Nieuw

Video bewijst: Dader sloeg met voorwerp op AfD-politicus Magnitz

De politie van Bremen heeft de video van de levensgevaarlijke aanslag op het AfD-parlementslid Frank Magnitz vrijgegeven en om getuigenissen gevraagd. Na de klap valt Magnitz duidelijk bewusteloos op de grond. Het lijkt erop dat de dader vervolgens iets in de hand van zijn “kompaan” drukt.

“In het vooronderzoek naar aanleiding van een verdenking van een gevaarlijk lichamelijk letsel ten nadele van Bundestag-lid Frank Magnitz hebben het Openbaar Ministerie en de politie een video gepubliceerd voor een openbare opsporing”, schrijft de politie van Bremen.

Op www.polizei.bremen.de is de video van het misdrijf geüpload. De video toont (deels in slow motion) de relevante sequenties van het proces in hun onbewerkte versie, opgenomen door twee verschillende camera’s in de Sankt-Pauli-Passage bij het theater op de Goetheplatz.

Politie en aanklagers vragen: “Wie heeft informatie over de daders?” De Criminele Opsporingsdienst is te bereiken op 0421 362 3888.

Het Openbaar Ministerie in Bremen biedt een beloning van 3.000 euro voor informatie die leidt tot de arrestatie en wettelijk bindende veroordeling van de daders.

De politie van Bremen biedt ook de mogelijkheid om foto’s en video’s te uploaden via het informatieportaal. De volgende link brengt u naar het betreffende portaal: https://hb.hinweisportal.de/

Bron:

Eil: Video beweist: Täter schlug mit Gegenstand auf Magnitz ein!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Video bewijst: Dader sloeg met voorwerp op AfD-politicus Magnitz

  1. De MSM zegt dat het niet hen bedoeling was hen te doden.
    Verdraagzaam – infiltrerend – ‘links.’

    Like

  2. Filmpje is vrijgegeven om de daders te laten weten zich geen zorgen te maken, beeldmateriaal is perfect slecht.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s