Nieuw

Oostenrijk: tweede moord in slechts 24 uur

Ook in Oostenrijk gaat het moorden door: voor de tweede keer in slechts 24 uur werd een vrouw vermoord.

De eerste misdaad vond plaats op dinsdag 8 januari, toen een islamistische fundamentalist zijn vrouw met 38 messteken voor de ogen van zijn kinderen vermoordde. Volgens de politie is de dader een 40-jarige Turk met een Oostenrijks paspoort die herhaaldelijk heeft geprobeerd voorbijgangers, buren en bekenden van zijn geloof te overtuigen. De achtergrond van de daad zou kunnen zijn dat zijn vrouw vanwege zijn fundamentalistische geloof van hem wilde scheiden.

Over de tweede moord is weinig bekend. Maar ook hier is een mes het moordwapen en een vrouw het slachtoffer. De dader is al door de speciale politie eenheid Cobra gearresteerd, maar achtergrondinformatie over de misdaad en de dader is nog onbekend.

Bron:

Österreich: Zweiter Mord in nur 24 Stunden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oostenrijk: tweede moord in slechts 24 uur

 1. antiislamnu // januari 10, 2019 om 23:46 //

  Het geloof van de vrede ja ja en maar smerige moslims Europa binnen laten stromen

  Like

 2. @Antiislamnu.

  Wat ik vooral verschrikkelijk vind is dat de autochtone bevolking geen hulp krijgt.
  Nederlanders hebben zwervers en daklozen altijd als probleemgeval gezien. En ipv te zorgen dat we onze zwevers en daklozen en desnoods junkies veel hulp, een nieuwe toekomst en huis of desnoods container woning geven, lieten en laten we ze jarenlang op straat zwerven en wie geluk heeft kan een plaatsje bij het Leger des Heils krijgen. Maar ik weet niet of dat tegenwoordig nog gratis is. Maar wat doet Nederland, terwijl onze blanke daklozen op straat creperen, halen we het smerigste en ranzigste volk binnen waarvoor huisvesting en alles binnen no time geregeld is en omarmen de meeste Nederlanders die menschen ook nog eens en de blanke zwervers mogen van hun ongezien de tyfus en de tering krijgen.

  Iki heb naar heel veel videos gekeken van daklozen (kijk praktisch geen tv meer) en die zijn voornamelijk blank en dan vraag ik mezelf af: Hoe is het mogelijk dat een blanke Engelsman dakloos is terwijl een islamitisch gezin er lekker warmpjes en zonder zorgen bij zit.

  En het ergste is, de meeste van de blanke medemensch intresseert het geen ene moer hoe een blanke zwerver leeft. Als ze die islamiitische opvreters maar geholpen hebben, daar krijgen ze dan een geluksmakend gevoel van ofzo. Ik kan het niet verklaren.

  Like

 3. Gladiator // januari 11, 2019 om 12:36 //

  Tja beste @antiislan en @Krots,

  Hetzelfde flikken de Neanderlanders met honden.

  Ze halen de “zielige handjes” (of beter gezegd ze laten ze halen, is namelijk een hele bedrijfstak die er zwaar geld aan verdient net zoals de welbekende NGO’s dus!!!) uit Roemenië, Spanje, Griekenland enz en dan kun je ze hier kopen!!!

  Terwijl de dierenasiels hier godverdomme tot aan de nok toe vol zitten en deze niet weten waarheen ermee!

  Achterlijk dom volk toch eigenlijk, nietwaar, die Neanderlanders!!!???

  Om van te kotsen, echt waar, om van te kotsen!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s