Nieuw

France AWAKENS 2019: Weaponized Bank Runs Incoming

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on France AWAKENS 2019: Weaponized Bank Runs Incoming

 1. Gladiator // januari 10, 2019 om 15:01 //

  @Fubar,

  Ik heb dit topic even over het hoofd gezien maar ik kan je in elk geval 1 ding verzekeren.

  Als het de gele vestjes gaat lukken om daadwerkelijk een bankrun te realiseren zal dit met zekerheid een gigantische schokgolf teweeg gaan brengen in de HELE wereld!

  TOP ARTIKEL dus!!

  De banksters (zeer zware topcriminelen) zullen sidderen van angst en zullen er alles aan doen om dit NIET te laten doorgaan, hoe, I don’t know, maar zou het doorgaan dan is de kans zeer groot dat het complete financiële systeem ploft, en niet zo’n beetje ook. Zou dit namelijk in Frankrijk gaan lukken en dus Frankrijk op de knieën moet en zal moeten dan zied de rest van de sheeple welk succes dit teweeg breng, m.a.w. dit zou dan wel eens een sneeuwbaleffect teweeg kunnen brengen.
  Dit zou te geweldig zijn voor woorden hoewel de meeste mensen absoluut niet weten wat de werkelijke gevolgen zullen zijn…….

  Zo maar een paar kreten van mij:
  Gaarkeukens
  koude in de huizen
  stoken op alles wat brand
  lege winkels
  nagenoeg geen openbaar vervoer meer
  geen water meer uit de kraan
  geen elektriciteit meer enz enz enz enz

  en last but not least, iedereen blijft zitten met een gigantische schuldenberg, althans degenen welke NU op DIT moment schulden hebben!!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s