Nieuw

Een professor in Ohio verbiedt zijn studenten om nog langer ‘illegale immigranten’ te zeggen

De heer Espinosa heeft aan minstens één student geschreven dat ze ‘de term illegaal niet mogen gebruiken om te verwijzen naar een onbevoegde immigrant’ omdat het ‘de mensen die het beschrijft ontmenselijkt, marginaliseert en racialiseert’.

Het is trouwens in lijn met de censuur-regels van het extremistische-marxistische Immigratie-Pact van de VN waar de extremistische globalist Mark Rutte ons aan heeft uitgeleverd.

In zijn wijsheid en generositeit geeft Espinosa toe dat studenten de term illegale immigratie mogen gebruiken – ‘omdat het een sociaal proces beschrijft’ – maar ‘je mag de term niet gebruiken om te verwijzen naar een mens. Vanaf volgende week wordt elke opdracht of discussiepost die het woord “illegale immigrant” gebruikt om te verwijzen naar een ongeautoriseerde persoon niet meer geaccepteerd.

Het volledige bericht aan een van zijn studenten, Hannah Emerson, is hieronder herdrukt. Lezers kunnen zelf oordelen.

Hallo Hannah,

Welkom in de klas! Zeer interessante post. In uw post gebruikte u de term “illegale immigranten”. Je moet weten dat studenten in deze klas het woord “illegaal” niet mogen gebruiken om te verwijzen naar een onbevoegde immigrant. Het gebruik van de term “illegaal” door politici en nieuwsmedia om te verwijzen naar een ongeautoriseerde immigrant, criminaliseert niet alleen arbeiders zonder papieren, maar het ontmenselijkt, marginaliseert en racialiseert ook de mensen die het probeert te beschrijven.

In deze klas kun je de term illegale immigratie gebruiken, dat een sociaal proces beschrijft, maar je mag het woord “illegaal” niet gebruiken om te verwijzen naar een mens. Vanaf volgende week wordt elke opdracht of discussiepost die het woord “illegale immigrant” gebruikt om te verwijzen naar een onbevoegde immigrant niet meer geaccepteerd.

Neem contact met mij op in mijn kantoor of stuur me een e-mail als je vragen hebt over de organisatie van de les of de richtlijnen voor de opdracht.

Bedankt voor het volgen van deze les!

Victor Espinosa

Bron:

Ohio State lecturer bans students from saying ‘illegal immigrants’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Een professor in Ohio verbiedt zijn studenten om nog langer ‘illegale immigranten’ te zeggen

 1. Helemaal de weg kwijt. Als ik ergens een gebouw binnen loop door een geopende voordeur dan zijn er twee mogelijkheden: ik mag daar wel zijn of niet, als ik daar niet mag zijn dan ben ik daar illegaal en als ik daar wel mag zijn dan ben ik daar legaal.

  Ik zie ook geen verschil tussen illegaal of onbevoegd ergens zijn.

  Bovendien legt de professor zijn studenten iets op wat niet tegen de wet is, zoal hier het woord allochtoon wat ik ook gewoon blijf gebruiken.

  Liked by 1 persoon

 2. Waarschijnlijk zelf ook niet op een propere en legale manier binnen geraakt……….

  Like

 3. Ze zouden de meer accurate ter criminele migranten moeten gebruiken.

  Like

 4. Even in een steeg naast die universiteit andere manieren leren, een paar keer en hij houd zn lelijk onverzorgde linkse teringmuil wel dicht, geloof me!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s