Nieuw

Democraten financierden een 287 mijl lange muur in Jordanië vorig jaar – maar weigeren geld voor De Muur van Trump

Nancy Pelosi betoogde deze week dat “muren immoreel zijn”.
Chuck Schumer noemde de houding van president Trump tegen open grenzen een “gefabriceerde crisis”.

Maar nog geen jaar geleden keurden Pelosi en Schumer de financiering van een 287 mijl lange grensmuur goed – in Jordanië!
Zo berichtte Neil Munro destijds op Breitbart.

De 2018 omnibus verstrekt enkel genoeg fondsen om 33 mijlen van het hek op de grens van Texas te bouwen – maar het verstrekt ook $500 miljoen om Jordanië te helpen een muur en een verdedigingslijn te bouwen tegen jihadterroristen die zijn 287 mijlgrens met Irak en Syrië proberen te overschrijden.

De omnibusbegroting zegt op pagina 394:

SEC. 9011. Tot $ 500.000.000 van de middelen die door deze wet worden toegewezen aan het Agentschap voor samenwerking met defensie in ” Operation and Maintenance, Defence-Wide ”, kunnen worden gebruikt om de regering van Jordanië te helpen de strijdkrachten van Jordanië te ondersteunen om de veiligheid langs de grenzen te verbeteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Democraten financierden een 287 mijl lange muur in Jordanië vorig jaar – maar weigeren geld voor De Muur van Trump

  1. Duchesne // januari 11, 2019 om 15:09 //

    ….grensmuren zijn immoreel…..okee…ik vind het beleid van de Nederlandse regering immoreel, misdadig en achterlijk. Grensmuren worden bittere noodzaak, maar aan de grondslag van al die muren die men wil bouwen ligt een achterlijk misdadig politiek beleid aangestuurd door bankiers en nog wat volk dat gled als grootste goed heeft….

    …over geld en bouwen gespoken, de volgende foto’s zeggen alles over wat de belevingswereld van sommige volkeren c.q. geloven inhoud, persoonlijk moest ik na het zien van de foto’s in het artikel aan “my little pony” denken….maar het is de aanhang van de sekte des doods die dit als ideaal beeld hebben en niet 5 jarige meisjes met roze rokjes….

    …. enjoy: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3012502/587-luxe-kasteeltjes-vormen-spookdorp-na-faillissement

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s