Nieuw

Vier racistische asielzoekers steken Nederlander net niet dood – Collaborerende officier van justitie eist slechts een paar maanden

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

6 Maanden voor een bijna-moord. En dan gaat de Collaboreerrechter van D66 daar zo meteen nog even overheen en wordt het 4 maanden omdat ze zo’n traumatische overtocht hebben gehad op de Middellandse Zee in een van de smokkelboten van Artsen zonder Geweten.

En dan komt daar nog het racistische feit bij dat het Nederlandse meisje een telefoon had, hoe durft de kech. Het was een soort actie van internationale herverdeling en solidariteit tussen de rassen om haar telefoon te nemen. Hoe durven die racistische blanke Nederlanders zich daartegen te verzetten.

Vier asielzoekers jatten de telefoon van een meisje in een discotheek, hartstikke haram voor asielzoekers zo’n disco, maar in de Dar el Harb kan dat. Twee vrienden van het meisje gaan buiten op onderzoek uit en vinden de dieven en dan ontstaat er een ‘handgemeen’.

Hardenberger Courant:

Het viertal werd later in het asielzoekerscentrum in Heemserveen aangehouden. Een 28-jarige verdachte, die de telefoon op zak had, bleek de eigenaar te zijn van het vlijmscherpe klapmes waarmee is gestoken.

En zijn jas zat ook onder het bloed. Maar moslims zijn geïnstrueerd in het asielzoekerscentrum en in de moskee en bij de asieladvocaat hoe onze wetgeving te misbruiken en in bijvoorbeeld gevallen van eerwraak, of een te verwesterde dochter, zie je dan ook vaak dat de schuld voor de daad, door de hele familie, neergelegd wordt bij de moeder of de jongste zoon, omdat ze weten dat die minder hard gestraft worden.

De beschuldigende vinger van hem en van twee medeverdachten ging naar de toen 13-jarige verdachte. Het was de jongen die stak, zeiden ze. Hij zei maandag tegen de rechters dat hij de minderjarige jongen achterop zijn fiets had meegenomen. Die hield zich met bebloede handen vast aan zijn jasje. Dat zou verklaren dat op de achterzijde van zijn jas het bloed van het slachtoffer terechtkwam.

En het Collaborerende gajes van onze advocatuur gaat daar in mee:

Dat een van de drie meerderjarige verdachten het slachtoffer heeft neergestoken, achtte de officier van justitie niet bewezen. Wel verweet hij de drie betrokkenheid bij ernstig openlijk geweld. Hij omschreef de verdachten als ‘een paar gauwdieven die een slag willen slaan, waarbij het escaleert en een jongen bijna dood gaat’.

‘Gauwdieven’. Advocaten en officieren van justitie komen rechtstreeks uit de hel. En het is tijd dat ze er naar terugkeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Vier racistische asielzoekers steken Nederlander net niet dood – Collaborerende officier van justitie eist slechts een paar maanden

 1. Er zitten landgenoten voor 4 JAAR voor een brandbommetje!!

  Liked by 1 persoon

 2. Gekloot // januari 8, 2019 om 11:45 //

  @Feniks ja maar hier hebben we Rassenjustitie!

  Liked by 1 persoon

 3. Terug de Middelandse zee in sturen zonder boot.

  Like

 4. Ten eerste begrijp ik niet dat als je een mes in bezit hebt je geen straf krijgt omdat je altijd de mogelijkheid hebt om iemand te verwonden of te doden dus moet er ALTIJD bij het aantreffen van een mes een arrestatie volgen.
  Bij de volgende verkiezingen moeten alle rechters van Linkse aard verwijderd worden omdat deze sjoemelen met de wet waarvoor hij bedacht is om RECHT te doen.

  Liked by 2 people

 5. Fransdo // januari 8, 2019 om 13:11 //

  En dat zijn dan Officieren en Rechters die zelf om het hardst roepen dat we hier de Trias Politica hebben en zij onafhankelijk van Wetgevende en uitvoerende macht hun werk doen.

  Ja, my foot

  https://www.1limburg.nl/trias-politica-bestaat-niet-nederland

  Like

 6. koddebeier // januari 8, 2019 om 20:07 //

  Het wordt de hoogste tijd dat landverraders hun baan verliezen !!

  Liked by 1 persoon

 7. Raveltje // januari 9, 2019 om 00:03 //

  D’66 rechters opperen alleen maar dat het hun cultuur is.

  Like

 8. De rechts gaan in Nederland is ziek net als de politiek verrot
  Tijd voor afzetting van bij den .
  De volgende is ons kind

  Dan gaan deze asielzoekers terug naar land van herkomst in zakken dat beloof ik u heren politiek en kromme rechtsgang

  Like

 9. Eigenrichting gaat nog eens heel groot worden om recht gedaan te krijgen. Zo vindt er dan gestaag een uitbugeringsproces plaats.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vier racistische asielzoekers steken Nederlander net niet dood – Collaborerende officier van justitie eist slechts een paar maanden | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s