Nieuw

Er komen verkiezingen aan – Globalistenknecht Mark Rutte strooit weer met stoere praatjes, dit keer wil hij persoonlijk besnedelanders in elkaar gaan rossen met zijn blote knuistjes

Premier Mark Rutte zou raddraaiers die met oud en nieuw hulpverleners aanvallen ‘het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan’.

De opmerkelijke uitspraak van Rutte leidt tot de nodige verontwaardiging bij andere partijleiders. ,,De veiligheid van onze hulpverleners verdient meer dan loze woorden,’’ sneert GroenLinks-leider Jesse Klaver. Hij vindt dat de premier beter kan luisteren naar de politie die al een tijd oproept tot een vuurwerkverbod, maar daar wil het kabinet niet aan. AD >>

Een vuurwerkverbod gaat niet helpen, want dan gooit jouw volk met stenen en messen en kromzwaarden en kogels. Het enige wat helpt is een Marokkanenverbod.

Maar die zijn volgens diezelfde Mark Rutte dubbelslachtoffer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Er komen verkiezingen aan – Globalistenknecht Mark Rutte strooit weer met stoere praatjes, dit keer wil hij persoonlijk besnedelanders in elkaar gaan rossen met zijn blote knuistjes

 1. Claudia M. // januari 11, 2019 om 19:15 //

  Ach, Klaver… Een vuurwerkverbod gaat niet helpen, want al die mega-knallen, dus vuurwerkbommen komen allemaal van illegaal vuurwerk. Dat is dus niet dat lullige vuurwerk wat mijn buurtjes met de kinderen afsteken!

  Like

 2. Hij was net op TV ik zat te zappen mister eeuwige grijns keek nu heel vals,zijn uiterlijk wordt steeds gemener althans zijn uitdrukking
  Ik ben snel van zender veranderd, ach jeukten zijn handen, toevallig dat heb ik ook als ik hem zie
  Nu is hij tegen de kereltjes met scooters en bontkraag , hij is er toch zo dol op?

  Like

 3. Republikein // januari 11, 2019 om 19:22 //

  Precies, verkiezingen.
  Ikke doe niet meer mee, ratsmodee.

  Like

 4. ‘besnedelanders’, ik vind ‘m leuk 🙂

  Rutte is echt heel eng, hoe hij bv slijmde bij de bezopen juncker zei meer dan duizend woorden.

  Liked by 1 persoon

 5. ROFLMA
  HIJ wil ze in elkaar slaan? Dat mietje?
  Gewoon allemaal oppakken en uitzetten. Dat is het enige dat werkt

  Like

 6. De leipe knikkerbol van het kabinet. Elk jaar roepen ze stoer en we zullen ze strenger straffen. O nee het zijn Noord-Afrikanen, wegwezen. Ik had het gelijk al voorspeld dat het ook dit jaar niets zou worden omdat ze te bang zijn buitenlanders te straffen. Het wordt de hoogste tijd dat het kabinet op stapt en de eer aan zichtzelf houdt en neem gelijk dat zooitje oranjes mee.

  Like

 7. Rutte is een sociopaat: alles is toegestaan als het hem maar oplevert wat hij graag wil hebben en de rest kan helemaal doodvallen wat hem betreft.

  Like

 8. Gladiator // januari 11, 2019 om 21:56 //

  @Claudia,
  Een vuurwerkverbod kán helpen, echter dan moeten politiehondjes (vroegere politieagentjes) en hondengeleiders wel weer een aan de bak, én niet te vergeten, ze moeten dan wel ook iets DOEN, maar zie wat hun Duitse collega’s deden, ze renden weg voor de meute zandbakkiërs, en dat gaat dan natuurlijk niet goed komen. Dit is een gevolg van het niet kennen van hun les!!

  @Yvonne, ik zie u kijkt nog steeds Tell Lie Vision…….ook dat gaan niet meer goed komen dus!!! Zou u namelijk weten wat dat ding allemaal echt doet cq kan doen zou u met zekerheid NIET MEER KIJKEN!! Fact!!

  En Trutte is dit, Trutte is dat, mensen, zolang Trutte nog in niemands mond ligt is hij een probleem, voor mij is dit leugenachtige bedriegerige misbaksel volledig passé!!
  Voor dit poppenkast figuur alias bliksemafleider is voor mij maar 1 oplossing mogelijk en die zal hij zelf niet zo leuk vinden, dit walgelijke achterbakse randfiguur!

