Nieuw

AntiFa Bremen bekent aanval op AfD politicus Magnitz

De vredestichters van Antifa.

In een inmiddels verwijderde maar geverifieerde boodschap op indymedia.org bekende het Terreurcommando “Antifascistische Lente Bremen” de verradelijke aanval op de Breemse AfD-ploiticus Frank Magnitz. Hier is de originele bekentenisbrief.

Wie haat zaait, zal geweld oogsten

De Antifascistische Lente Bremen kondigt aan dat we de AfD politicus F. Magnitz op maandag rond 18.00 uur lokale tijd wilden bevrijden van zijn fascistische ideeën. Magnitz, die goede contacten onderhoudt in het rechts-extremistische en fascistische milieu en vaak met racistische opmerkingen verschijnt, mag in Bremen en elders geen voet aan de grond krijgen en hoort, net als elke andere nazi, gemuilkorfd te worden. Wij tolereren geen nazi-schurft in onze buurt! De antifascistische lente komt eraan! Bereid jullie voor!
Antifascistische Lente Bremen

Gedurende de dag hebben alle televisiestations en de mainstream media geprobeerd de laffe aanval te relativeren, te verdoezelen of zelfs in twijfel te trekken.

Maar dit verandert niets aan het resultaat van een van de meest wrede aanvallen op een politicus in de rood-groene “Berlijnse Republiek” tot nu toe.

Amerikaanse media zoals het kanaal “One American News Network” tonen een grote belangstelling voor het opnieuw uitbreken van linkse fascistische gewelddadige excessen in Duitsland.

Bron:

AntiFa Bremen bekennt sich zu Anschlag auf AfD-Politiker Magnitz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8015 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on AntiFa Bremen bekent aanval op AfD politicus Magnitz

 1. Bij “lente” denk ik aan crokussen
  Niet aan een enorme hoofdwond

  Like

 2. Gladiator // januari 10, 2019 om 00:23 //

  Bij lente denk ik aan vuurkorf, bongerd, BBQ, de Maas enz enz!!

  Maar denk dat ik wel weer alleen daar zit, nou niet echt nee, mijn allerliefste mooiste en vooral trouwste meisje Britt (Mechelse Herderdame) ligt een metertje of 20 in front of me de inrit naar de bongerd te bewaken, en oh wee iemand zou het wagen zo maar door te lopen……dat geeft pas wonden!!! Mits ik natuurlijk zeg dat het goed is!!

  Maar nee, blijf maar fijn hier kankeren en zaniken op van alles en nog wat. Antifa wordt niet aangepakt, nu niet, dan niet en nooit niet!!

  Ik heb hier waar ik woon contact met een persoon van ANTIFA uit een grote stad ergens in NL!!!

  De denkwijze van zo iemand daar kan niemand zich ook maar iets bij voorstellen en naar mijn mening willen ze iedereen die anders denkt alleen maar dood hebben, en ONZE REGEERDERS weten dit, en laten dit gewoon gebeuren, en met opzet, en ze steunen het ook nog en zelfs openlijk, en op zoiets zou ik ooit moeten gaan stemmen!!!

  Dit land kan alleen nog maar op 1, en ik herhaal, op 1 manier worden gezuiverd en daarna bestuurd…………

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 3. Zo iets als de R.A.F. dus. Die werden wel vervolgd voor terreur. Maar de hedendaagse politici en handhaving zal wel te dom of te bang zijn.

  Like

 4. Helaas is links zo gewelddadig. Dan kan je trots zijn op G Wilders die geweld afkeurt.
  Maar dat wil niet zeggen dat we zonder strijd ten onder moeten gaan
  Groeten aan Britt merel

  Liked by 2 people

 5. Dit is een grove schande dat dit mogelijk is anno 2019. De politiek zou zich diep moeten schamen om zoiets niet te vervolgen. Politiek zit er niet meer voor de mensen maar uitsluitend voor zichzelf en hun nep socialistische waanideeën!

