Nieuw

‘Dood blanke Baby’s. Vang ze snel en hang hun ouders op!’ – ‘Franse’ rapper krijgt misschien een boete

Nick Conrad, 'Franse' rapper

Sodeju, wat hebben die Fransen lang in de zon gelegen tegenwoordig.

In september van vorig jaar berichtten we er al over en nu staat het Afrikaanse stuk uitschot dan eindelijk voor de rechter. Waar Nederlandse kranten schaamteloos elke dag stukken van de BBC en CNN vertalen en dat zonder bronvermelding brengen als eigen nieuws hebben ze dit doodgezwegen, omdat het niet in hun kraam te pas komt.

Daarom moedigen wij dit ook aan:

Hopelijk worden er volgend jaar nog veel meer opgesloten, want journalisten zijn het ongedierte dat de elite aan de macht houdt en met hun gif het volk onwetend houdt.

BBC:

De aanklagers vragen om een boete van €5.000 voor de Franse rapper Nick Conrad, die voor het gerecht in Parijs staat wegens aanzetten tot moord nadat hij een online video met de titel “Hang White People” had gepubliceerd.

De videoclip toont de rapper die de ontvoering, marteling en ophanging van een blanke man uitvoert.

De teksten, die tot verontwaardiging hebben geleid, roepen op tot de dood van blanke baby’s. De video laat zien hoe de rapper de ontvoering, marteling en ophanging van een blanke man uitvoert.

De enige door het establishment toegestane methode om blanke baby’s te doden is door ze op te offeren aan Moloch door middel van abortussen. Deze neger had zijn onderzoek beter moeten doen.

De heer Conrad ontkent de aanklacht en zegt dat het lied een commentaar op racisme is.

Botterik. Een beetje zoals de Plaasmoorde in Zuid-Afrika ook een commentaar op racisme zijn, zeker?

Een deel van de tekst gaat: “Ik ga naar de crèches, ik dood de blanke baby’s. Vang ze snel en hang hun ouders op!

Antiracistische groepen hebben de clip een aansporing tot geweld en rassenhaat genoemd.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gerard Collomb, tweette dat hij de video “zonder voorbehoud” veroordeelde. Maar Macron heeft Collomb, die waarschuwde voor een burgeroorlog, vervangen door Castaner die beweert dat islam liefde is.

En we weten hoe Macron over neger-rappers denkt.

De aanklacht tegen de heer Conrad zou kunnen leiden tot vijf jaar gevangenisstraf en 45.000 euro aan boetes.

Zou ja. In een normale rechtsstaat.

De aanklagers hebben verzocht om een opgeschorte boete van 5.000 euro, omdat hij “de gevolgen daarvan tot op zekere hoogte al heeft betaald”.

De aanklagers in Frankrijk zijn al net zo ziek als in Nederland, ze hebben zich volledig gecommitteerd aan de marxistische anti-blanke agenda.

Alle video’s zijn verwijderd voor zover ik dat na kan gaan. You-tube had het na tien dagen verwijderd en ook de obscure link die we hadden in het stuk van vorig jaar september loopt nu dood, maar hier is nog een klein stukje te zien.

De advocaat van de heer Conrad is een vrouw, maar dat had je vast zelf al bedacht.

De scènes zouden een verwijzing zijn naar de film American History X, waar blanke neonazi’s een zwarte man aan soortgelijke gewelddadige daden onderwierpen.

Hugh Schofield van de BBC meldt dat de aanklager dit heeft tegengegaan door te zeggen dat er geen uitzonderingen zijn – het aanzetten tot geweld stopt niet alleen omdat het beoogde slachtoffer blank is.

Die tijd komt met rasse schreden naderbij anders. Dat is de reden dat de moorddadige elite die ons gevangen houdt in verhoogd tempo negers importeert. Ze hebben begrepen dat negers ons nog harder haten dan mohammedanen en daarom dat ze nu Afrika hier naartoe halen.

Het proces wordt op 19 maart voortgezet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1117 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on ‘Dood blanke Baby’s. Vang ze snel en hang hun ouders op!’ – ‘Franse’ rapper krijgt misschien een boete

 1. Er is maar 1 antwoord=🔫

  Like

 2. Nick Conrad???? Laat me niet lachen. Nikker Onraad lijkt me passender voor dit stuk verdriet. Maar ik begrijp het al: hij heeft natuurlijk noodgedwongen een blank-klinkende naam gekozen, omdat die racistische blanken hem anders nooit op sollicitatie-gesprek laten k ooh wacht ………

  Like

 3. Duchesne // januari 12, 2019 om 15:17 //

  Gelukkig is er nog zoiets als Karma, vele rappers worden door hun eigen soort afgeschoten….

  Liked by 1 persoon

 4. Jochem Jaarsma // januari 12, 2019 om 17:17 //

  Iets met aap en gouden ring, die laatste foto. Geen gezicht dat gedrocht in het pak.

  Liked by 1 persoon

 5. Als ik hetzelfde zou gaan roepen over moslims of negers dan word ik vannacht nog van mijn bed gelicht.

  Maar ik wil vannacht goed slapen dus vandaag maar niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Aboutaleb wil met rappers praten over geweld in videoclips? Hij moet verdomme gewoon de wet handhaven!

  https://jeugdjournaal.nl/artikel/2266940-burgemeester-rotterdam-wil-met-rappers-praten-over-geweld.html

  Men mag geen wapens zonder vergunning in bezit hebben. Als je lid bent van een schietvereniging moet je dus (via het lidmaatschap van de vereniging) een wapenvergunning aanvragen bij de politie. Historische groepen (re-enactors) hebben soms wapens die onklaar zijn gemaakt of waar alleen nog ‘losse flodders’ mee afgeschoten kunnen worden. Dit zijn (echte) geprepareerde wapens en daarvoor geldt dat een wapenvergunning (en lidmaatschap van een vereniging) vereist is. Nepwapens, replica’s of op echte wapens gelijkende voorwerpen mogen dus niet, deze vallen ook onder de wapenwet, en zijn dus strafbaar.
  Gewoon de wet handhaven dus, niet zo moeilijk!!

  Like

 7. Leden van schietverenigingen en re-enactmentgroepen moeten ieder jaar hun verlof (= wapenvergunning) laten verlengen via de politie. Als je als lid van een vereniging in een muziekfilmpje gaat lopen zwaaien met een (hand)vuurwapen is de kans groot dat jouw verlof wordt ingetrokken.
  Zelfs als een historische groep of re-enactment groep een filmpje wil maken waar wapens of op echte wapens gelijkende voorwerpen te zien zijn, zijn er enkele vergunningen nodig. Dit gaat altijd via de politie èn de gemeente waar de opnames gemaakt worden.

  Like

 8. ” Hopelijk worden er volgend jaar nog veel meer opgesloten, want journalisten zijn het ongedierte dat de elite aan de macht houdt en met hun gif het volk onwetend houdt.”

  Ik ben blij dat je het van jezelf zegt Piranjaha.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s