Nieuw

Politie mag binnenkort huidskleur van verdachten afleiden uit DNA

En dat is natuurlijk omdat negers zwaar oververtegenwoordigd zijn in alle misdaadstatistieken over de hele wereld.

Nu.nl:

Deze techniek is inmiddels zo betrouwbaar dat die voor de opsporing kan worden gebruikt, stelt minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid woensdag.

Het kan wel, maar de politie wil het niet.

Met deze informatie kan de politie een duidelijker signalement opstellen. Zo hoopt de politie een voortvluchtige verdachte of een onherkenbaar slachtoffer gemakkelijker te kunnen identificeren.

Wij geloven er helemaal geen ene moer van, waarom zou de politie anders nooit een signalement geven als het om buitenlanders gaat en wel als het om blanke Nederlanders gaat. De voorbeelden zijn zó talrijk dat we er niet eens aan beginnen om ze op te noemen, bovendien zijn er veel effectievere methoden om negers te vangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s