Nieuw

Globalisme = Vernietiging van de Westerse Beschaving

© Aryan Graphics Designs

De corrosie van de westerse beschaving is te zien in een groep van onderling samenhangende politieke gebeurtenissen: multiculturalisme, globalisme, ‘open grenzen’ en de ontbinding van naties. Toch leven de meeste westerlingen in een wereld van illusie. Ze brengen hun tijd door met het “vangen van het nieuws” op een tv-toestel of een computer, maar ze zijn zich er niet van bewust dat de belangrijkste nieuwsmedia eigendom zijn van gigantische bedrijven, die een verborgen globalistische agenda hebben. De meeste mensen lezen tegenwoordig niet vaak serieuze boeken, waardoor ze weinig toegang hebben tot echte diepgaande informatie. Als je ze ver genoeg vraagt, zullen ze alleen maar zeggen: “Nou, ik geloof…”.

Zij geloven dat mensen van Europese afkomst zich eeuwenlang schuldig hebben gemaakt aan nogal onduidelijke misdaden, misschien met inbegrip van het alfabet, onderwijs, democratie, moderne geneeskunde en wetenschap. Zij zijn van mening dat de wereld beheerst moet worden door een welwillende dictatuur, met alle geschiedenis, nationaliteit, ouderschap en zelfs geslacht uit de hersenen van de mensen geschrobd.

Rond 4000 voor Christus ontstond er een volk, waarschijnlijk ten noorden van de Zwarte Zee, dat we nu de vroege Indo-Europeanen (of, als je wilt, Ariërs) noemen. Zij waren de eerste mensen die ijzeren (versus bronzen) wapens gebruikten, en ook de eerste die paardenkarren gebruikten – misschien wel de eerste die paarden voor welk doel dan ook domesticeerde. Na ongeveer 1000 voor Christus ontstond er een scheiding tussen de oostelijke (Perzische) en westelijke Indo-Europeanen (Grieken), of, met andere woorden, tussen de Aziaten en de Europeanen.

De Griekse historicus Herodotus (vijfde eeuw v.C.) wijst op de splitsing in zijn talrijke onderscheidingen tussen de Perzen en de Grieken. De Perzische wereld werd gekenmerkt door despotisme, terwijl de westerlingen, de Grieken, een volk van relatieve vrijheid, aristocratische gelijkheid en democratie waren.

De mensen die dat westerse erfgoed hebben, verdwijnen nu echter uit een groot deel van Europa en Noord-Amerika. In plaats daarvan hebben we “multiculturalisme”, wat in werkelijkheid de ontmanteling van de “cultuur” betekent, het verval van het Westen. In onze scholen worden blanke jongeren nu geleerd zich te schamen voor hun nalatenschap en alle opleidingen in de sociale wetenschappen zijn geperverteerd om het “schuldgevoel” te tonen voor degenen die duizenden jaren lang de westerse beschaving hebben ontwikkeld. Hoe zijn deze betreurenswaardige veranderingen tot stand gekomen?

Om deze vraag te beantwoorden, moet men eerst opmerken dat er in de meeste westerse landen niet langer een echte democratie bestaat, maar eerder een nauwelijks verhuld eenpartijstelsel. De elite van links en rechts brengt zijn tijd samen door – dezelfde restaurants, dezelfde huwelijken, dezelfde golfbanen. Tijdens een verkiezing zou het mogelijk zijn om een lijst te maken van alle slogans, die items door elkaar te halen en vervolgens iemand te vragen om de slogans te koppelen aan de partijen. Maar het zou dan blijken dat de matching niet mogelijk was.

Eigenlijk is er maar één slogan: “Lichamen zijn goed voor het bedrijfsleven”. De bevolking moet dus voor altijd blijven groeien. De prijs die we betalen voor overbevolking en immigratie is echter de hoge werkloosheid, milieuvervuiling, gebrekkige huisvesting, verkeersopstoppingen, overbelaste sociale diensten, hoge criminaliteit, verlies van water en landbouwgrond en afnemende natuurlijke hulpbronnen van allerlei aard. Overbevolking leidt ook tot psychische aandoeningen: in een stedelijke omgeving zijn onze zenuwen vaak als draden die zo strak gespannen staan dat hun moleculen niet meer vasthouden.

