Nieuw

Nashville verklaring, hypocrisie van christen of samenleving?

door Zeepertje:

Wat een tumult, nou ja, nationaal dan. Nadat zondag bekend werd dat de voorman van de SGP Kees van der Staaij een manifest had ondertekend dat zich op bijbelse gronden uitspreekt tegen homoseksualiteit en transgenderisme, moest iedereen er even z’n plas over doen.

De hetze liep hoog op, zo hoog dat er zelfs aangifte uit volgde door de ambassadeur van de Gay Pride, Francis van Broekhuizen. Nu gaat het OM onderzoeken in hoeverre er sprake is van strijdigheid met de grondwet? Of wellicht aanzetten tot haatzaaien? Astrid Oosenbrug, voorzitter van de homo-/transgenderclub COC sprak over de ondertekening van de Nashville-verklaring als onbarmhartig en ongevoelig. Allerlei kartelgajes spreekt zich uit over het gebeuren, ze vallen over elkaar heen.

Hieronder wordt

de tekst

vervolgt…

De zogenaamde Nashvilleverklaring geeft in geen enkel opzicht reden tot alle ophef omdat immers bekend is hoe christenen in z’n algemeenheid tegenover die homo- en transgendershit staan niet? Maakt het werkelijk verschil dat er nu wat handtekeningen onder een dergelijke proclamatie staan? Nee natuurlijk niet maar het is altijd fijn voor de beroepsgekwetsten waaruit dat soort homo- en transgendergroepen bestaat om een stok te vinden waarmee ze weer eens flink om zich heen kunnen slaan. Heerlijk voor die schreeuwers om zichzelf weer eens op een podium te kunnen plaatsen. Want discriminatie. Want uitsluiting. Want… vult u maar iets in.

Zeepertje vindt het heel goed dat er christenen zijn die echt durven staan voor wat zij vinden vanuit hun visie of geloof. De meeste christenen, beter genoemd gristenen, die zoals de voorman van de CU Gertjan Segers –en dat geldt niet anders voor ChristenenDienenAllah partijvoorman Buma-, deze verklaring niet willen ondertekenen zijn heulers met de vijand zoals ik u eerder al eens schreef. Het zijn alles behalve ware christenen, zij poedelen en pamperen de zogenaamde progressieve veranderingen –door sommigen vooruitgang genoemd- die vanuit hun geschriften ten stelligste verworpen dienen te worden. Eigen belang of mogelijk electoraal belang? God geeft daar geen flikker om, ja zo is het signaal vanuit hun geschriften. Zij nemen geen stelling –of durven geen stelling te nemen- tegen alles wat als verderf wordt bestempeld in de literatuur volgens welke zij leven. Dat soort gristenen krijgt aan de hemelpoort te horen; “Ik ken u niet”… Het zijn hypocrieten zoals de bijbel ze omschrijft, farizeeërs. Dood, morsdood, und ab zur Hölle!

Volgens de bijbelse leer is hypocrisie tegenover God een zonde, verloochening van het allerhoogste maar naar buiten toe de gristen uithangen.

U kent dat liedje wel toch? “En zondags in de kerk, dan zit daar zo’n meneer…”, daar vallen dat soort lieden onder. Kees van der staaij heeft tenminste wèl ruggengraat en het is te hopen dat hij niet onder de druk van de publieke opinie toch z’n keutel intrekt.

Nee, in dat opzicht –ook het enige- heb ik respect voor de mohammedanen zoals zij met gedrevenheid naar hun ideologie leven. Overigens, nu ik toch bij de islam ben aanbeland, zij hebben het ook niet zo hoog op met die lhbtixyz-ers. Zowel christenen als mohammedanen dienen dit soort afwijkingen volgens hun leer te verwerpen. Er is alleen een klein verschilletje tussen de islam en het christendom in het gedachtegoed over homo’s of transgenders en dat is een fysiek dingetje, geweld. De mohammedanen dienen alles wat niet van hun satan Allah mag, te vernielen, te verjagen, te confisqueren of te doden. Hebben die lhbtixyz-luitjes wel vette pech wat het laatste lot valt hun ten deel binnen de islam. In tal van landen als Iran, Pakistan enz. worden ze verhangen, van hoge daken afgeworpen of op andere speelse wijze de strot doorgesneden.

