Nieuw

Afrikaanse migranten-tsunami overstroomt Mexico

Een stortvloed van Afrikanen zonder identiteitspapieren is in Mexico aangestroomd. Ze vragen politiek asiel aan in de Verenigde Staten.

Een tsunami van Afrikanen zonder papieren, die ze blijkbaar eerder hadden weggegooid, is na een reis van 3 maanden in een Mexicaanse grensstad aangekomen. Honderden mensen uit Congo, Kameroen en Angola kwamen in de laatste maanden van 2018 naar deze en andere grenssteden zoals Coahuila en Tamaulipas. Ze sloten zich aan bij nog eens honderden immigranten zonder papieren en vulden de beschikbare opvanghuizen.

Volgens de Afrikanen kozen ze voor deze grens omdat ze van hun kennissen in de Verenigde Staten te horen kregen dat dit de beste manier was om naar de Verenigde Staten te komen. Hoe ze naar Mexico zijn gekomen is onduidelijk. Waarschijnlijk moet men ervan uitgaan dat hierachter NGO’s schuilgaan die financieel worden gesteund door de linkse miljardair George Soros.

Al in 2016 vielen 12.000 Afrikanen de Verenigde Staten binnen.

Bron:

Afrikanische Migrantenwelle schwappt über Mexiko

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Afrikaanse migranten-tsunami overstroomt Mexico

 1. antiislamnu // januari 12, 2019 om 00:47 //

  Mexico licht ook echt in de buurt van Congo Kameroen en Angola het kan niet anders dan dat de linkse gekkies of sorros hier achter zitten.

  Like

 2. Republikein // januari 12, 2019 om 02:46 //

  Hoezo, kan toch ook vanuit Canada?

  Liked by 1 persoon

 3. republikein, ja andersom dus, die negerts wippen de grens over noordwaarts, die achterlijk jihady justin geeft ze onderdak en 50000/jaar cadeau. Je moet eens zien wat voor een vullisbelt canada is vandaag de dag, het ooit zo schone witte noorden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s