Nieuw

De kunst van het kolonialisme

Kolonialisme was goed.

Kolonialisme heeft Afrika uit het Stenen Tijdperk gehaald. Toen wij daar aankwamen konden ze niet lezen, niet schrijven, geen huis bouwen en hadden ze zelfs het wiel nog niet uitgevonden.

klik

Er was maar één ding slecht aan kolonialisme en dat is dat we negers over de hele wereld verspreid hebben, waardoor uiteindelijk elke beschaving ten onder zal gaan, behalve dat hele kleine landje met die hele grote muur.

“Tear that wall down, mister Netanyahu!”

Weet je wie ook een muur hadden.

De Chinezen. En die hebben een complete minachting voor iedereen die buiten hun muur woont. Dat zijn allemaal barbaren. En Chinezen hebben grondstoffen nodig. En hebben geen scrupules. Chinezen weten niet wat een racisme-aantijging is überhaupt, en als je ze het al voor de voeten zou werpen lachen ze je hard uit. Ze hebben ook geen enkele notie van ‘gutmenslichkeit’. China acteert om China te helpen. En dat doet China al 5000 jaar. China is ook de enige beschaving, die, eens het in puin lag, zichzelf weer hersteld heeft.

Global Construction Review:

Chinese “overname” van de belangrijkste haven van het land van Mombasa na een brief die beweerdelijk afkomstig was van de controleur-generaal van Kenia, waarschuwde dat China beslag kon leggen op de bezittingen van de Kenya Ports Authority (KPA) als niet werd voldaan aan voorwaarden van de Chinese lening voor een nieuwe spoorlijn.

Krijg je er van als je niet kunt lezen.

Leningen met woekervoorwaarden. Beter. Die Chinezen hebben overduidelijk afgekeken bij de besten. Ik vroeg me al af hoe ze die Chinezen er onder zouden gaan krijgen, het zijn wel de ideale werkmieren, maar ze hebben ook een ultieme haat tegen alles wat buitenlands is. Dat proces zal nog wel een paar jaar duren, en dan bestaan er al lang geen blanken meer.

Unaniem maakten kranten een vergelijking met het feit dat Sri Lanka in december 2017 99 jaar lang zijn haven van Hambantota in China heeft ondertekend, nadat het land moeite had om Chinese leningen voor infrastructuurprojecten terug te betalen.

In Europa kopen de Chinezen ook havens. Chinezen kopen grootste Griekse haven. Het zoveelste bewijs dat de EU anti-Europees is. De EU verplicht Griekenland al zijn bezittingen te verkopen en dan eindigt het in Chinese handen. En dan beweert de EU nog dat we de EU nodig hebben omdat we het anders niet van de andere grootmachten kunnen winnen. Wat een utter bullshit, de EU verkoopt nota bene Europese landen uit aan diezelfde buitenlandse grootmachten. Het doel van de EU is dan ook de destructie van Europa en de Endlösung van alle blanken die op ons continent wonen.

Kenia is China $ 2,27 miljard schuldig (227 miljard Keniaanse shilling) voor de historische spoorlijn tussen Nairobi en Mombasa, die in mei 2017 werd geopend, aldus kranten.

Wij legden die spoorlijnen gratis aan. Dom van ons.

In het contract staat dat de bank van China Exim in principe eigenaar van KPA (de haven) zou worden als KRC [Kenya Railways Corporation] in gebreke blijft in zijn verplichtingen.

Het waarschuwt dat de activa van KPA niet zouden worden beschermd tegen enige procedure door de bank omdat de overheid de soevereine immuniteit in de leningsovereenkomst heeft opgeheven.

Geniaal.

Absoluut geniaal. Waarom geven we ze eigenlijk nog ontwikkelingshulp. We moeten ze leningen geven.

 • Het concept is eenvoudig:
 • Stap 1: Leen geld aan Afrikanen
 • Stap 2: Vraag om waardevolle onderpanden zoals havens of diamantmijnen
 • Stap 3: maak de lening super aanlokkelijk 
 • Stap 4: Kijk hoe ze de lening niet terugbetalen, hoe hard ze het ook proberen
 • Stap 5: Realiseer je dat dit komt omdat het negers zijn
 • Stap 6: Wacht rustig af en zie toe hoe het plan werkt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on De kunst van het kolonialisme

 1. De Chinezen zijn technisch beter als de rest van de wereld,
  WAAROM,Zij hebben geduld en slaan toe als je even niet kijkt.
  De Vijfde Dynasty en welk ras kan dat zeggen.
  Zij handelen vanuit de positie van Nederigheid maar als zij weggaan heb je toch verloren maar dan is het te laat.

  Like

 2. Yep, that’s how the cookie crumbles. De chinezen zijn idd de joden van Azie. De IMF heeft ze het lichtende voorbeeld gegeven en dat volgende ze niet alleen foutloos op, maar ze overtreffen het IMF-business-model zelfs. Waarschijnlijk zijn ze met hun rentepercentage net onder dat van het IMF gaan zitten en bingo! de gebraden duiven die voorheen alleen in joodse monden terecht, kwamen, vliegen nu een halte verder, naar China.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s