Nieuw

Elektrische auto’s Syntus worden opgeladen met vervuilende dieselaggregaat

Busvervoerder Syntus laadt haar serviceauto’s op de remise in Bunnik op met een vervuilend dieselaggregaat. Noodgedwongen, stelt een woordvoerster van moederbedrijf Keolis. Door een capaciteitsprobleem van het stroomnetwerk kunnen niet alle auto’s opgeladen worden met groene stroom.

Ha ha, het netwerk kan het nu al niet aan. Stel je voor als alle huizen straks van het gas afgaan en álle auto’s elektrisch moeten. Dan moet het hele elektriteitsnetwerk verdriedubbeld worden.

Het Algemeen dagblad sprak met woordvoerster Lotte Hendriksen. Dat is een vrouw met vrouwenlogica:

Hendriksen snapt de kritiek, maar stelt ook dat dit een betere oplossing is dan veel auto’s te laten rijden met vervuilende dieselmotoren. „Er draait nu één aggregaat om alle auto‘s op te laden en we zetten het aggregaat stil als er geen auto’s hoeven worden opgeladen.”

Ja, want die dieselauto’s laten hun motor in tegenstelling tot de aggregaat wel draaien als ze niet gebruikt worden zeker.

Syntus heeft ook elektrische bussen rijden in de regio Amersfoort. Volgens Hendriksen kampt de remise in Amersfoort met hetzelfde capaciteitsprobleem.  ,,De bussen kunnen niet de hele dienst uitrijden.”

Dan nemen ze toch een dieselaggregaat mee voor onderweg.

Om de faal nog groter te maken blazen windmolens en zonnecentrales het elektriciteitsnet nog eens extra op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Elektrische auto’s Syntus worden opgeladen met vervuilende dieselaggregaat

 1. King Arthur // januari 11, 2019 om 18:29 //

  We leven momenteel in een open inrichting en worden geregeerd door compleet vacuum gezogen narcistische nitwits die totaal niets van techniek weten, laat staan begrijpen. De hele CO2 en van het gas af hoax is er alleen maar omdat er meer geld nodig is voor de import van alles gratizzzzz crimigranten welke nu nog steeds met zo’n 1000 man per week binnenkomen. Het duurt 25 jaar voordat het hele elektriciteitsnet op een hoger niveau gebracht is en vele duizenden kilometers graafwerk om nieuwe en dikkere kabels in de reeds overvolle grond te leggen, terwijl er een kant en klaar gasnetwerk ligt te wachten op gas uit Rusland. Dit imbeciele zombieland verdient de debielen die ze de macht heeft gegeven.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // januari 11, 2019 om 19:49 //

  En dan te bedenken dat we het beste aardgas netwerk ter wereld hebben wat een kapitaal vernietiging.

  Like

 3. Zullen de olieconcerns ooit de elektrische auto’s accepteren? Nee. soms wordt een oorlog gefinancierd om de eigen economie te verdedigen.

  Like

 4. Olieconcerns zijn heel hard voor ‘duurzame energie’.

  Waarom denk je dat Shell aan die klimaattafel zat.

  Wie denk je dat jou zo meteen ‘duurzame’ energie gaat leveren?

  Dacht je dat ze niet vooruit keken?

  Think again.

  Like

 5. Alsof het Shell iets kan schelen wat ze je verkopen en waar ze het stelen.

  Like

 6. Ons halve kabinet is opgeleid door Shell.

  Denk je echt dat die een ‘energietransitie’ uit hun duim zuigen als Shell daar geen opdracht toe gegeven heeft ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s