De weg naar verval werd ingeslagen door het verlagen van de intellectuele capaciteit. De meeste mensen reageren helaas bijna nergens meer op. Een van de belangrijkste redenen voor deze achteruitgang is dat de meeste mensen niet echt volwassen worden. We hebben een wereld van culturele neotentie gecreëerd – langdurig kinderachtig gedrag – een milieu van “dumbing down” [Dumbing down is de opzettelijke simplificatie van intellectuele inhoud in onderwijs, literatuur en film, nieuws, videospelletjes en cultuur] dat zich uitstrekt van de geboorte tot de dood. “Neoterie” is een biologische term die verwijst naar de resterende jeugdigheid gedurende een lange periode na de geboorte. Het is duidelijk dat mensen dit toch doen – het duurt jaren voordat een kind een volwassene is geworden. Maar veel moderne politieke propaganda heeft, bewust of onbewust, tot gevolg dat mensen voor het leven dom en kinderlijk worden gehouden.

De beschaving wordt over het algemeen bepaald door de aanwezigheid van geschriften, en het verval van de westerse beschaving wordt gekenmerkt door het verdwijnen van de belangstelling voor serieuze teksten. Mensen lezen minder boeken dan vroeger. Niemand lijkt zich schuldig te voelen voor het feit dat men in plaats van een boek met de naam X slechts naar een film met de naam X heeft gekeken, gebaseerd op het boek.

Een soortgelijke achteruitgang is te vinden in het formele onderwijs. Er was een tijd dat het doel van een universitaire opleiding was om jongeren de mogelijkheid te geven om de buitengebieden van ruimte en tijd te verkennen. Nu is het alleen nog maar trainen in het gebruik van een rekenmachine. Leraren zelf zijn dagloners, gemakkelijk te vervangen.

“Onderwijs” van het nieuwe soort is meer vorm dan inhoud: leraren zijn zo bang om beschuldigd te worden van dwaalleer dat de leerlingen weinig echte informatie krijgen. De gemiddelde jongere in de moderne wereld besteedt duizenden uren aan schoolwerk, maar dat is bijna allemaal tijdverspilling, want een baan aan het einde van die weg vereist geen denkvermogen. In het moderne onderwijs is weinig echt leren nodig en er wordt veel meer tijd besteed aan indoctrinatie.

Elke vorm van “nationalisme”, elke uiting van trots in een land, door blanken, wordt in diskrediet gebracht. Bovendien wordt elke specifieke vorm van Europese etniciteit of religie gebagatelliseerd. De westerse cultuur in het algemeen wordt bekritiseerd en westerlingen worden grotendeels geassocieerd met kolonialisme. Omkeren van het kolonialisme betekent het vieren van niet-westerse culturen. De nieuwe houding is dat “alle culturen gelijk zijn”.

Linksmensen geloven dat alle culturen op een onverklaarbare manier gelijk zijn. In hun naïviteit kunnen ze niet geloven dat veel culturen wreed en intolerant zijn, opgesloten in de pre-literaire mentaliteit van duizend jaar geleden. Westerlingen kunnen vandaag de dag niet begrijpen dat er zulke grote verschillen kunnen bestaan tussen de mentaliteit van de ene cultuur en die van de andere. De mainstream nieuwsmedia bevorderen dit misverstand door geen melding te maken van de schokkende statistieken over verkrachting, verminking, moord en andere barbaarse praktijken in deze wereld.

