Nieuw

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini veroordeelt “brutaal en beestachtig geweld” tegen AfD politicus Magnitz

Terwijl bondskanselier Angela Merkel blijft zwijgen, vindt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini (Lega Nord) duidelijke woorden over de aanval op Frank Magnitz, lid van de Bondsdag en hoofd van de AfD in Bremen. De vice-premier sprak ook zijn medeleven uit met de familie van de AfD politicus.

Op Twitter sprak de politicus en journalist over “bruut en beestachtig geweld”. Hij affilieert Frank en zijn familie en hoopt “dat de laffe aanvallers in de gevangenis zullen rotten”.

Ook de Oostenrijkse vice-kanselier Heinz-Christian Strache (FPÖ) toonde zich op Facebook “geschokt en diep getroffen”. Hij hoopt dat de “laffe aanvallers” snel worden gearresteerd en voor de rechter worden gebracht, schrijft de Oostenrijkse “Standard“.

Bondskanselier Angela Merkel heeft tot nu toe geen persoonlijke verklaring afgelegd over de aanval, die mogelijk fataal had kunnen zijn zonder de tussenkomst van ooggetuigen. Alleen regeringswoordvoerder Steffen Seibert zei dat de brute aanval scherp veroordeeld moet worden. Maar door wie heeft Seibert opengelaten.

AfD-leider Jörg Meuthen eiste in een videoverklaring van de kanselier, die nog steeds zwijgt over het incident, duidelijk woorden van veroordeling van de misdaad.

Bron:

Italiens Innenminister Salvini verurteilt „brutale und bestialische Gewalt“ gegen Magnitz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini veroordeelt “brutaal en beestachtig geweld” tegen AfD politicus Magnitz

 1. Volgens de NOS was ie ‘gestruikeld’.

  Like

 2. Je zou godverdomme die medewerkers van de NOS eens laten ‘struikelen’ dan toch.

  Like

 3. Like

 4. Gladiator // januari 10, 2019 om 18:19 //

  @Fubar,

  Tja beste,

  Dit is de gewone gang van zaken maar ik neem aan dat wij beiden hiervan wisten.

  Ik heb met veel pijn de 38 seconden kunnen bekijken maar ik kan gewoonweg niet geloven dat dit waar is hoewel ik dit wel MOET geloven gezien de verwerpelijke video!!

  Het feit dat Verkel nog niet heeft gereageerd geeft ook al weer iets aan, vind je niet???

  Dan is er in België het DVL verhaal aan de gang, (Dries van Langenhove) welke op dit ogenblik ook volledig gedemoniseerd wordt bij onze oh zo nette zuiderburen welke maar niet willen weten van hun vreselijk tot op het bot corrupte politiek alsmede hun smerige pedofiele koningshuis waar niemand met een woord over rept.

  Deze jongeman zal het absoluut niet gaan redden of er moet al een wonder gebeuren en wonderen in België, njeee, ik dacht van niet!!

  Het geeft dus in het geheel bekeken aan dat er van “democratie” absoluut geen sprake is en al helemaal niet van vrijheid van meningsuiting in woord en geschrift.
  Daarbij maken de constante BANS welke gegeven worden door “feestboek” en Jew Tube ook hun duidelijke lijn aan!!

  Nee beste, voor mij is het duidelijk, dit is maar op 1 manier op te lossen en daar heb je een aantal juiste mensen voor nodig.

  En dan zou ik bijvoorbeeld wel een kleine 5 jaar DICTATOR van Nederland willen worden, er moet namelijk nogal wat worden opgeruimd nietwaar
  En nou niet gelijk denken, hoor hem, dictator, wat een malloot, nou, daar zouden we over kunnen praten!!!!!!!.

  Daarna met een geheel nieuw kiessysteem verder waarbij de opmerking dat NIEMAND die ooit in de politiek heeft gezeten hieraan mag meedoen en….nou ja, ik heb nog wel wat mooie ideetjes maar misschien beter dat ik die een andere keer lanceer!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s