Nieuw

Geert Wilders maakt Mark Rutte uit voor flikker

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Geert Wilders maakt Mark Rutte uit voor flikker

 1. Tja ,weer zo,n geweldig sterke uitspraak van Geert , inplaats van er op in te gaan ,wie dit tuig hier heen haalt ,en nog steeds importeert ,deze goedkope domme opmerking ,zoals hij die al jaren maakt ,en ondertussen ,het Marrakesh verdrag twee jaar lang niet opmerkt ? Mij overvalt een gevoel van plaatsvervangende schaamte ,en wederom een diepe teleurstelling , in bijna alle grote steden zijn moslims al in de meerderheid ,en dan dit ,sneu !!

  Liked by 1 persoon

 2. Ja eigenlijk wel lachwekkend. Ik heb al vaker gezegd als je je vijand wil vernietigen moet je eerst vrienden worden. En intussen relevante informatie verzamelen en dan keihard toeslaan. Geert heeft de gewoonte zichzelf en de partij elke keer weer schade toe te brengen. Wat moet je in maart in godsnaam kiezen als tegenmacht.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // januari 11, 2019 om 23:18 //

  “Mijn handen jeuken” man wat een hypocriet zeg….

  Like

 4. Geert je bent zo,n GROTE en Zij Zijn Zo bang voor jou maar laat je niet verleiden tot deze taal dat zeggen wij wel maar pak hem op Politiek Niveau net als Baudet,alleen kan je de strijd niet winnen maar samen met. De PvD zal je hele boel in Den Haag opstelten zetten en die oplichters en leugenaars wegvagen en het is NU of NOOIT WEER in Maart.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s