Nieuw

Vergisneger maakt flater en wil Duitse man verkrachten

Spannende vreemde culturen.

Op zaterdagochtend maakte een dader met een “donkere huidskleur en rasta haar” een vergissing tijdens zijn verkrachtingspoging. De vakspecialist koos “per ongeluk” een man voordat hij uiteindelijk een vrouw aanviel.

Rond 07.25 uur doorkruiste een 54-jarige inwoner van München een parkachtig groen gebied in de wijk Kirchtrudering van München. Daar werd hij plotseling door een vreemde op de grond geduwd en vastgehouden. Terwijl de onbekende man het bovenlichaam van de 54-jarige probeerde te ontkleden, vocht het slachtoffer met geweld terug. Toen de zedendelinquent ontdekte dat zijn verkrachtingsslachtoffer een man was, liet hij hem los en vluchtte.

Iets later, rond 07.45 uur, was er ook een 51-jarige vrouw in de buurt van de locatie. De 54-jarige merkte hoe een onbekende man haar volgde en werd door hem op de grond geduwd. Net als de 54-jarige man raakte de 51-jarige bij de val gewond en werd door de dader in het gezicht geslagen. De onbekende betaste toen het 51-jarige slachtoffer in haar genitaliëngebied. Nadat de vrouw zich echter ook heftig had verdedigd, vluchtte de dader. Volgens het politierapport is een onmiddellijk ingestelde speurtocht tot nu toe negatief geweest.

De dader wordt als volgt beschreven:

Mannelijk,
ongeveer 25 jaar,
ongeveer 170 cm lang,
donkere huidskleur,
korte dreadlocks,
gekleed in een anorak en laarzen.

Wie heeft er in het gebied van het S-Bahn station Trudering of “Am Mitterfeld” in de aangegeven periode waarnemingen gedaan die met dit incident in verband kan worden gebracht? Personen die relevante informatie kunnen verstrekken, worden verzocht contact op te nemen met het hoofdkwartier van de politie van München, Commissariaat 15, Tel. 089/2910-0, of een ander politiebureau.

Bron:

Dumm gelaufen: Sextäter mit „dunklem“ Teint will aus Versehen Mann vergewaltigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Vergisneger maakt flater en wil Duitse man verkrachten

  1. Republikein // januari 9, 2019 om 00:57 //

    Hij zou toch geen schotellip hebben, dan is ie erbij.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s