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // januari 10, 2019 om 10:23 //

  In 1994 werden verkozen Centrum Democraten leden persoonlijk en indirect aangevallen, bedreigd en structureel getolereerd, en politie keek toe en hielp met wegkijken en negeren van aangiftes, de hele politieke kliek deed niets of verstrekte daders informatie…..of nam in sommige gevallen zelfs de leiding in de terreur….en niets was te gek of moreel een hindernis…

  ….we zijn ruim 25 jaar later, nooit is er iemand vervolgd voor politieke terreur, men is er zelfs voor beloond, zoals bijvoorbeeld Paul Kraaier van Antifa/BVD/AIVD die met 1.5 miljoen euro’s “in the pocket” een nieuw leven mocht beginnen…

  Als je politieke terreur wilbestrijden, dan bestrijd je tegelijkertijd de politieke “elite”, dan moet je met geweld Groen Linsk pakken, de PVDA en ook de VVD, het CDA, D66 en consorten. Want dat zijn namelijk de lieden die de politieke terreur in gang hebben gezet en er hun macht aan te danken hebben. Niet aan verdienste door voor land en volk zaken goed te regelen.

  Bedreigingen aan ambtsdragers en politici zijn de oogst van hun eigen wegkijken en hun weg naar macht en het behouden daarvan. Berichtgeving over bedreigde burgermeesters is in mijn optiek dan ook een relatief iets, zoals iemand die met een hennep plantage word gepakt zijn huurhuis uit moet. Een kansberekening, fatsoen heeft men in 1994 definitief ingeleverd om macht te behouden en democratie is begraven met demonisering en intimidatie, met moord uiteindelijk.

  Hoe kun je recht krijgen als de rechters aan de kant van de daders staan?

  Liked by 2 people

 7. Geronimo // januari 10, 2019 om 12:16 //

  Nu rest er maar één zaak meer voor leden van het AFD, gezien de rotte Duitse staat niet wenst op te treden tegen deze moordenaars: zichzelf bewapenen en op straat heel alert zijn. Dat heet ik dan een wettige staat van zelfverdediging. Het antifa-krapuul zal dan twee keer nadenken vooraleer vreedzame burgers aan te vallen omwille van hun politieke ideeën.

  Liked by 1 persoon

 8. Gladiator // januari 10, 2019 om 12:27 //

  @Stef,
  Beste, de R.A.F. leden waren mensen welke rechtstreeks afkomstig waren van “Operation Gladio”, een ondergrondse militair getinte beweging welke tot in de puntjes POLITIEK aangestuurd werd net zoals de bende van Nijvel welke bekend stonden om hun brute optredens in o.a. supermarkten e.d. met daarbij veel veel slachtoffers.

  Het waren dan ook zonder enige twijfel politiemensen en BOB’ers van de Belgische politie welke hier in zaten!!!
  De politiek WIST dit vanaf den beginne, en op zoiets moet men nog stemmen ook!!
  Dr. Daniële Ganser heeft dit in een bijzonder goede docu heel netjes en begrijpelijk uit de doeken gedaan.
  De bomaanslagen welke door de R.A.F. gepleegd werden op de markten destijds met vele bloedige slachtoffers…..POLITIEK aangestuurd…..NOG VRAGEN!!!

  De R.A.F. was aansprakelijk op de geruchtmakende koelbloedige MOORD op 2 van mijn collega’s aan de grens in Kerkrade welke point blank werden afgemaakt!! In opdracht van JULLIE POLITIEK!!!

  @Merel, u denkt dat ene Wilders anders is, please, don’t even think in this way!!! Wilders is zoals ik al zo vaak hier heb gewaarschuwd een zionistische pion en in IsraHel zelf opgelijk door niemand minder dan de Mossad!!
  Ik kan dit nu wel blijven roeptoeteren echter het zou leuk zijn als u eens zelf achter de feiten aanging, toch!!

  De bende van Nijvel alsmede de R.A.F. zijn uit de “operation Gladio” afkomstig en wel aantoonbaar en rechtstreeks. Wat was “Gladio” dan eigenlijk!!
  Dit was een ondergronds “leger” opgebouwd uit oud militairen en wat bij elkaar geraapt tuig welke in de hele Europese Unie, de EEG dus, op diverse plaatsen geheime bergplaatsen hadden met een veelvoud aan wapens en munitie en alle middelen om bommen te fabriceren in de bossen her en der verspreid. Hier werden ook “oefeningen” gehouden, en wel allemaal onder het mom van de “koude oorlog” wat op zichzelf al een lachertje is, nietwaar!!!
  Ik noem dit gewoon “fearporn”!!

  Beste mensen, onze regeringen zijn op geen enkele uitzondering na om te kotsen, om van te walgen!!
  Hier helpt geen Wilders aan, en ook geen narcisje Baudet.

