Nieuw

Trump noemt de situatie aan de Mexicaanse grens ‘een invasie’ na een reis naar Texas

President Trump keerde terug van een reis naar de Amerikaanse ‘Mexicaanse grens in Texas om de stroom van illegale immigranten’ als een invasie te bestempelen ‘. Trump herhaalde dat hij een grensmuur wil bouwen en beweerde dat de VS’ zonder ‘niet veilig kunnen zijn.

“Ik ben net terug en het is een veel slechtere situatie dan bijna iedereen denkt, het is een invasie!”, zei de president.

Trump herhaalde zijn dreigement dat hij de noodtoestand uit kan roepen om zonder toestemming van het congres de muur te bouwen, en zei dat hij dat “waarschijnlijk” zal “doen”.

De president had ook nog een speciaal woord van dank voor de islamitische massamoordenaar Obama.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s