Nieuw

Links-liberale nieuwsportaal ‘Der Spiegel’ profetie in het jaar 2000 vanwege CO2: Nooit meer sneeuwwinters!

Ons citaat van de week komt uit het voormalige toonaangevende medium van de Duitse republiek. Der Spiegel voorspelde samen met een CO2-expert van het Max Planck Instituut in Hamburg in het jaar 2000 dit:

Geen sneeuw meer. In Duitsland behoren bitter koude winters tot het verleden: “Winters met strenge vorst en veel sneeuw zoals twintig jaar geleden zullen op onze breedtegraden niet meer bestaan”, zegt wetenschapper Mojib Latif van het Max Planck Instituut voor Meteorologie in Hamburg.

Lees hier: Nooit meer sneeuw?

Hetzelfde tijdschrift berichtte gisteren: “Rampenalarm in Bad Tölz – sneeuwmuren. In verschillende delen van Beieren zijn door de sneeuwmassa’s rampwaarschuwingen uitgeroepen”.

Lezeres Plutonia stuurde ons de volgende foto:

En schrijft: “Beste Dr. Berger, de heer Latif heeft gelijk. Er zijn geen sneeuwmassa’s meer – dit zijn slechts “gevoelde” sneeuwmassa’s. Nu moet ik terug naar de sneeuwschuiver, anders kan ik de voordeur niet meer uit. Sneeuwgroeten van Opper-Beieren naar Berlijn, Plutonia.”

Bron:

Der „Spiegel“ prophezeite im Jahr 2000 wegen CO2: Nie wieder schneereiche Winter!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Links-liberale nieuwsportaal ‘Der Spiegel’ profetie in het jaar 2000 vanwege CO2: Nooit meer sneeuwwinters!

 1. Jack vanderVeen // januari 12, 2019 om 23:10 //

  Volg wat colleges van Hans Lohman (econoom) over klimatologie en men is meteen bijgepraat over de klimaatcondities.

  Like

 2. Bewijst maar weer dat wetenschappers vaak uit hun nek ……., ik heb belooft netter te praten

  Like

 3. Alphons Mantel // januari 13, 2019 om 07:43 //

  klimaat kun je niet voorspellen; wel de natuur- en milieuschade door immigratie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s