Nieuw

Franse regering bereidt een beperking van de demonstratievrijheid voor

De Franse regering bereidt een wetsontwerp voor om de vrijheid van demonstratie te beperken.

De Franse premier Edouard Philippe zei maandag dat de regering van plan is om een wet door te voeren die ongeoorloofde demonstraties verbiedt. Dit gebeurt nadat de uitgebreide protesten van het Gele Hesje al zeven weken aan de gang zijn.

Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zal men “een wet invoeren om diegenen te straffen die niet voldoen aan de vereiste om betogingen te melden, degenen die deelnemen aan illegale demonstraties en degenen die gemaskeerd deelnemen aan demonstraties”.

Philippe heeft ook aangekondigd dat de regering “relschoppers” überhaupt wil verbieden om deel te nemen aan demonstraties.

Bron:

France to ban participation in unauthorised protests: PM Edouard Philippe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Franse regering bereidt een beperking van de demonstratievrijheid voor

 1. Wetten zijn er alleen om de Macht binnenboord te halen en te houden maar dat geld alleen voor de Burgers,maar die fake Aristocraten daar geld het Natuurlijk Niet voor en passen de wet aan naar hun hand en dat noemen hun dan Democratie, maar eindigt in OORLOG wat ik je brom.

  Like

 2. Gladiator // januari 10, 2019 om 12:52 //

  Tja, in Frankrijk moet men de wet nog aanpassen om een “democratisch recht” (bestaat niet overigens want géén democratie zoals jullie allen natuurlijk al heel lang weten!!) af te pakken van the Cattle!!

  Hier heeft men genoeg aan een cokesnuivende alsmede cokehandelende (inclusief haar criminele ventje) Burgemeester Paulien Krikke nodig om haar politie slaafjes het vuile werk te laten opknappen en het gelijk bij de wortel laat verwijderen van het binnenste buitenhof.

  Wat een verschrikkelijke schertsvertoning is het toch in dit wel heel snel achterlijk wordende land.
  En ja, je zal maar de job hebben van politieslaafje en dik onderbetaald gebruikt worden om op eigen volk in te slaan en eigen volk als een stuk stront te behandelen.

  But………………..I’ll never forget and don’t say I didn’t warn you!!

  Assholes!!!

  Dat gore politietuig met op de achtergrond klappende marechaussees (heb er 11 jaar mee samengewerkt dus ik weet waar ik over spreek) geeft het hedendaagse niveau aan van dit soort!!

  En als ze dan import tuig voor zich hebben staan dan pissen ze hun mooie door het Rijk verstrekte broeken vol en stinken naar de zeik.
  Te walgelijk voor woorden en respect kun je hiervoor al helemaal niet meer krijgen!

  Gladiator

  Like

 3. als een andere tip Macron geleefd zouden hebben in de jaren 1800, zou Macron niet kunnen doen de missers die hij nu doet zou La Bastille nog gevangenis zijn , zou Frankrijk nog een koning kunnen hebben en zou Macron zijn voeten likken voor wat kruimen brood. Dat vergeet Macron hoe en wat de demonstraties

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s