Nieuw

Nieuwe rechtse partij VOX treedt toe tot regering Andalusië – nadat het de eis om buitenlanders te repatriëren inslikt

De extreem-linkse extreme-marxisten van de extremistische Guardian, die extreem tegen de Europese volkeren en nog extremer tegen blanken is, hadden nog zo’n hoopvolle titel in hun tweet staan:

Maar het bleek extreem-linkse extreme-clickbait te zijn. Het valt misschien op dat ik overal ‘extreem’ voor zet, maar dat doen de extremisten van extreem links in extreme mate zelf ook zeer extreem.

Mensen die doodnormale familiewaarden, en een doodnormaal voortbestaan van onze doodnormale maatschappij willen, worden continu weggezet als extremisten. Het is de omdraaiing van alle waarden, in het Duits klinkt het mooier. Al die gender-shit, en het hebben van een zodanige haat voor je eigen bevolking dat je die wilt vervangen door barbaren, dát is extreem. We moeten het narratief terugwinnen van de extremisten die de MSM veroverd hebben en van daaruit hun extremistische marxistische propaganda over Europa schallen.

En dat gaat lukken. Overal in Europa begint het tij te keren en dringen de normalen de extremisten terug.

Enfin. The Guardian dus:

Vox steunt regionale overheid na het laten vallen van eisen, waaronder uitzetting van migranten.

Het is dan jammer dat ze het hebben laten vallen, maar dat het überhaupt in het eisenpakket staat is een enorme winst. Uiteindelijk zullen tenslotte álle buitenlanders Europa uit moeten. Europa is van ons blanken. We hebben het kleinste continent, met de minste grondstoffen en daar nemen we genoegen mee bescheiden als we zijn, maar we laten ons niet ook dat nog afpakken. Andere rassen hebben veel meer mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen op hun continenten. Dat ze dat verdommen is hun eigen probleem en niet het onze.

Dat Vox heeft nog veel meer prachtige eisen, maar de zogenaamde conservatieven, in werkelijkheid een stelletje meelopers met de internationale wortelloze globalistische kliek die de hele wereld onder één slavernij wil brengen, noemde het:

“unacceptable nonsense”.

Ik vind het meewerken aan bewuste en georkestreerde zelfmoord van je eigen volk dan weer nonsens, maar ik ben dan ook immuun voor marxistische indoctrinatie.

De extreem-rechtse doodnormale burgermans Spaanse politieke partij Vox heeft ermee ingestemd om een nieuwe, rechtse Andalusische regionale regering te steunen na het laten vallen van haar eisen voor de uitzetting van 52.000 “illegale immigranten” en de intrekking van de wetten op huiselijk geweld en gendergelijkheid.

52.000 is helemaal niks. Er wonen minstens 50 miljoen moslims in Europa en evenveel negers, en de Aziaten heb ik nooit geteld.

Het is ook misdadig om van vrouwen te eisen dat er net zoveel vrouwen als mannen gaan werken bij olietanker-schoonmaakbedrijven in de havens, of metselaar of vuilnisophaler moeten worden, laat ons dat maar doen. Ik wil niet dat vrouwen dat moeten doen. Dus hou dan ook op over gendergelijkheid. We zijn niet gelijk. Ja, ik draag jullie op handen. Ik vind jullie prachtig. Ik ga op mijn knieën voor jullie. Mannen voeren oorlogen voor jullie, om die landen te behouden waarin jullie veilig zijn. Dát is onze eerste prioriteit. Maar overdrijf het niet.

Vox, dat zijn eerste zetels in het parlement veroverde tijdens de verkiezingen in Andalusië in december, had ook de autonome regionale regeringen van Spanje opgeroepen om de verantwoordelijkheden voor onderwijs, gezondheid en openbare orde af te staan die ze na het einde van de Franco-dictatuur hadden gekregen.

Maar op woensdagavond zei de extreem-rechtse burgerlijke partij dat ze een coalitie tussen de conservatieve Volkspartij (PP) en de centrum-rechtse Burgerpartij zou steunen die een einde moet maken aan 36 jaar socialistisch partijbestuur in de Zuid-Spaanse regio.

36 jaar. Stel je voor. Nee, doe ook maar niet, want dan is je hele dag verziekt.

Als deze samenvatting klopt, dat blijkt niet uit het stuk van The Guardian, maar dat vod is ook niet bedoeld voor nieuwsvoorziening, dan is het een begin:

Dat Vox had nog wel een paar ‘spannende’ eisen.

