Nieuw

Calais: 50 Nieuwe Europeanen slaan Bulgaarse Trucker in elkaar, verbranden zijn voertuig

Een trekker-aanhangwagen werd tot as gereduceerd en de chauffeur werd in elkaar geslagen door een bende van 50 migranten die een hinderlaag hadden gelegd op een Franse snelweg in de buurt van Calais, zo blijkt uit rapporten.

De Bulgaarse vrachtwagenchauffeur had geprobeerd door een blokkade van vlammende pallets te rammen die door migranten op de ringweg bij Calais was aangelegd.

En dan zeggen populisten nog dat ze niks kunnen.

We moeten een manier vinden om hun vaardigheden constructief in te zetten. Zo zouden we ze kunnen vertellen dat ze gratis kaartjes voor de overtocht naar Engeland kunnen krijgen bij Frans Timmermans thuis, als ze pallets stapelen op het Binnenhof.

De chauffeur werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door de migranten was aangevallen terwijl hij probeerde te ontsnappen uin de vrachtwagen, meldt La Voix Du Nord.

Meer beelden van de scene:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1117 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Calais: 50 Nieuwe Europeanen slaan Bulgaarse Trucker in elkaar, verbranden zijn voertuig

 1. Jack vanderVeen // januari 12, 2019 om 15:52 //

  Beter dat elke chauffeur uitgerust wordt met een Kalashnikov en per scalp 1.000euro beloning incasseren kan bij de ferry.
  Zo een Kalashnikov kost rond de 500euro, wat kogels. Dus met 600euro investering kan men maar cashen.

  Like

 2. Veertig jaar internationaal en nationaal transport gedaan , ik ben blij dat k op pensioen ben , ik had indertijd altijd een vuurwapen bij ,en soms nodig gehad ,om af te schrikken ,nu moet je eerst schieten en maken dat je weg komt , dank zij de linkse import maffia van vreemdelingen!!

  Liked by 2 people

 3. Diversiteit heeft tegenwoordig een andere betekenis dan voorheen. Europa is nl. van oudsher al divers genoeg d.w.z. in de oude betekenis van divers. Tegenwoordig betekend divers nl. meer moslims, veel meer moslims, zoveel meer dat diversiteit nu betekend dat Europa islamitisch moet worden. En degene die voor deze diversiteit waarschuwen zijn uiteraard Nazi’s, ultra rechts, islamofoob, anti-EU, etc. De salafisten lachen in hun vuistje, dat het zo gemakkelijk zou gaan hadden ze niet kunnen vermoeden, links maakt voor hun de weg vrij, zijn meer dan bereid om geweld te gebruiken tegen de gevestigde orde. De islam hoeft eigenlijk alleen maar rustig af te wachten, ”heb geduld zei de burgemeester van Rotterdam”,.

  Liked by 1 persoon

 4. Waarom staaan al Jaaaren die straatverlichting uit van Duinkerke naar Calais en terug. Die lantaarnpalen staan er maar ze laten ze laten ze nie branden dus ze geven die migranten meer kans om de weg te blokeren.
  Ik zou ook bij zo’n blokkade niet stoppen maar door rijden als lukt en zover mogelijk. Goud zoekers zijn het die migranten

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Calais: 50 Nieuwe Europeanen slaan Bulgaarse Trucker in elkaar, verbranden zijn voertuig | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s