Nieuw

Ex-Jihadist onthult netwerk dat islamitische radicalen naar Europa smokkelt als migranten

Na informatie te hebben ontvangen van een voormalig jihadist heeft de Italiaanse politie 15 verdachten gearresteerd die deel zouden uitmaken van een organisatie die radicale islamitische terroristen hielp het land binnen te smokkelen als illegale migranten en asielzoekers.

De arrestaties vonden deze week plaats in de steden Palermo, Trapani, Caltanissetta en Brescia, waarbij de 15 verdachten werden beschuldigd van het oprichten van een criminele vereniging voor illegale immigratie en smokkel naar aanleiding van beschuldigingen in verband met terrorisme, zo meldt de krant Il Giornale.

Een voormalige berouwvolle jihadi bracht de islamitische smokkeloperatie aan het licht, en zei tegen de politie: “Ik vertel je wat ik weet, want ik wil voorkomen dat je een leger zelfmoordenaars in Italië hebt rondlopen.”

Een van de verdachten was van bijzonder belang voor de politie nadat zij hadden ontdekt dat hij pro-Islamitische Staat propaganda op Facebook had geplaatst en anderen had opgeroepen om martelaar te worden in naam van Allah.

De officier van justitie van Palermo zei dat het individu ook lid was van een Facebook-groep die hem in contact bracht met andere bekende radicale islamitische extremisten.

De aanklagers voegden eraan toe dat de organisatie, die voornamelijk jihadisten uit Tunesië smokkelde, “een actuele en concrete bedreiging vormt voor de nationale veiligheid, omdat zij in staat is om verschillende illegale immigranten een verborgen, veilige en snelle maritieme doorgang te bieden”.

Zij voegden eraan toe dat de organisatie “bijzonder aantrekkelijk” is voor degenen die worden gezocht door de Tunesische politie- en veiligheidsdiensten, met inbegrip van degenen die in verband kunnen worden gebracht met terrorisme.

De arrestaties komen nadat de Tunesische autoriteiten in augustus jongstleden een boot met illegale immigranten op weg naar Italië in beslag hebben genomen, die meer dan halfvol was met radicale islamisten, waarbij negen van de vijftien mensen aan boord in verband worden gebracht met terreur.

De arrestatie volgde op een waarschuwing van Interpol in februari vorig jaar, die beweerde dat tot 50 Tunesische islamitische radicalen de reis naar Italië hadden gemaakt als illegale migranten.

Bron:

Ex-Jihadist Reveals Network Smuggling Islamic Radicals to Europe as Migrants

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Ex-Jihadist onthult netwerk dat islamitische radicalen naar Europa smokkelt als migranten

 1. en dan zijn er nog van die laffe volksverraders die ons nog uitmaken voor racisten,facisten en ook in mijn ogen echte volksleiders zoals Orban,Salvinnie ,Trump enz dwarsbomen. wat moet men met die volksverraders doen als de burgeroorlog door hun schuld uitbreekt.onthou goed de namen.

  Liked by 1 persoon

 2. Zijn wij verbaast?

  Like

 3. @Andre, ze zullen niet vergeten worden.
  Laatst las ik op Breitbart een Engelstalig comment: “It starts to seem like when democrates are out of arguments, (if they had any, Chip) two conservatives show up.”

  We zullen die linkse klootzakken uitputten.
  Doordat onze argumenten trouw blijven aan de natuur. En de natuur is de baas, het moet nog doordringen bij sommigen.
  Laat ze maar goed doodvriezen he die ongewenste jihad-bezetters.

  Like

 4. Officieel plegen zij hoogverraad.
  Daar staat de doodstraf op.
  Maar ‘hoogverraad’ is een woord dat zorgvuldig uit de media wordt gehouden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s