Tot de 19 voorstellen behoorden ook wetten om het stierenvechten, flamenco en de viering van de Heilige Week te “beschermen” en een verzoek om de regionale dag van Andalusië te veranderen om de afsluiting van de christelijke herovering van Spanje in 1492 te herdenken, zeven eeuwen na de aankomst van de eerste Moorse legers.

Dat van die Moren, dat kunt u hier lezen:

Maar er gebeurde in 1492 ook nog iets anders. In 1492 werd ook de ‘Alhambra Verklaring‘ getekend. Omdat de Joden de mosliminvasie georkestreerd hadden zeer behulpzaam waren bij. What else is new, in goed Engels. Niet alleen de Moren werden uitgezet, maar ook hun joodse broeders, omdat ze zij aan zij tegen de Christenen gestreden hadden 7 eeuwen lang.

‘Met je joods-christelijke samenleving’. Het is te belachelijk om te weerleggen.

Twee jaar later vaardigde Portugal een gelijk decreet uit, en velen kwamen naar Antwerpen en Amsterdam, vanwaar ze onder aangenomen Nederlandse namen de slavenhandel voortzetten waar ze in Spanje in de eerste plaats problemen mee kregen, en wij heden ten dage nu nog steeds op aangekeken worden.

Die joodse collaboratie, zonder welke de Moren nooit Spanje hadden kunnen veroveren en vermoorden en platbranden en verkrachten, kunt u hier lezen:

Terug naar The Guardian:

De leider, Santiago Abascal, heeft geageerd tegen wat hij ‘suprematisch feminisme en gender-totalitarisme’ noemt, en de partij heeft geklaagd dat de bestaande wetgeving inzake huiselijk geweld oneerlijk wordt afgewogen tegen mannen.

‘suprematisch feminisme en gender-totalitarisme’, bedankt man, die houden we er in, wij hadden hem nog niet bedacht. Hij is goed. En over dat ‘huiselijk geweld’. Laat ik voorop stellen dat je vrouwen niet moet slaan (tenzij ze het lekker vinden en er om vragen, maar dat is in een andere context). We kunnen helaas niet alle idioterie plaatsen die we tegenkomen, maar deze week zag ik dat ‘mentaal geweld’ toegevoegd werd aan de categorie ‘huiselijk geweld’ in een of ander extreem marxistische totalitair feministisch gender terreur tegen mannen-land. Als je vrouw moet huilen omdat er een eekhoorntje uit een boom valt in haar favoriete TV-serie, dan ben jij schuldig aan mentale terreur omdat je met mannelijke blanke geld een televisie voor haar gekocht hebt.

De opkomst van Vox heeft de PP, onder leiding van Pablo Casado, verder naar rechts geduwd. Terwijl zij haar radicalere eisen in Andalusië heeft laten varen, heeft de starterspartij nu verder laten zien dat zij in staat is het politieke debat vorm te geven en symbolische concessies te winnen van rechts in de hoofdstroom.

De EU en de Franse regering hebben beide deze week hun bezorgdheid geuit over de retoriek en de manoeuvres sinds de verkiezingen van december.

LoL. De Franse regering. Bestaat die nog dan ?

Vrouwenrechtenorganisaties in heel Spanje zijn van plan de komende weken actie te ondernemen om de bestaande wetgeving te beschermen en te protesteren tegen de eisen van Vox.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Nieuwe rechtse partij VOX treedt toe tot regering Andalusië – nadat het de eis om buitenlanders te repatriëren inslikt

 1. Karakterloos van vox. Die partij kun je afschrijven, daar win je geen oorlog mee.

  Like

 2. Mee regeren is vele malen belangrijker voor de ‘rechtse’ partij VOX dan de loze verkiezingsretoriek die voor de verkiezingen werd geuit. In multicultureel Nederland is het precies hetzelfde laken en pak, in feite wanneer je over een klein beetje boerenverstand beschikt dan kies je niet op geen een partij, je maakt je stem ongeldig of je stemt blanco, maar dan sluipt er weer een gevaar in wanneer veel mensen zo hun stem ongeldig maken dat de reguliere politiek een totalitair, elitaire club wordt die met 150 volksvertegenwoordigers samenwerken tegen de burgers, tja de kiezer zit in een spagaat en kan sinds 1848 geen enkele kant op waar hij of zij werkelijk naar toe wil gaan.

  Like

 3. Eindelijk dan kunnen de vieze geile Noordafrikanen niet naar spaanse geile hoeren man man wat zijn die hoeren vies en geil marokanen dol op net als in nederland BAH

  Like

 4. Republikein // januari 12, 2019 om 02:18 //

  Als nou niemand gaat stemmen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s