drie “vluchtelingen” zijn gearresteerd en worden verdacht van kinderverkrachting en grove seksuele uitbuiting van kinderen.

De misdaden zouden in de zomer van 2018 hebben plaatsgevonden.

Daarnaast zou een van de slachtoffers in de vorige zaken in het najaar zijn overleden. Het gaat hier echter niet om een misdrijf, maar hoe de persoon is overleden, wordt niet beschreven. De doodsoorzaak zou worden onderzocht.

In de Finse krant kun je lezen dat de verdachten “alle een achtergrond als vluchteling of asielzoeker” hebben.

– De eerdere gevallen van seksueel misbruik van minderjarigen gaven mij een diep gevoel van afkeer. Ik begrijp dat het publiek zich zorgen maakt en geschokt is, zegt premier Juha Sipilä in een verklaring.

Tegelijkertijd richt de minister-president zich tot immigranten in Finland en dringt hij er bij hen op aan de Finse wetgeving na te leven. Hierover zal hij geen stap terugnemen, zegt hij.

“De rol van het asielsysteem is om mensen in nood te helpen, maar criminelen moeten niet beschermd worden”, schrijft hij op Twitter.

De regering heeft sinds het begin van het jaar de wet veranderd, wat het gemakkelijker maakt om buitenlanders die misdaden hebben gepleegd uit te zetten.

– Onze gedachten gaan uit naar alle minderjarigen en hun families die hebben geleden onder deze onmenselijke en verwerpelijke misdaden. Ik kan dit soort geweld en meedogenloosheid niet begrijpen, zegt de minister-president.

Ondanks het feit dat de misstanden in Finland tot op regeringsniveau een probleem zijn geworden, hebben ze in Zweden niet veel aandacht getrokken, behalve in alternatieve media.

Bron:

Nya barnvåldtäkter skakar Finland – tre invandrare gripna
Polisen utreder fyra nya fall av sexualbrott mot minderåriga i Uleåborg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nieuwe kinderverkrachtingen shockeren Finland – drie asielzoekers gearresteerd

  1. Ze zijn weeral ‘gechoqueerd,’ en het is ‘onaanvaardbaar,’ maar het probleem bij de wortel aanpakken? Dat durven ze niet. Ten koste van de levens van de kinderen. Proficiat EU. Uw multiculturele verrijking begint vruchten af te werpen.

    Liked by 1 persoon

  2. Goed gezegd Chip.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s