Nieuw

Frankrijk: Gele Hesjes vernietigen 60 procent van de flitspalen

Bron: Wikimedia. Auteur: M.Minderhoud.

De Gele Hesjes-beweging heeft in Frankrijk 60 procent van alle flitspalen gelatineerd, dichtgesmeerd of vernietigd. Dit werd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken aangekondigd. Onze pers is bang voor navolgers en zwijgt erover.

Verkeersveiligheid of niet – voor sommige demonstranten dienen flitspalen slechts één doel: geld van de armen afpakken. En ze verzetten zich ertegen.

Men ziet overal de gesloopte flitspalen, meldt de BBC en herinnert eraan dat de protesten zijn begonnen vanwege een nieuwe ecotaks op de brandstof, die toen al na twee weken van demonstraties van de Gele Hesjes werd afgeblazen.

Evenzo veegt de heersende leugenpers het feit dat Macron’s goedkeuringspercentage een historisch dieptepunt van slechts 23 procent heeft bereikt zoveel mogelijk onder het tapijt. Merkels lieveling is extreem aangeslagen en het zou beter zijn als ze zich niet meer in het openbaar zou laten zien met de Franse president, want dat trekt hem nog verder naar beneden.

Macron moet sowieso nog dieper naar de mensen toe buigen en wil op ooghoogte een “dialoog” op gang brengen. Maar de mensen vertrouwen hem niet. Terecht! Het ziet er niet goed uit voor de knaap. In deze situatie is Merkel een schrikbeeld!

En Merkel is niet alleen gif voor Macron. De volledig argloze media vertelden ons dat de kanselier tijdens haar bezoek aan Griekenland vorige week de linkse premier Tsipras in de kwestie Macedonië had gesteund en dat de Grieken daar blij mee konden zijn. En zaten er weer helemaal naast. Ook in Athene kun je niet scoren met Merkel.

Ja, en hoe zit het met Rome of Wenen, Praag, Boedapest, Warschau? Geen enkele buurman wil Merkel meer zien – behalve misschien de alcoholische Juncker. Onze regering is alleen welkom als ze miljarden brengt. Zo ver is het inmiddels met ongeluksbrengende vrouw gekomen.

Bron:

Frankreich: Gelbwesten zerstören 60 Prozent der Blitzer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Frankrijk: Gele Hesjes vernietigen 60 procent van de flitspalen

 1. antiislamnu // januari 12, 2019 om 19:08 //

  De vieze teef heeft heel Europa ontwricht het merendeel haat dit monster tot op het bot

  Like

 2. Merkel is de motor achter dit alles ,zij zet de lijnen uit , en Honecker zou trots zijn op haar ,altijd al gezegd toen de muur viel, wij krijgen Oost Duitsland er niet bij ,maar zij ons . Controle door iedereen ,overal camera’s ,ambtenaren overschot ,iedereen afluisteren ,eerst onveiligheid creeeren, om daarna een wet door te duwen dat ze vrije inzage hebben in u computer ,media ,televisie ,de staat bepaalt wat in het nieuws komt .Snel weg met Macron,dan valt Merkel ook .

  Like

 3. Flitspalen stuk, GEWELDIG g e w e l d i g g g g g g g g
  doen ze toch nog ietssssssssssss goeds…….hahahahaha nooit meer een bekeuring
  ( heb trouwens een goeie verklikker, tja…..ik kan niet zonder )

  Like

 4. heb trouwens al us ooit gedacht om een soort van klepje te maken, en dan via een knop op het dashbord, met 1 druk op de knop, dat klepje te laten zakken over het kenteken achter.
  Is dat geen goed idee ??? dat moet toch te doen zijn ?

  Like

 5. dan word ik dus een Unidentified Flying Object…..een UFO dus

  Like

 6. @marijke waarom zo n haast? Relax n beetje

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s