Nieuw

Noorwegen “meest democratisch” in de wereld volgens de Joodse Rotschild-krant

Klik voor groot.

Noorwegen is ‘het meest democratische’ land ter wereld, dit claimt de Joodse Rotschild-krant The Economist.

Het is de zogenaamde democratie-index van het tijdschrift The Economist waar Noorwegen nu aan de top van staat. Dit met 9,87 van de 10 mogelijke punten. In totaal staan 167 landen op de lijst.

Vrijwel alle “liberale democratieën” die zich inzetten voor massa-immigratie, kapitalisme en globalisering, enz. worden door The Economist gecategoriseerd als “Full democratie”. Hier vindt u landen als Noorwegen, Duitsland, Zweden, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en andere.

Landen die zich in het grensgebied bevinden, vallen onder de categorie “Flawed democracy” of “Hybrid-regime”. Onder deze categorieën vallen de Verenigde Staten, Polen, Letland, Hongarije, Polen, Portugal, Brazilië enz. Naties zoals Rusland, China, Iran en Syrië zijn geclassificeerd als “Authoritartian regime”.

Het dagblad Economist is onder andere eigendom van de familie Rotschild en heeft niet onverwacht een globalistische en liberale agenda. Het nieuws wordt bovendien trots vermeld door de Noorse leugenpers, die natuurlijk vermijdt om te informeren over het  eigenaarschap van The Economist en eigenbelang bij het promoten van, onder andere, globalisme.

Bron:

The retreat of global democracy stopped in 2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Noorwegen “meest democratisch” in de wereld volgens de Joodse Rotschild-krant

 1. Rothschild ? Krant?
  Das genoeg om totaal af te haken vwb eeerlijke bericbtgeving!.
  Joden zoals Rotschiilds hebben nooit aan eeelijjke berichtgeving gedaan!!!

  Like

 2. Ze hebben even niet opgelet bij de dictatoriale politie staat van canada.
  democratie in canada……….bwhahahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s