Nieuw

Overheid leverde jihadisten kalasjnikovs om homo’s mee op te ruimen

Zo, daar is Kees van der Staay niks bij.

De overheid leverde de wapens. De overheid leverde de bomvesten. De overheid leverde de Nederlandse paspoorten. De overheid leverde de uitkeringen. De overheid leverde de opleidingen.

Telegraaf:

Het OM zegt de beelden niet te hebben verstrekt. „Maar het is volstrekt duidelijk dat dit deel is van het strafdossier en dat het niet de bedoeling is dat dit buiten de rechtszaal gaat circuleren”, zegt een woordvoerder.

Een training van vier terreurverdachten in een Limburgs vakantiehuisje is op video vastgelegd. RTL Nieuws heeft foto’s van de videobeelden in handen. Op die foto’s is te zien dat de mannen oefenen met kalasjnikovs en het aantrekken van bomvesten. Bij de training waren twee undercoveragenten aanwezig. Inmiddels is de groep mannen aangehouden, samen met drie medeverdachten.

De twee undercoveragenten zijn nog op vrije voeten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Overheid leverde jihadisten kalasjnikovs om homo’s mee op te ruimen

 1. skeeter // januari 9, 2019 om 19:43 //

  En dan komt het te volgen pruts strafje van 3 maand IPV life zoals ze in de USA doen.

  Like

 2. Ja, voorwaardelijk, en een knuffel-therapeut erbij om te voorkomen dat ze radicaliseren. overheid

  Like

 3. woord overheid is foutje.
  maar ja, dat is eigenlijk overbodig om dat te zeggen: onze hele overheid is een hele grote fout

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s