Nieuw

Video: vrouwelijke politieagente in hysterische paniekaanval terwijl ze gered moet worden door een man

Wil je een grap horen?

“Vrouwelijke politieagent”.

Wil je een betere grap horen?

“Vrouwen in een positie van autoriteit”.

Daily Mail:

Dit is het moment dat een vermeende gezochte moordenaar een pistool op een agent richt toen ze een melding onderzocht van een ‘verdachte’ man die in een voertuig rondhing.

Kenneth Edwin Martell, 36, uit Springboro, Pennsylvania, werd doodgeschoten door de politie na een worsteling met een vrouwelijke agent in Lakemoor, Illinois, op 26 Juli, 2018.

De politie van Lakemoor kwam Martell tegen toen ze begin juli 26 een verdachte man in een voertuig onderzochten.

De autoriteiten zeiden dat toen Martell om zijn identiteitsbewijs werd gevraagd, hij een pistool tevoorschijn haalde en dat in de daarop volgende strijd een agent gedwongen was hem dood te schieten.

Bodycams en dashboardcamera’s laten het incident zien tot het fatale moment (boven).

Zodra de agente het pistool ziet pakt ze het vast en begint op hoge toon te krijsen, ‘Nee’, terwijl Martell het pistool weer in de auto probeert te trekken. Terwijl hij en de agente om het pistool vechten, kan men haar horen herhalen: ‘Schiet me alstublieft niet neer!”

Martell kun je ondertussen horen zeggen: ‘Als je stopt….’ en ‘loslaat’, terwijl de agente zegt dat ze zal vertrekken, maar weigert het pistool los te laten.

Ze probeerde de man waarschijnlijk tot overgave te dwingen met haar extreem hoge gekrijs. Het werkte wel, want hij schoot niet. Maar krijgen ze geen les in hoe vuurwapengevaarlijke verdachten aan te houden? Hoe kan het dat hij kans krijgt zijn pistool te trekken, waarom ondervroeg ze hem niet met getrokken pistool? Vragen, vragen …

Ondanks het hoge geschreeuw van de vrouwelijke agent lijkt het erop dat ze niet in paniek raakt en het lijkt erop dat ze blijft proberen het pistool te pakken te krijgen, ook al heeft Martell het terug in de auto getrokken.

Nee hoor, ze was helemaal niet in paniek. Haar wanhopige gekrijs werd opzettelijk uitgevoerd om de crimineel te verwarren om al dan niet de trekker over te halen. Dat leren vrouwelijke agenten op de politieopleiding.

En natuurlijk moest er een man aan te pas komen om haar te redden.

Vrouwelijke agenten zijn volkomen nutteloos en een gevaar op straat en voor hun collega’s.

Ze worden dagelijks overmeesterd door de meest slappe misdadigers en mannelijke agenten zijn de helft van hun tijd kwijt om ze uit de ellende te redden. Hoe deze politieagenten in staat zijn hun werk te doen, terwijl ze door middel van multitasking hun voorgat-partners in leven houden, zou iedereen zich af moeten vragen, en hoeveel veiliger en efficiënter het zou zijn zonder vrouwen in het politiekorps.

Ja, iedereen zou veiliger zijn, niet omdat de politie mensen veilig houdt, maar omdat politieagenten zo incompetent zijn dat ze iedereen in gevaar brengen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1118 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Video: vrouwelijke politieagente in hysterische paniekaanval terwijl ze gered moet worden door een man

 1. Misschien heeft ze het glazenplafond aan diggelen gekrijst.

  Like

 2. trebor2110 // januari 10, 2019 om 21:04 //

  super ongeschikt , twee stappen naar achteren tegelijk je wapen pakken en helemaal leegschieten op de verdachte en nooit het wapen van de verdachte proberen te pakken .
  She got a license to kill use it en nu weer terug naar de keuken .

  Like

 3. trebor2110 // januari 10, 2019 om 21:07 //

  zo dus

  en ze kan nog koken ook .

  Like

 4. Jack vanderVeen // januari 11, 2019 om 01:25 //

  Dan hebben we straks nog de copvod politiebikers, die regelmatig met die copvod tussen de spaken komen.
  Copvod zijn zinvol voor natte neuzen, meer ook niet. Doch in het westen hebben we daarvoor (papieren)zakdoeken bedacht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s