Nieuw

Antifa is de knokploeg van de staat – wordt voor demonstraties betaald

De "vredestichters" van Antifa.

Aanvankelijk waren het alleen de advertenties van Antifa op Facebook voor betaalde deelname aan demonstraties die leidden tot verder onderzoek naar wie voor Antifa betaalde en voor welke maatregelen.

De Antifa laat zich zien als een gewelddadige betaalde demonstratiestructuur, die blijkbaar “gehuurd” kan worden. Volgens onderzoek van het tv-kanaal ‘RT’ bestaat Antifa uit verschillende organisaties, variërend van Antifa GmbH en de Antifa-vakbond tot de Antifa-associatie. Deze ontvangen geld van de Duitse federale regering, de partijen SPD, CDU en de Groenen evenals individuele socialistisch-communistisch georiënteerde verenigingen. De Antifa zou dus een door de overheid betaalde gewelddadige eenheid zijn die in het geheim en buiten de rechtsstaatstructuren van de gevestigde centrumpartijen wordt gebruikt om onaangename demonstraties en meningsuitingen van de bevolking te bestrijden.

Deze eenheid ontvangt een niet onaanzienlijk deel van haar middelen uit openbare middelen die “tegen de wet in” zouden zijn verstrekt door de staat en de federale begrotingen. Antifa werd bijvoorbeeld gebruikt om de vreedzame demonstraties van PEGIDA in januari en LEGIDA in februari aan te vallen en als gevolg van deze dreiging moesten de demonstraties worden afgelast. Het is nu ook begrijpelijk waarom de politie de gewelddadige Antifa-eenheden toestaat en ze strafrechtelijk ongemoeid laat.

Hetzelfde zien we in Nederland keer op keer gebeuren.

Dat de activiteiten van de Antifa gericht zijn tegen ongewenste groepen mensen in Duitsland, ongeacht hun politieke oriëntatie, blijkt uit de activiteiten van de Antifa tegen het Compact-evenement van Jürgen Elsässer, die destijds bekend werd als hoofdredacteur van de 68-er krant “Konkret”. Het feit dat sommige Antifa vechters dit zelfs professioneel doen werd aangetoond door een loonstrookje voor één vechter en het uurtarief van 25 euro per uur plus buitenland- en nachtelijke toeslagen.

Bron:

Antifa wird für Demonstrationen bezahlt

Antifa is de knokploeg van de staat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1381 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Antifa is de knokploeg van de staat – wordt voor demonstraties betaald

 1. Gladiator // januari 10, 2019 om 21:51 //

  Dit gegeven is reeds lange tijd bekend maar er KAN niets aan gedaan worden daar de staat het regelt en als je dus aangifte zou doen je aangifte zou doen tegen de staat bij de politie welke ook door de staat wordt betaald en dus…..no chance!!

  Er zijn nog wel meer zaken welke de staat regelt en wel de zgnd V-Mannen, welke ook door de staat betaald worden en welke nagenoeg allemaal uit geheime diensten, antifa bewegingen en huurlegers komen!!

  Dit is volstrekt illegaal maar als het te heet wordt volgt er een schijnproces wat vervolgens lekker lang gerekt wordt met never een veroordeling!!
  Deze V-mannen stonden bijvoorbeeld in Chemnitz tussen de gewone burgers in te schreeuwen en deden recht voor de politieneuzen de Hitlergroet om anderen ook zover te krijgen wat “helaas” niet lukte. In Duitsland word je direct aangehouden bij het maken van de Hitlergroet echter deze schatjes natuurlijk NIET.

  Tja mensen, dat zijn nu ONZE overheden met hun politie(hondjes) welke ze deze macht verschaft!!

  Zou de politie enig IQ hebben en ook nog een beetje zelf kunnen nadenken dan zou het natuurlijk nooit zover kunnen komen maar helaas, en indien er een politieagent mee leest hier, zo staan de zaken ervoor en dat reken ik zwaar aan.

  I’ll never forget!!!!!!!!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. vonpuffelen // januari 10, 2019 om 23:19 //

  In het buitenland metselen de wouten er flink op los, dat zal in duitsland en in de delta niet veel beter zijn.

  Like

 3. antiislamnu // januari 10, 2019 om 23:51 //

  In Amerika is antifa verboden wordt gezien als terroriste organisatie.