  Begin in Godsnaam eens te ZIEN wat er werkelijk speelt, en geloof me, niets is wat het lijkt, in de politiek gebeurt niets zomaar of per ongeluk!!
  Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en geregeld!!
  Gebruik jullie ogen eens om niet alleen te KIJKEN maar ook te ZIEN en jullie oren niet alleen om te HOREN maar ook om te LUISTEREN!!

  Er zal een wereld voor jullie opengaan.
  En geloof me aub op mijn woord, zolang dit zo blijft, dus ik bedoel letterlijk dat de massa zo blijft denken en zelfs in het allerergste geval denkt dat er een politieke oplossing zal komen voor deze problemen welke er zich nu geopolitiek gezien afspelen, die geloofd met zekerheid ook in de kerstman wat op zich nog niet zo’n dramatische afloop zou hebben!!

  Veel geluk en plezier met het onnozel naar de stembus lopen! Ik heb in elk geval medelijden met u!

  En Duchesne, jij slaat de nagel vol op zijn kop!! Dus jij begrijpt als geen ander hoe de politiek in elkaar steekt en er dus maar 1 optie is om hier verandering aan te brengen en daar laat ik het bij!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 9. Gladiator // januari 10, 2019 om 12:35 //

  @Geronimo,

  Beste, hoe mooi ik uw nickname ook vindt,

  Dit is een minder goed idee!! Waarom??

  Antifa heeft veel teveel “helpers” welke zich met een andere maar wel juiste naam POLITIE noemen en deze hebben helaas met ons goedvinden het geweldsmonopolie zoals u wellicht zult weten en indien er dan ook maar iets gebeurd waarbij een niet bevoegd vuurwapendrager wel een vuurwapen draagt en dit in het ergste geval ook nog gebruikt de schuldvraag al van tevoren vastligt, Capiche.

  Hier zijn echter oplossingen voor te bedenken maar daarvoor zou het veel en veel verstandiger zijn om eens ergens BIJ ELKAAR TE KOMEN in plaats van op elk willekeurig forum te liggen ROEPTOETEREN!!

  Maar dat laatste vooral NIET doen want…..gevaarlijk, gevaarlijk, AIVD, MIVD, POLITIE, eng eng eng….

  Pfffffffffffffffff, wat een lachertje!

  Maar goed, ik kan het natuurlijk niet weten, nooit niet!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 10. Gladiator // januari 10, 2019 om 14:40 //

  Correctie: ik uw nickname ook vind…

  Gladiator

  Like

 11. T.P. Reetschijter // januari 10, 2019 om 17:05 //

  Het wordt tijd dat dat gore ,linkse t#fustuig van antifa uitgeroeid wordt tot op het bot.

  Like

 12. Jack vanderVeen // januari 11, 2019 om 01:04 //

  “ANTI fascistische lente” wordt gestalte gegeven met fascistische praktijken.
  Die ANTIFA-aanhangers zijn nog erger dan de Bader-Meinhofgruppe van weleer.
  En Roverheid staat ANTIFA nog toe ook, noch sterker, hun praktijken worden met de mantel der liefde bedekt.

  Like

 13. Gladiator // januari 11, 2019 om 11:55 //

  @Jack vanderVeen,

  Beste,

  U begrijpt het niet helemaal denk ik, hun praktijken worden niet met de mantel der liefde bedekt, hun praktijken worden door de staat, u dus, BETAALD a raison van ongeveer 25 euro per uur exclusief avond- nachtvergoedingen en onkosten ivm maaltijden…

  Bewijs hiervan is meer dan genoeg aanwezig echter ik weet dit zo uit de mouw te schudden.

  Het wordt echter tijd dat de mensen eens een heel klein beetje, een ietsiepietsie wakker beginnen te worden want de mensen welke tot nu toe aan het bléren zijn dat ze wakker zijn zijn dit echt niet, helemaal niet zelfs wat me niet zal verbazen want zo lang ook maar IEMAND nog Tell Lie Vision kijkt krijg je dit niet goed.

  Dit kankerverwekkende vierkante buisje heeft namelijk véél meer in de pap te brokkelen dan menigeen denkt.

  Dit is echter een heel (lang) verhaal apart!!

  Gewoon eens een beetje googelen en voila, men is weer een stuk wijzer!!!

  Niet doen hoor, daar zou men wakker van kunnen houden.

  Ongelooflijk dit!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s