Nieuw

Salvini: Politici die illegale immigranten helpen, kunnen ontslag nemen!

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil illegale immigranten met een nieuwe veiligheidswet aanpakken. Maar de burgemeesters van Florence, Napels en Palermo willen zich ertegen verzetten. Volgens de nieuwe wet kunnen “asielzoekers” na een verblijf van twee jaar geen permanente verblijfsvergunning meer aanvragen.

“Wie illegale immigranten helpt, haat Italianen!” (Salvini)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini reageerde met harde woorden op de aankondiging van de burgemeesters van Palermo, Florence en Napels dat zij zich zouden verzetten tegen de nieuwe veiligheidswet. Op Facebook en Twitter kondigde Salvini aan dat wie illegale immigranten helpt, de Italianen haat. In de richting van de opstandige burgemeesters, beloofde Salvini dat zij zich zouden moeten verantwoorden “voor de wet en de geschiedenis”. Salvini maakt geen loze bedreigingen: In 2018 arresteerde hij de burgemeester van Riace, die symbool staat voor de asielindustrie in Italië.

Burgemeesters van drie steden willen burgerlijke ongehoorzaamheid betrachten

De burgemeester van Palermo, Leoluca Orlando, beargumenteert zijn weerstand door te beweren dat de nieuwe veiligheidswet ongrondwettelijk is. Volgens de nieuwe wet kunnen immigranten na twee jaar verblijf geen permanente verblijfsvergunning meer aanvragen. Maar Orlando wil deze praktijk voortzetten, omdat immigranten anders de toegang tot sociale uitkeringen zouden verliezen. Volgens de burgemeester zou dit immigranten in de criminaliteit drijven, omdat ze niet tegelijkertijd worden uitwezen. Dario Nardella, de burgemeester van Florence, betoogde op dezelfde manier.

Dankzij Salvini 80% minder immigranten

Salvini’s succesvolle strijd tegen de NGO-mensensmokkelaars wil de oppositie ook torpederen. Sinds het aantreden van de nieuwe regering is het aantal illegale immigranten met 80% gedaald. De burgemeester van Napels, Luigi di Magistris, kondigde zijn voornemen aan om de NGO mensensmokkelboot Sea Watch, die momenteel geen haven vindt, de haven binnen te laten.

Salvini’s strijd tegen immigratie stuit op verzet, maar de minister van Binnenlandse Zaken lijkt de overhand te hebben. Zo stuit Matteo Salvini opnieuw op verzet in zijn strijd tegen illegale immigratie. Maar zoals het voorbeeld van de burgemeester van Riace laat zien, lijkt Salvini niet bang te zijn om zich in het belang van het Italiaanse volk ook te laten gelden. Dit maakt hem tot een rolmodel voor patriottische politici in heel Europa. Want door de media ensceneerde schandalen en weerbarstige politici uit het oude establishment bewijzen alleen maar dat je gelijk hebt met je eigen politiek. Salvini’s ultieme waarschuwing aan de opstandige burgemeesters is daarom absoluut voorbeeldig:

De Italiaanse havens zijn gesloten. We hebben al te veel valse vluchtelingen opgenomen en te veel mensensmokkelaars verrijkt. De linkse burgemeesters zouden er beter aan doen om over hun burgers in moeilijkheden zorgen te maken en niet over illegalen. Anders kunt u ook ontslag nemen. (Matteo Salvini)

Bron:

Salvini: Politiker die Illegalen Einwanderern helfen können zurücktreten!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Salvini: Politici die illegale immigranten helpen, kunnen ontslag nemen!

 1. Het is wel weer erg gematigd 😦

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // januari 12, 2019 om 03:44 //

  Ja, dat beloven kennen we wel.
  Mijn lieve schoonmoeder rip zei altijd: beloven en niet doen is een mens zonder fatsoen.
  Figuren zoals Mark enz. zijn geen mensen dus die hangen we apart.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s