Nieuw

Roept Salvini op tot opstand? Belooft de renaissance van de “ware Europese waarden”

Spreken over een "Europese lente". Polen en Italië zijn van plan de dominantie van Duitsland en Frankrijk over Europa te vernietigen.

© Pixabay

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vice-premier Matteo Salvini wil nu dat Italië en Polen hun krachten bundelen om een “Europese lente” te creëren om een einde te maken aan de Franse en Duitse overheersing in Europa, aldus RT.

De Arabische opstanden in Noord-Afrika 2010 werden de Arabische Lente genoemd. Nu wil de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini een wat hij noemt een “Europese Lente” in Europa zien.

Tijdens een persconferentie met de Poolse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudziński sprak de Italiaanse minister over een nieuw Europa.

Volgens Salvini zullen Polen en Italië deel uitmaken van een Europese Lente en een renaissance van Europese waarden. Dit zal leiden tot een nieuw evenwicht en een vermindering van de dominantie van Frankrijk en Duitsland.

Hij gelooft dat de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei een Europa “geregeerd door bureaucraten” kunnen eindigen.

– In Europa heeft men altijd gesproken over een Frans-Duitse as. We bereiden ons voor op een nieuw evenwicht en een nieuwe energie in Europa. En Polen en Italië zullen de hoofdrolspelers zijn van deze nieuwe Europese Lente, in de wedergeboorte van echte Europese waarden, aldus de Italiaanse minister, schrijft The Telegraph.

Tegelijkertijd werd de Italiaanse regering geëerd door Salvini’s Poolse collega Joachim Brudziński, die verklaarde dat Italië gelijk had om zijn havens voor de bootmigranten op de Middellandse-Zee te sluiten. Hij wees er ook op dat Polen van plan is zijn grenzen verder te versterken.

Bron:

Italy’s Salvini suggests ‘European Spring’ to bring end to ‘German-French axis’ on continent
Salvini says populists could spark ‘European Spring’ as he meets Polish ruling party leader

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Roept Salvini op tot opstand? Belooft de renaissance van de “ware Europese waarden”

 1. Goed idee. En ik wil dat Nederland zich zo snel mogelijk aansluit. Weg met die ongekozen bureaucraten, we willen onze Europese normen en waarden weer terug en niet het afvalputje worden van Noord-Afrika.

  Vluchtelingen opvangen in de regio. Alle verdwaalde bootjes in de Middellandse Zee terug slepen en meteen de NGO’s waaronder artsen zonder fatsoensgrenzen vervolgen voor mensensmokkel.

  Oftewel: laten we beginnen met de grote opruiming. Globalisten weg, cultuur herstellen, gewoon weer Zwarte Piet en kinderen mogen weer cowboy en Indiaantje spelen en in Veronica Inside worden alleen grappen gemaakt over homo’s.

  Like

 2. Alphons Mantel // januari 10, 2019 om 16:10 //

  Oostenrijk. Slowakije en Hongarije kunnen zich ook aansluiten; en Rutte?

  Like

 3. Gladiator // januari 10, 2019 om 21:36 //

  @Alphons Mantel,

  Nee beste,

  Trutte niet want dan lopen de beleggingen van @Fransdo gevaar!!!!!!!!!!!!!!!

  Gladiator

  Like

 4. HAHAHAHA!!. @Gladiator, je bent soms grappiger dan je waarschijnlijk zelf beseft.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Merkel en Macron delen mede dat zij bepalen wat er in de EU passiert – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s