  Like

 4. Illegale Knokploeg van Mark R en onze regering.
  Dat weten we allang.
  Wie dat niet weet is een zo dom…..!

  Like

 5. Ik wist dat niet en kennelijk ben ik dan dom.

  Wat me altijd wel opviel is de rechtsongelijkheid dan wel de manier van omgaan van de staat met verschillende groepen mensen in gelijke situaties. Ik aarzel nu even omdat ik het wel weer kan gaan neerpennen maar aangezien ik een tijdje terug een heel goed vergelijkbaar commentaar heb neergepend bij een filmpje op YouTube kopieer ik die reactie gemakshalve maar even naar hier met bij voorbaat mijn excuses dat sommige gedeeltes een beetje off topic lijken maar voor de rest toch wel zinnig. Komttie:

  .

  Maar wat ik zie is anders, ik zie allemaal goedgeklede negers met de nieuwste Samsung Smartphones heel veel lawaai maken.

  Wat ik zie is dat er nog nooit zo veel aanslagen, aanrandingen, moorden en verkrachtingen zijn geweest in Europa als nu. Wat ik zie is dat 7% van de allochtonen al meer bijstandsuitkeringen in Nederland genieten dan de 93% autochtone Nederlanders bij elkaar. Wat ik zie is dat 50% van de gevangenisbevolking al bestaat uit een vertegenwoordiging van die 7% allochtonen. Wat ik zie is dat in het TV-programma ‘Opsporing Verzocht’ het in 90% van de gevallen gaat om verdachten ‘met een Noord-Afrikaans uiterlijk’. Wat ik zie is dat onze normen, waarden en cultuur wordt aangepast door een stel mensen die straatnaambordjes willen aanpassen en willen dat Zwarte Piet verdwijnt. Wat ik zie is dat die arme vluchtelingen de ene na de andere moskee uit de grond stampen waarvoor ik 100 jaar moet werken en dan niets uitgeven als ik een vergelijkbaar gebouw zou willen neer zetten. Wat ik zie is dat als Geert Wilders een gedragsprobleem mondeling aankaart hij wordt veroordeeld voor racisme terwijl als Turken de Erasmusbrug fysiek bezetten samen met Hamas en andere onfrisse organisaties daar niets tegen wordt gedaan. Wat ik zie is dat als politiemensen een snelweg blokkeren zij daar niet voor vervolgd worden maar als een stel Friezen dat doen dan wel. Wat ik zie is dat als een Zwarte Pietdemonstratie in twee achtereenvolgende jaren totaal uit de hand loopt zo’n demonstratie volgend jaar waarschijnlijk toch wel weer zal worden toegestaan en dan op de plaats en het tijdstip dat de intocht van Sinterklaas plaats vindt en waar veel kinderen bij aanwezig zijn. Als daarentegen Pegida wil demonstreren op Ramadan terwijl dit NIET uit de hand loopt dat dan elke demonstratie op voorhand wordt verboden.

  Wat ik zie is een klassenjustitie in Nederland waarbij een PVV-politicus wordt veroordeeld als hij minder, minder, minder Marokkanen roept terwijl de PvdA-burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam een schouderklopje krijgen als ze roepen dat ze geen, geen, geen Feyenoordersupporters bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord willen en andersom.

  Als ik een probleem heb dan probeer ik dat hier op te lossen. Als de bevolking in Afrika een probleem heeft dan vind ik dat ze dat ook daar moeten oplossen, uitgezonderd een oorlog en er sprake is van echte vluchtelingen (die dan in de regio opgevangen kunnen worden) en niet allerlei mensen onder de smoezen cultuurverrijkers, arbeidsmigranten, vergrijzingsoplossers, vacaturevervullers en andere smoezen die ik al voorbij heb horen komen, hierheen laten komen.

  In het filmpje is er sprake van dat ze het geld achterna gaan. Bijna goed, ze zoeken het geld op want ongetwijfeld zullen de Shells en de Nestles daar voor betaald hebben zoals wij ook betalen voor de olie die uit het Midden Oosten komt waar sommige mensen aldaar stinkend rijk zijn geworden. Pak die dan aan …………….. dáár en niet hier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s