Nieuw

Dubbele moraal in het Vaticaan: paus bejubelt migratiepact – maar wilde zelf het verdrag niet ondertekenen

Paus Franciscus heeft zich onlangs opnieuw sterk gemaakt voor de vloedgolf van derdewereld-migranten in Europa. In zijn nieuwjaarstoespraak prees de kerkleider zowel het VN-migratiepact als het VN-vluchtelingenpact. Het Vaticaan zelf wilde echter niet aan beide overeenkomsten deelnemen en weigerde deze zonder meer te ondertekenen.

Paus Franciscus heeft de welvarendere staten opnieuw opgeroepen om deuren en poorten te openen voor migratie vanuit de hele wereld. “De “regeringen moeten allen helpen die wegens armoede, geweld of vervolging, natuurrampen of klimaatverandering emigreren”, zei hij op maandag in zijn nieuwjaarstoespraak aan diplomaten in het Vaticaan, rapporteert het nieuwsportaal Kathpress.

Van bijzonder belang voor de paus is het migratiepact, dat eind vorig jaar in Marrakech werd ondertekend. “Met name het migratiepact is een belangrijke stap vooruit voor de internationale gemeenschap, die met deze kwestie nu in het kader van de Verenigde Naties voor het eerst op multilateraal niveau kan optreden in naam van een document van groot belang”, zo vervolgde hij. “Ondanks het feit dat ze niet wettelijk bindend zijn en dat sommige regeringen niet aanwezig waren op de laatste conferentie van de Verenigde Naties in Marrakech, zullen deze twee pacten als belangrijke referentiepunten dienen voor politiek engagement en concrete actie van internationale organisaties, wetgevers en politici. Het richt zich tot politici en al diegenen die zich inzetten voor een meer verantwoorde, gecoördineerde en veilige omgang met situaties waarbij vluchtelingen en migranten betrokken zijn”, zei Francis letterlijk.

Het Vaticaan zelf, dat met een relatief grote delegatie naar Marrakech reisde, heeft het migratiepact echter niet ondertekend. Maar kardinaal Pietro Parolin gaf het Pact de zegen van paus Franciscus. Men kan daarom de woorden van het kerkhoofd omschrijven als hypocriet. Het is niet de eerste keer dat de paus met dergelijke uitspraken de aandacht trekt. Hij heeft met name de Europese staten herhaaldelijk opgeroepen om hun socialezekerheidsstelsels open te stellen voor illegale migranten uit de hele wereld. Tot nu toe is er nog geen enkele zogenaamde “vluchteling” in het Vaticaan aangekomen en dat is iets dat de pauselijke kerkstaat ook ten koste van alles wil vermijden.

Maar alsof deze nieuwe daad van hypocrisie niet genoeg was, legde de paus in zijn toespraak opnieuw het accent op moed. Hij riep onder andere op tot de viering in 2019 van de 100ste verjaardag van het dictaat van Versailles, waar vooral de Duitse bevolking na de Eerste Wereldoorlog had onder geleden. Naast een groot aantal land- en bevolkingsoverdrachten moest het Duitse Rijk het grootste deel van de koopvaardijvloot en haar goudreserves aan de overwinnaars overdragen en astronomische herstelbetalingen verrichten. Het Duitse volk werd letterlijk in ketens geslagen. De paus is van mening dat dit een reden is om te vieren.

Bron:

Doppelmoral im Vatikan: Papst feiert Migrationspakt – wollte Vertrag aber selbst nicht unterschreiben

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Dubbele moraal in het Vaticaan: paus bejubelt migratiepact – maar wilde zelf het verdrag niet ondertekenen

 1. antiislamnu // januari 10, 2019 om 23:09 //

  Vieze pedofiele club

  Like

 2. vonpuffelen // januari 10, 2019 om 23:26 //

  De vaticaanse satanic brotherhood hebben hun handen al vol aan de vernietiging van de europese blanken, daar hebben ze zelf geen kaffers of zandnegers voor nodig.

  Like

 3. Idd vieze pedofiele club EN anti blanken club.
  Ruim ze op.

  Liked by 1 persoon

 4. Is hij eindelijk zittend opgebaard?
  Koptische christenen zetten hun dode paus of wat dan ook zittend in een stoel
  Voor mensen die mij niet geloven is op te zoeken op Google

  Like

 5. Is het niet eens tijd voor een argentijns vluchtje voor de pedopaus club

  Like

 6. Domme koeien ,die hebben ze nodig in Rome ,geen mensen die begrijpen wat er aan de hand is .

  Like

 7. Dat is geen Paus, maar iemand die de ambitie koestert de ‘antichrist’ te zijn.

  Like

 8. Mochten de noodklokken gaan luiden, dan zal koning Pils wel een plaatsje voor deze judas vrijmaken in zijn nieuwe toestel, dat door de Nederlandse belasingbetaler is opgebracht om hem nonstop naar Buenos Aires te vliegen. Vrienden onder elkaar hebben altijd iets voor elkander over.

  Like

 9. Vieze pedofielen laat zijn mening horen, nu gaan ze naar de bordelen voor jongetjes geile beesten asociaal.

  Like

 10. De goedgelovigen hebben met zo’n paus geen vijanden meer nodig. De goedgelovigen beseffen niet dat ze door hun kerk aan de duivel (islam) worden overgeleverd. Als ze er achter komen os de paus met zijn entourage gevlucht naar Argentinië en ligggen de koppen van de goedgelovigen op het islamistische hakblok.

  Like

 11. Deze Paus is een grote Schandelijke Jakhals voor alle Katholieken op deze AARDE,het Duivelspact wat hij heeft gesloten met de Eeuwige vernietigers van Europa de ISLAM een adder gebroed uit de laagste rassen op deze Aarde en nog te stom om voor de Duvel te dansen zijn nog steeds te vinden aan de rand van Europa waar een hoop van die hufters op vakantie gaan omdat het zo goedkoop is,morgen hakken ze jullie kop af met je familie erbij en dan maar klagen, Ich habe das nicht gewust.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s