De meeste mensen hebben weinig gevoel voor geschiedenis, maar wreedheid maakt al lang deel uit van die geschiedenis. Lang geleden zijn er in het Nabije Oosten verschillende beschavingen ontstaan in Egypte, Babylon, Assyrië, Perzië, enzovoort. Na een oorlog tussen stadstaten was het gebruikelijk dat alle mannelijke inwoners van de verliezende stad ter dood werden gebracht, en spietsen was een van de meest voorkomende vormen van doden. Die oude mentaliteit is niet helemaal voorbijgegaan. Toch houden Westerlingen zich graag voor de gek door te geloven dat de hele wereld bestaat uit mensen die glossy magazines lezen en alle intellectuele trends bijbenen. De realiteit is dat, zelfs in de moderne tijd, de tegenhanger van een daad van “tolerantie” in het ene land net zo goed zou leiden tot een doodvonnis in een ander land.

In ‘The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order’ merkt Samuel P. Huntington op dat “waar men ook kijkt langs de perimeter van de islam, moslims problemen hebben om vreedzaam met hun buren te leven”. Een paar decennia geleden had Charles de Gaulle het lumineuze idee om moslims uit zijn ter ziele gegane Noord-Afrikaanse rijk te importeren, om een unie van Europeanen en moslims te vormen die zelfs met de VS als wereldmacht zou kunnen concurreren. En nu betaalt Frankrijk, naast vele andere landen, de prijs, maar de politici ontkennen alle verantwoordelijkheid.

Het grote plan is om alle blanke landen die er nu zijn uit te roeien. Daarom verkondigen de nieuwsmedia altijd de boodschap dat men nooit de woorden “blank”, “ras”, “etnisch” of “nationalistisch” in positieve zin mag gebruiken. Wanneer die “rebellen” (wij) verpletterd zijn, zal het voor de One Worlders mogelijk zijn om hun globale regering op te zetten die de vingers op alle knoppen heeft.

Het grote publiek is gewend geraakt aan onderwerping en blijft daarom stom. Overtuigd zijn van de eigen minderwaardigheid is niets anders dan accepteren dat een ander persoon superieur is – en dat is precies wat manipulatieve politici van plan zijn. Het is tijd om wakker te worden. Wie zichzelf niet respecteert, wordt door anderen niet gerespecteerd.

Bron:

Globalism = Destruction Of Western Civilization

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Globalisme = Vernietiging van de Westerse Beschaving

 1. Arminius // januari 11, 2019 om 20:21 //

  Amen!

  Liked by 2 people

 2. Dank voor dit stuk.
  Pssst, ik ben al op mijn vijftiende aan mezelf beginnen werken en heb al mijn minpunten weggewerkt. (word je sterk van, en volwassen)

  I

  Like

 3. Daniël // mei 21, 2019 om 15:27 //

  Laat maar wat een geweldig en waar stuk proza. ❤

  Like

 4. Doelt dit stuk er nou op dat andere etniciteiten dan de westerse cultuur minderwaardig zijn doordat ze geweldadig zijn? Terwijl blanke mensen de holocaust hebben veroorzaakt, kolonisch hebben gesticht waar slaven werkte, er vrij recent in Europa zelf blanke volkeren oorlog voeren (grens ierland en noord ierland + joegoslavie oorlog) om maar een paar voorbeelden te noemen. Er zijn genoeg school shootings in de VS die door blanke mensen gedaan zijn, de laatste twee verkrachtings en moordzaken die recentelijk in het nieuws waren, waren blanke mannen.. Of heb ik hier het punt niet gesnapt van het artikel. Als dit het geval is, zou iemand het me dan uit kunnen leggen wat de rede is dat westerlingen superieur zijn aan elk ander volk op de wereld?

  Like

 5. @Piet // mei 22, 2019 om 20:40

  Succes met je stropopredenering.
  Steek je stropop zelf maar in de fik.

  Like

 6. @rommel

  Dit is dus precies waarom ik het post. Ik heb het idee dat ik het verkeerd interpreteer, vandaar de vraag aan het einde. Ik kan, zoals ik het standpunt interpreteer, dit makkelijk weerleggen. Dus als dit inderdaad een drogreden van mij is waar ik het standpunt verdraai in iets wat ik kan weerleggen dan wil ik graag een uitleg willen waar het fout gaat en zou ik dus mijn eventuele stropopredenering kunnen herzien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s