Nieuw

Heksenjacht in Rome: paus wil Salvini excommuniceren omdat hij geen illegale immigranten opneemt

© AnonymousNews

Paus Franciscus heeft Matteo Salvini de oorlog verklaard, omdat de vice-premier en de zittende minister van Binnenlandse Zaken weigert om illegale migranten het land binnen te laten. Met zijn ongehoorzaamheid heeft hij het canoniek [kerkelijk] recht geschonden en het Vaticaan aangevallen. Het wereldvreemde fanatieke hoofd van de kerk wil nu zelfs Salvini excommuniceren, d.w.z. verbannen naar de hel.

Als aandachtige lezer van AnonymousNews zult u gemerkt hebben dat de paus een aangetoonde fetisjist van illegale migratie is. In het recente verleden heeft het hoofd van het Vaticaan herhaaldelijk opgeroepen tot massale migratie van buitenlanders uit andere culturen naar Europa. Hoewel hij wordt beschouwd als een genadeloze voorstander van het VN-migratiepact en zelfs een indrukwekkende delegatie van het Vaticaan naar Marrakech stuurde, weigerde Francis volhardend tot het einde toe om dat zogenaamd zo waardevolle verdrag zelf  te ondertekenen.

LEES MEER: Dubbele moraal in het Vaticaan: paus bejubelt migratiepact – maar wilde zelf het verdrag niet ondertekenen

Nu heeft de vertegenwoordiger van God op aarde zijn aanmatigend gedrag naar een nieuw niveau getild. In het pauselijk vizier kwam de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini. Deze laatste kreeg onlangs wereldwijd applaus voor zijn moedige optreden tegen illegale migranten. Het Italiaanse parlement had een strenge nieuwe immigratie- en veiligheidswet goedgekeurd die het gemakkelijker zal maken om migranten die misdaden plegen of wegens terrorisme worden veroordeeld consequent van het Italiaanse staatsburgerschap te beroven en uit te zetten.

Dit is natuurlijk een doorn in het oog van Franciscus. Omdat Salvini zich verzette tegen het pauselijke bevel om de deur en poort voor de Illegalen te openen, behoort hij te worden geëxcommuniceerd, zo eiste de kerk. Omdat de minister onder andere de havens heeft gesloten voor NGO-schepen die illegale migranten in de Middellandse Zee verzamelen en hun toelating in naam van de zogenaamde “mensenrechten” onder meer in Italië willen afdwingen, heeft de paus nu de oorlog aan hem verklaard.

Deze aanval werd nagevolgd door andere kerkvertegenwoordigers zoals priester Don Paolo Farinella, die wordt beschouwd als de hielenlikker van de paus. Farinella wilde een zeer dubieus signaal afgeven tegen het zogenaamde “Salvini-decreet” door de kerk in San Torpete van 24 december tot 5 januari gesloten te laten. Voor hem is elke illegaliteit gelijk te stellen met Jezus van Nazareth, daarom veroordeelt hij Salvini’s duidelijke signaal tegen illegale migratie scherp.

In Campagnola viel de priester Enrico d’Ambrosio Salvini en zijn kiezers aan. Wie geen migranten verwelkomt en stemt op een partij die op kerstavond de havens sluit, is geen volwaardige christen, donderde het vanaf de preekstoel. Wie zijn eigen volk wil uitroeien en de overstroming van zijn vaderland met buitenlanders eist en promoot, kan echter niet zo’n goede christen zijn (N.v.d.r. AnonymousNews).

Paus Franciscus zet duidelijk de koers uit voor de steeds buitenissigere redevoeringen van de kerk tegen Salvini en al die politici die hun burgers willen beschermen tegen de gevolgen van illegale immigratie. Hij laat geen kans onbenut om illegale migranten met Jezus te vergelijken, hij noemde hun opvang een ” Bijbelse missie”. Hij is voorstander van massale migratie, omdat Europa ook door migranten is gecreëerd. Bovendien schuwt hij niet om vermeende “populisten” te verachten door ze op een bijna belachelijke manier in lijn te brengen met Hitler.

Bron:

Hexenjagd in Rom: Papst will Salvini exkommunizieren, weil er keine Illegalen aufnimmt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Heksenjacht in Rome: paus wil Salvini excommuniceren omdat hij geen illegale immigranten opneemt

 1. Raveltje // januari 12, 2019 om 21:32 //

  Hoe meer zieltjes, hoe meer pret. Ze zullen vast in het Vaticaan mogen wonen.

  Like

 2. antiislamnu // januari 12, 2019 om 23:14 //

  Vieze ouwe pedofiel tijd om te sterven

  Like

 3. Godsamme, ik kan dit niet begrijpen. Maar dat hoeft misschien ook niet: deze vent is gewoon een misdadiger, die de echte europeanen, dus ook de echte Italianen wil vernietigen. Dit lijkt me toch een hele taaie voor de devote katholiekn om nog iets van te maken. Als die nou nóg, en ook na alle kindermisbruiksschandalen trouw blijven aan de kerk, nou, uhm, dan trek ik mijn handen ervan af :-).

  Like

 4. Scrutinizer // januari 13, 2019 om 00:33 //

  Who cares. Als ie zonodig Christen wil zijn, dan weze hij orthodox (Grieks of Russisch).

  Like

 5. Kom vechten dan!

  Like

 6. Gladiator // januari 13, 2019 om 12:27 //

  Zo, en als hij dan toch met Salvini bezig is met excommuniceren kan hij gelijk door met zichzelf, want dit achterlijke Satan aanbidder zwijn heeft het verdrag van Marakkesch namelijk NIET GETEKEND, wat heet hypocriet!!!

  Maar niemand die dit satanistische misbaksel hierop aanspreek. Hij ziet er overigens niet uit, ach gut, wordt weer snel tijd voor zijn 2 litertjes vers kindertjesbloed!!!

  Nietwaar…..ja echt wel!

  Gladiator

  Like

 7. de paus is een afgezant van de duivel een anti-crist

  Like

 8. Salvini is te soft, gewoon paar busladingen in het vaticaan afzetten. komt het zelf goed.

  Like

 9. Ze zouden beter het Colloseum terug in gebruik nemen in Rome voor migranten.
  Met tijgers enzo…

  Like

 10. Het wordt tijd dat we een nieuwe paus krijgen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s