Nieuw

Burgemeester van Molenbeek reageert op rellen: ‘Het was een feest’

Molenbeek stond met Oud en Nieuw weer eens in de fik. Volgens sommige bewoners stond “de hele wijk in de brand“.

Waarmee het volgens Brigitte Macron ‘een echte plek van verbeelding is, van verbeelding van de toekomst‘, en ik ben geneigd haar te geloven. Dat is de toekomst die de elites voor ons in petto hebben.

De socialist Philippe Moureaux was 20 jaar lang burgemeester van Molenbeek, van 1992 tot 2012. Het valt dus te rechtvaardigen als ik stel dat hij eigenhandig verantwoordelijk is voor het ontstaan van deze jihadenclave. De elite vond dat zo’n succes dat ze nu zijn dochter aangesteld hebben om de laatste smeulende resten tot de grond toe af te breken.

Het is een feest !

Misschien moet Molenbeek meer concerten organiseren, want “als wij geen feest organiseren, maken jongeren hun eigen feest”. Dat heeft de burgemeester van Molenbeek Cathérine Moureaux (PS) gezegd in “Terzake”, in een eerste reactie op camera na de rellen tijdens oudejaarsnacht.

Het heeft niks, maar dan ook niks met islam te maken.

Over de oorzaken van de rellen wordt hevig gespeculeerd. Sommigen wijzen op de kansarme situatie van de jongeren. Anderen leggen de verantwoordelijkheid bij de ouders. Volgens Moureaux kaderen de rellen in een “oproerklimaat” zoals we dat ook zien bij de “gele hesjes”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Burgemeester van Molenbeek reageert op rellen: ‘Het was een feest’

 1. Gezien alle video´s die ik heb gezien over Molenbeek, bestaat de plaats uit 99% Marokkanen Turken Tunesiërs en migranten. Gewonde Belgen doen dit niet.

  Like

 2. Gewonde=gewone

  Like

 3. antiislamnu // januari 11, 2019 om 21:01 //

  Gewoon heel Molenbeek platbranden met oud en nieuw en de bewoners op het vuur gooien probleem opgelost..

  Like

 4. Gladiator // januari 11, 2019 om 22:05 //

  Eerste woorden van de “programmamaker”: Nee, ik heb de wijk toch wel leren kennen als een hele warme gemeenschap….”

  Tja, dit was te zien ook, wijk stond tijdens oud en nieuw helemaal in de fik, ’t is maar wat je een warme gemeenschap noemt!!!

  Verder ben ik dus echt niet meer kunnen komen bij deze NOS omroepster, om doodziek van te worden!!

  Gladiator

  Like

 5. Wij zitten ermee, het is een buurt waar je geen veiligheid meer hebt…..de teef van macron vind het een voorbeeld van verbeelding voor de toekomst…..i feite beaamt ze wat we allang weten ,ze willen ons blanken buiten of volledig onder de islam brengen en de elite denkt de islam te kunnen controleren……
  Er komt een tijd waar woorden geen waarde meer zullen hebben ,enkel de daden die je stelt , het wordt geen tijd voor watjes……
  Soms is het hemeltergend hoe mensen weigeren te zien wat er gebeurd ,ze plooien terug op hun eigen verondersteld veilige omgeving en willen de waarheid zelfs niet horen ,wel dat is dan heel jammer voor hen maar die zullen grote sukkels zijn

  Like

 6. Indien er iemand komt, om u te doden,—wees hem voor door hem te doden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s