Hieronder wordt

de tekst

vervolgt…

Maar daar hoor je het links gepeupel hier niet over, dan houdt iedereen z’n muil dicht, dit zie je nooit terug op de msm NPO want het volk zou eens de waarheid horen en onrustig worden. Ook al die feministische trutten geven op zo’n moment niet thuis want… islam. Nee, een christenhond daar durven we wel stoer tegen uit te pakken en zo’n heerschap eens effe lekker afrossen met z’n allen, bah! Zelfs die Hans Teeuwen moest er even overheen plassen, precies over dit ja. Hiero op twitter. En zo’n Halsema, er als de kippen natuurlijk om stelling te nemen tegen dit gebeuren en om dus deze week haar “liefde of medeleven” bij het homo-monument in de shithole Amsterdam even te uiten middels een toespraak. Zum kotsen, alles draait om prioriteiten hè, zolang geen islam of burkaverbod… Dus ja, ook vanuit de maatschappij totale hypocrisie met het geblèr over Kees en z’n convenant met God.

Nou, aan alle schreeuwers wil ik zeggen, fuck you en Sodomgomorraan maar een eind aan. Jullie worden niet begrensd in welke vrijheid dan ook, er wordt jullie geen strobreed in de weg gelegd alleen vanuit de bijbel bezien leven jullie in zonde, en dat mag Kees verwerpen, denken, vinden, zeggen en ook ondertekenen! En het is mij, Zeepertje, ook nog eens volledig onduidelijk waarop jullie je dan wel niet gediscrimineerd of uitgesloten voelen…? Had u ineens ter kerke willen gaan ofzo? Kom op jankerts, ga iets nuttigs doen. En kom vooral niet met het enorme lulverhaal aan over Jezus en liefde, alles moet liefde zijn alleen maar liefde. Nee da’s het halve verhaal. Gaat dan heen en zondig niet weer. Oh ja.

Eveneens is het zo dat vanuit de christelijke doctrine elk mens een soevereine wilsbeschikking heeft dus helemaal zelf mag bepalen hoe te leven, met of zonder bijbel, met of zonder God, met of zonder geloof, dus wat zitten jullie nu in hemelsnaam te mekkeren over uitsluiting? Maximale vrijheid voor jullie vanuit het christelijk denken, de homoseksuele manifestering echter kan nooit binnen genoemde doctrine een plaats hebben volgens die geschriften. Homoseksuele dominees? Enfin, vult u ’t zelf maar in.

De rechtgeaarde mens is het zachtjes aan zat om steeds weer geconfronteerd te worden met het –via billboards buiten of reclame op lineaire televisie- recht in z’n bakkes gesmeten krijgen van links degeneratief gif waaronder dit vanuit cultuur-marxistische/feministische hoek gepromoot van homo’s en transgenders als zijnde de nieuwe norm. Er is man, er is vrouw en de rest is geestelijk niet in orde, althans zo staat ondergetekende –en velen met hem- erin. EN dat mogen wij vinden, zeggen en schrijven, ongeacht wat jullie beroepsgekwetsten en crybabies daarvan denken.

Kees z’n geloof, jullie je zonde, chow Zeepertje.

Gerelateeerd
CIP>>
Vooruit dan, hier de genoemde crybabies even met hun gezever en gezeik…

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 700 ALWAYS up-to-date links…

And some additional “good stuff”

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

9 Comments on Nashville verklaring, hypocrisie van christen of samenleving?

 1. De Bijbel is heel erg duidelijk wat er met homo’s moet gebeuren en dat weet VanderStaaij ook wel.
  Leviticus 20:13 BasisBijbel (BB)
  13 Als een man naar bed gaat met een andere man, zoals een man naar bed gaat met een vrouw, dan hebben die twee mannen iets walgelijks gedaan. Ze moeten worden gedood. Ze verdienen de doodstraf.