  En verkiezingen, degene die nog meedoet aan verkiezingen, ik bedoel dus het afgeven van je stem aan iemand of iets die er vervolgens 4 jaar mee mag doen wat hij wil, die is met zekerheid volledig de weg kwijt en begrijpt helemaal niets van het systeem!
  Deze gaat er dus van uit dat dit zooitje teringleiders welke gedurende 4 jaar de boel hebben belogen en bedrogen dat de komende 4 jaar niet meer gaan doen…..

  Tja, ik zou zeggen Dream on….

  Gladiator

  Like

 9. Pistolen-Paultje // januari 11, 2019 om 21:57 //

  Geeft precies aan hoe ver deze man van de samenleving staat. Hij luistert niet naar de bevolking en als het fout gaat reageert hij hevig “gespeeld” verontwaardigd. Maar de verkiezingen komen er weer aan, dus de spierballen worden getoond……

  Like

 10. Rutte is instaat om ons allemaal in een MH17 te stoppen en neer te laten schieten in de Ukraine en dan op onze begrafenis te komen en dan te zeggen dat hij onschuldig is en niets wist en met een velletje tussen de bewijsvoering te leggen.
  Deze man is zo EERLOOS als mijn schoenen en er ontbreekt elk spoortje van passie en mededogen een Premier van Nederland ONWAARDIG.

  Liked by 1 persoon

 11. Arnold Schipper // januari 11, 2019 om 22:00 //

  Help geen ruk reageren hier WORD toch niet geplaatst, ergo deze site is ook van de linkse kliek en plaats alleen wat rechts wil horen, opdoeken deze site.
  Edit Rommel: Misschien ooit eens wanneer je je bloedige geweldfantasieën achterwege laat.

  Like

 12. @Gladiator,

  Eindelijk een keer niet helemaal met Gladiator eens.
  Ik kijk ook praktisch geen TV, maar wil af en toe wel weten wat de kinderen kijken of wat ze als Jeugdjournaal op school voorgeschoteld krijgen.
  En als je dan ziet wat voor kinderseries ze op Nederland 3 tegenwoordig uitzenden.
  Een serie bijv. over een vrouwelijke moslim arts, die met een blanke man getrouwd is die een zoon heeft die weer een klein varkentje in huis heeft rondlopen en die Turkse vrouwelijke dokter zonder hoofddoek heeft een hele vrije dochter die absoluut geen hoofddoek wilt dragen, maar wel hele conservatieve nichtjes met hoofddoek die varkentjes onrein vinden als ze daar in het huis logeren (Ja hoe ze het kunnen verzinnen mag Joost weten)

  Of Nederlands gesproken ‘vertalingen’ zoals in Wiki de Viking: “Dat zullen de Barbaren wel gedaan hebben, Nee de Barbaren zijn lief, die doen zoiets slechts niet, het waren de Demonen”.

  Hoofrollen zijn steeds meer voor moslims weggelegd of voor allochtonen in de middag op ZAPP.
  Bijvoorbeeld deze:

  https://www.zapp.nl/zara-en-de-magische-kicksen/gemist/VPWON_1296034

  Naast de schoolindoctrinatie gaat dat dus nog de hele middag door op NPO 3 op de TV.

  Niet naar kijken zult u zeggen. Mee eens, maar de kinderen uit de klas kijken er wel naar en praten er ook over, desalnietemin aangemoedigd door de juffrouwen op een Christelijke school notabene die series als de link hierboven in de klas laten kijken.
  En nooit kijken is dus niet mee kunnen praten. Voor u en mij geen probleem, maar voor een 10 jarige meisje dat er graag wilt bijhoren / sociaal wilt zijn wel. En alles verbieden wat ze wel en niet mogen kijken. Moeilijk.

  Hier een klein overzicht van de geweldige Zapp Series!

  https://www.zapp.nl/lena-en-cem

  Een stukje uit Lena&Cem:

  Ik vind het persoonlijk walgelijk dat er zulke series gemaakt konden worden en had er ook geen idee van waar mijn kinderen naar zaten te kijken als ik er niet ben als ik niet af en toe met ze mee had gekeken.
  Maar deze serie Lena&Cem probeer ik helemaal te vermijden als die weer wordt uitgezonden.
  Ik had er echt geen idee van dat ze zo’n smerige serie zouden maken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s