Nieuw

Jonge vrouw kroeg uitgegooid omdat ze een T-shirt droeg met het opschrift dat ze een vrouw is – Dat is hoe intolerant de LGBT gemeenschap is

Links: Rebekah Wershbale. Rechts: de homo-klant die moest huilen van een T-shirt. (foto via twitter)

Rebekah Wershbale, 34, werd verbannen uit Five Clouds Tap and Bottle in Macclesfield, Cheshire, voor het dragen van een T-shirt bedrukt met de woordenboekdefinitie van ‘vrouw’.

Een moeder is verbannen van haar lokale pub na een klacht dat haar T-shirt discriminerend was voor transgenders.

Rebekah Wershbale droeg een eenvoudige zwarte top met de woordenboekdefinitie van vrouw.

10 mei 1933 – transgenders verbranden woordenboeken

Maar een medewerker van de Five Clouds Tap and Bottle in Macclesfield, Cheshire vertelde haar dat het T-shirt andere klanten beledigde.

En als gevolg daarvan deelde de barvrouw haar mee dat ze verbannen was vanwege het kledingstuk, dat als ‘transfobisch en niet inclusief’ werd beschouwd.

Rebekah Wershbale was “verbijsterd”.

Mevrouw Wershbale vertelde de Mail on Sunday: “Wat zij bedoelde was dat ik op de een of andere manier mannen beledigde die beweren dat ze vrouwen zijn omdat mijn T-shirt hen niet in de definitie van een vrouw heeft opgenomen.

Het is belachelijk, want er werken daar helemaal geen transgenders, en er komen ook geen transgender klanten.

Mevrouw Wershbale is een supporter van de feministische groep Fair Play For Women, die zich verzette tegen een regeringsraadpleging voor de hervorming van de Gender Recognition Act (GRA).

Deze voorgestelde wetswijziging zou mensen in staat stellen om zichzelf te identificeren als het geslacht waarvan ze denken dat ze dat zijn zonder een medische diagnose.

Mevrouw Wershbale, een moeder-van-één, was afgelopen zondag met een vriendin naar de kroeg gegaan om bordspellen te spelen, waar ze al drie jaar een vaste klant is.

Mevrouw Weshbale beweert dat er niets ongewoons is gebeurd tijdens haar bezoek totdat ze met een andere klant, een homoseksuele man genaamd Mika Johnson, sprak.

Ze zat naast hem en vroeg hoe het met hem ging, maar hij maakte duidelijk dat hij niet met haar wilde spreken.

Ongeveer een half uur later sprak het personeelslid mevrouw Weshbale aan en vertelde haar dat ze niet in de kroeg kon blijven omdat ze andere klanten van streek had gemaakt en de heer Johnson huilde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1118 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on Jonge vrouw kroeg uitgegooid omdat ze een T-shirt droeg met het opschrift dat ze een vrouw is – Dat is hoe intolerant de LGBT gemeenschap is

 1. skeeter // januari 9, 2019 om 19:37 //

  “Rebekah Wershbale was “verbijsterd”.”
  Ieder normaal persoon had dit kunnen zien aankomen in deze bezopen wereld, wel een beetje naief van dit vrouwtje.

  Like

 2. Fransdo // januari 9, 2019 om 20:29 //

  Nee, dat vind ik niet, misschien iets provocerend. Maar dat is het punt niet. Het punt is dat de halve wereld gek is geworden, een wereld waarin je geen Sinterklaas en Zwarte Piet meer mag zijn, geen cowboy en Indiaantje meer mag spelen, geen grappen over homo’s meer mag maken, de waarheid niet meer mag zeggen over Marokkanen, niet op mensen mag inrijden met mijn auto want anders ben ik een blanke moordenaar maar als een moslim dat doet dan is hij een verwarde man die de westerse normen en waarden nog niet kent, en een wereld waarin als ik iets zeg over moslims ik wordt aangeklaagd voor racisme en als hij het zelfde zegt over mij dan wordt ik het politiebureau uitgestuurd. Die wereld dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Het is uit jaloezie en afgunst dat dit soort verknipte figuren zo agressief reageren op een echte vrouw.

  Like

 4. Die meneer Johnson gaat uithuilen bij zijn moeder,
  Ook een vrouw toevallig haha

  Like

 5. Geronimo // januari 10, 2019 om 00:52 //

  Correcte analyse, Fransdo. Deze in al zijn facetten decadente westerse wereld is compleet naar de vaantjes, want knettergek. Inderdaad. Reddeloos verloren, me dunkt.

  Like

 6. De linkse socialistische teringzooi is compleet doorgeslagen! Als dit niet wordt rechtgezet door realistische verkiezingen her en der zal in vele landen een burgeroorlog aanstaande zijn. Helaas is het zo.

  Like

 7. Als normaal het nieuwe extremisme wordt is het misschien tijd voor een omwenteling niet niet te bereiken is met een stembiljet.

  Like

 8. als ge u laat ombouwen dan scheelt er iets met u . PUNT discuteer maar hoeveel je wilt. ik tollereer u

  Like

 9. Jack vanderVeen // januari 11, 2019 om 00:57 //

  En het T-shirt begon te spreken en zei:”……….”!
  Hetgeen beledigend klonk voor de afwezigen.

  Like

 10. Zelf in games is het allemaal woman woman woman, terwijl de core audience van games mannen zijn.
  Het aan te komen Far Cry New Dawn is geheel volgens de politieke correctheid bezaaid met roze bloemetjes, roze muren om te beklimmen, roze menu’s.
  Flikker toch op!
  Vrouwen zijn goed in het tegenovergestelde van mannen, en zij die dat willen veranderen, vernietigen het mensenras.
  Ik zou ze ook buiten gesmeten hebben.
  Ga in uw achtertuin wat ‘woman’ spelen.
  En vergeet uw tampons niet he!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s