Nieuw

Socialistische vluchtelingen-helpster vermoord door boomtak

Bethan Roper, 28, stierf vorige maand op een Great Western Railway trein dichtbij Bath nadat ze geraakt was door een boomtak terwijl het voertuig 135 km/uur ging.

Een rapport van de Rail Accident Investigation Branch (RAIB) vond nadien een geel symbool op het raam met de woorden ‘Let op’ en ‘Leun niet uit het raam als de trein rijdt’.

Het raam bevond zich in een deur en was zo geplaatst dat het kon worden geopend en de passagiers de handgreep aan de andere kant konden bereiken.

Roper was aan boord van de London Paddington naar Exeter terwijl zij terugkeerde naar Penarth, South Wales van kerstinkopen met vrienden.

Het incident gebeurde om 22.04 uur en ze werd op het Bristol Temple Meads station kort na 22.10 uur dood verklaard.

Roper werkte voor de Welsh Vluchteling Liefdadigheid Raad en was voorzitster van de Jonge Socialisten Cardiff.

Haar vader, Adrian Roper, 63, gaf na haar dood een verklaring uit waarin hij van zijn dochter zei: “genoot volop van het leven terwijl ze onvermoeibaar werkte voor een betere wereld”.

Bron:

Charity worker, 28, died of fatal head injury from leaning out of moving train and hitting tree branch at 85mph after ignoring warning sticker reading ‘do not lean out of window’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Socialistische vluchtelingen-helpster vermoord door boomtak

  1. antiislamnu // januari 11, 2019 om 20:51 //

    Wat een takkenwijf

    Liked by 1 persoon

  2. Dat was echt een graftak.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s