Nieuw

Vrouw 10 jaar in coma bevalt van kind – politie onderzoekt verkrachting

Een vrouw in de Verenigde Staten die al tien jaar in coma ligt, is bevallen van een kind. Nu worden alle mannelijke werknemers van de zorginstelling getest en is de politie begonnen met een uitgebreid strafrechtelijk onderzoek naar verkrachting.

Een 29-jarige vrouw in Phoenix, VS, die sinds een verdrinkingsincident meer dan tien jaar geleden in een vegetatieve staat verkeert, is eind december bevallen van een zoon. John Michaels, een advocaat voor de familie van de vrouw, zegt in een verklaring dat de familie erg overstuur is over de “verwaarlozing van hun dochter”.

De politie is nu begonnen met een uitgebreid strafrechtelijk onderzoek naar verkrachting, waarin ze onder andere DNA-monsters van alle mannelijke werknemers van de zorginstelling Hacienda Healthcare in Phoenix opvroegen. Het zorgbedrijf schrijft in een verklaring:

“We zullen blijven samenwerken met de politie en andere opsporingsinstanties om de feiten in deze diep verontrustende, unieke situatie te achterhalen.”

Het staat niet vast dat de dader een werknemer van het zorgbedrijf is, maar zelfs als het iemand van buiten de kliniek was, roept het vragen op over de veiligheid van patiënten in de instelling.

De directeur van Hacienda is maandag afgetreden, een besluit dat unaniem door de Raad van Bestuur is goedgekeurd.

Het incident heeft ook geleid tot discussies over de omstandigheden van andere, vergelijkbare zorginstellingen in de VS en heeft ertoe geleid dat de betrokken autoriteiten naar andere beveiligingsprocedures zijn gaan kijken, schrijft AP.

Bron

Comatose woman who had baby is hospitalized, police say

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Vrouw 10 jaar in coma bevalt van kind – politie onderzoekt verkrachting

 1. achter de blauwe link, in het originele artikel staat, in de laatste zin : “dat men niet kon geloven dat niemand i e t s had gemerkt van haar zwangerschap, tot aan de bevalling “ .
  Ik geloof het wel …..wanneer je ligt ben je al slanker en sowieso ligt en groeit het kind, in zijn geheel veel meer i n de buik….en doordat je nooooit staat of zit, wordt die buik zo min mogelijk
  zichtbaar. Bovendien zijn er genoeg vrouwen bij wie je tijdens de zwangerschap vrijwel geen buik ziet. Ik had een overbuurvrouw, die 5 kinderen kreeg, en daar was vrijwel niks aan te zien. Doordat deze vrouw, neem ik aan, steeds gelegen heeft, heeft niemand iets gemerkt, ook al natuurlijk, omdat de aandacht daar in het geheel niet naar uit ging, w i e verwacht dit nu ? ….Dan is er nog iets, vrouwen die zwanger zijn van een ` jongen ` hebben over het algemeen veel minder last van complicaties of klachten, dan wanneer ze zwanger zijn van een `meisje ` . Dit is geen 100% waarheid voor iedere vrouw, maar de kans is zeer groot dat dat hier ook een factor van betekenis is, vrouwen die zwanger zijn van een `meisje ` hebben veel meer kans om in kilo ` s aan te komen. Normaal is, 1 tot 1 1/2 kilo per maand, en dat is voor het laatste half jaar, want in het begin val je af. Dus nee, vind het eigenlijk helemaal niet gek, dat men niets gemerkt heeft, in dit geval.

  Liked by 1 persoon

 2. Vreselijk, wat een monster om zoiets te doen. Heel triest ook voor het kindje, je zal maar te weten komen hoe je verwekt bent….
  Een zwangerschap zie je wel degelijk, niet alleen de buik groeit, er zijn genoeg signalen die een zwangerschap doen vermoeden. De zorg is waarschijnlijk laconiek geweest omdat het gebeuren zo absurd is.
  Bij dunne vrouwen zie je iig de zwangerschap beter dan bij corpulente vrouwen, die vaak ook amper bijkomen tijdens de zwangerschap.

  Like

 3. Ze heet niet toevallig Maria ??

  Like

 4. Gladiator // januari 11, 2019 om 12:29 //

  Weten jullie wat ik eigenlijk nu toch wel vind……………………..

  Dat die pliessies ongelooflijk slim zijn, toch, mijn God wat zijn die slim, echt heel slim, want wie zou deze link nu kunnen leggen naar een verkrachting, echt bewonderenswaardig van die pliessies!!!??? Echt…..

  Zo, kunnen we nu weer verder met serieuzere zaken want …..

  Gladiator

  Like

 5. las erguns dat het een squaw was.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ja. Het was een neger – de ‘monsterverpleger’ die comapatiënte zwanger maakte – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s