Nieuw

Israël eist van Iran en de Arabische wereld 250 miljard dollar

Jemenitische joden aan boord van een vliegtuig naar Israël tijdens operatie Magic Carpet, 1949 (Foto: Wikimedia Commons)

De Joodse staat is van mening dat “het tijd is om historische onrechtvaardigheden te corrigeren” en eist schadevergoedingen van acht landen.

Zaterdag kondigde de Israëlische minister voor Sociale Gelijkheid, Gila Gamliel, aan dat het land compensatieclaims voorbereidt voor zeven Arabische staten en Iran.

De schadevergoeding moet worden betaald omdat Joden “gedwongen waren te vluchten” uit die landen, aldus Gamliel.

Dit gebeurde toen de Verenigde Staten en Joodse organisaties in de Verenigde Staten na het einde van de Tweede Wereldoorlog Palestina hadden geannexeerd en de Joodse staat Israël hadden opgericht, waar veel van deze Joden vervolgens “naar huis” verhuisden, wat dus “vluchten” zou betekenen.

Na 18 maanden van onderzoek is de regering tot de conclusie gekomen dat deze zeven Arabische staten, plus Iran, Israël 250 miljard dollar moeten betalen.

“Tijd om historisch onrecht te corrigeren”

“De tijd is gekomen om de historische onrechtvaardigheid die gericht waren tegen de Joden in zeven Arabische landen en Iran te corrigeren, en om aan honderdduizenden Joden die hun bezit verloren hebben te herstellen, wat terecht hun eigendom is.”

Volgens Meir Khalon – voorzitter van de Centrale Organisatie van Joden uit Arabische landen en Iran – wilde de eerste premier van Israël, de zionist David Ben Gurion, niet dat Joden onder de vluchtelingenstatus zouden “terugkeren” naar hun “thuisland” – de nieuw gevormde Joodse staat Israël.

Tegelijkertijd zeggen sommige stemmen in de etnostaat dat dit een een manier van Israël is om de eisen van de Palestijnen voor compensatie tegen te gaan nadat hun land en andere eigendommen door de Israëlische staat zonder compensatie in beslag zijn genomen, en voor het feit dat ze uit het land zijn verdreven.

Bron:

Israel said set to seek $250b compensation for Jews forced out of Arab countries

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Israël eist van Iran en de Arabische wereld 250 miljard dollar

 1. vonpuffelen // januari 10, 2019 om 18:06 //

  Schiet er maar voor 250 miljard aan raketten op af, zijn we misschien eindelijk van dat gejank verlost.

  Like

 2. Hefzibah Yahudah // januari 10, 2019 om 18:10 //

  Deze Khazarians draaien echt door.
  Snappen ze niet wat Nasser bedoelde met ze zijn zwart vertrokken en roze terug gekomen. Openbaring 2:9 woe to them that say they are jews but are the synagogue of SATAN

  Like

 3. Na alle betalingen die landen gedaan hebben om de ,,slaven depressie van de ELITE,,af te kopen met ONS belasting geld heeft EN IK WIST DAT DIT ZOU GEBEUREN(Israel nu ook iets gevonden)ZIJ vinden dat Zij recht hebben op compensatie omdat Zij moesten verhuizen naar een land wat van een ander was(Palestijnen)die met een deal van de Rotchilds afgedwongen werd met Rooseveld en Churchil om hun WO 2 te financieren.

  Like

 4. tim pietersen // januari 10, 2019 om 19:43 //

  chutzpah……………….. , wanneer gaan de rothchilds schadevergoeding betaling voor het drukken van nepgeld? voor ww1 en 2

  voor land inpikken palestijnen

  voor massainvasie van de islam naar europa

  Like

 5. Wij mogen ook weer gaan betalen:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s