  Maar goed, als we alle wetten van de Bijbel werkelijk zouden uitvoeren, dan zou 95% van de wereld bevolking niet meer leven.

  Hier een paar ‘leuke’ versen uit Leviticus 20:
  9 Als iemand zijn vader of moeder vervloekt, moet hij gedood worden. Hij verdient de doodstraf.
  10 Als een man naar bed gaat met de vrouw van iemand anders, moeten hij en de vrouw worden gedood.
  15 Als een man seks heeft met een dier, moeten de man én het dier worden gedood.
  16 Als een vrouw seks heeft met een dier, moeten de vrouw én het dier worden gedood. Ze verdienen de doodstraf.
  18 Als een man met zijn vrouw naar bed gaat terwijl ze ongesteld is, dan heeft hij geen respect voor haar lichaam. En zij heeft zelf ook geen respect voor haar lichaam. Alle twee moeten ze worden gedood.
  27 Als iemand de geest van een dode of een waarzeggende geest door zich heen laat spreken, moet hij worden gedood. Hij moet met stenen doodgegooid worden. Hij verdient de doodstraf.

  Like

 2. Dit is wat je nou noemt: gristelijk/protestants extremisme.

  Like

 3. Ter lering en vermaak: https://m.youtube.com/watch?v=OFkeKKszXTw

  Zo hoort het bijbelse huwelijk eruit te zien 🙂

  Like

 4. Like

 5. syberspees // januari 9, 2019 om 11:02 //

  Voor zover ik die nashville verklaring heb begrepen staat er niks nieuws in. Het komt gewoon neer op hate The sin, not the sinner. Homos hebben gewoon een volwaardige plek in de christelijke maatschappij en in de kerk.
  Ook staat er dat alle seksuele handelingen buiten het huwelijk wordt afgekeurd maar ook binnen het huwelijk mag alleen de missionaris houding worden toegepast. Dat is dus de norm voor hetero’s. Kortom het wordt druk in de hel. Hihi.

  Like

 6. syberspees // januari 9, 2019 om 11:05 //

  Oja
  je moet ook wel beseffen dat de media erg links is. die grijpen alles aan om a- het christendom aan te vallen en b- ze moeten hun zendtijd ergens mee vullen.

  Like

 7. ieznogoedh // januari 9, 2019 om 13:09 //

  Verklaring dan toch maar gelezen.
  Staat niets wereldschokkends in.
  Blijft natuurlijk dat al die afwijkingen gewoon afwijkingen zijn, ook al zouden er honderden jaren pogingen worden gedaan om het als iets doodnormaals te presenteren.
  Voor mij is dat twee mannen het met elkaar doen iets smerigs en daarmee hoef ik dus niet geconfronteerd te worden. Wat ze in hun slaapkamer doen is verder hun eigen zaak.
  Twee vrouwen met elkaar geeft dan vaak het idee van graag mee te willen doen, waarop die vrouwen dan meestal weer niet zitten te wachten.
  Transgenders en wat er zoal nog meer voor afwijkends is, is behoudens een enkeling die echt door een speling van de natuur in een verkeerd lichaam zit, een geestelijke afwijking waaraan op geen enkele wijze tegemoet gekomen moet worden.
  Uiteindelijk staat in de verklaring niet dat homö’s etc van een flat gegooid moeten worden dus als er al verontwaardiging over religieuze narigheid moet zijn, dan is de religie van vrede en verrijking de eerste kandidaat om je druk over te maken.

  Liked by 2 people

 8. Helemaal super Kees heb je eindelijk wat goeds gedaan

  Liked by 2 people

 9. Dat Nederlandse christenen zich menen te moeten aansluiten bij Amerikaanse zionisten die hun ideologie vermommen als chrsitendom is een doozonde.
  Maar dat veel Nederlandse media hier een ophef om maken zegt vooral iets over de anti-christelijke en anti-blanke sentimenten bij de heersende elite.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s