Nieuw

Prins Bernhard koopt het Ministry of Truth om onafhankelijke journalistiek te waarborgen

Pinnacle, het vastgoedbedrijf van onder anderen prins Bernhard jr., neemt het Mediapark in Hilversum over voor een onbekend bedrag. Dat meldt de huidige eigenaar, Europa Capital, dinsdag.

Het Mediapark is het centrum van de Nederlandse mediasector en heeft een omvang van ruim 150.000 vierkante meter aan bedrijfsruimte. Bijna alle ruimtes worden verhuurd aan televisiestudio’s en omroepen als NOS, RTL en Talpa. Er werken zesduizend mensen.

Nu.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Prins Bernhard koopt het Ministry of Truth om onafhankelijke journalistiek te waarborgen

 1. Wordt tijd dat die opvreters het land uit getiefd worden. En dan zeg ik het nog netjes. Dat doen die walgelijke portretten allemaal van ons geld. En ze zijn niet eens gekozen. Dictators dus. Ik erken geen koninklijk huis of wat dan ook. Ik ben een republikein in hart en nieren. Echt het wordt tijd voor een Europese revolutie.

  Like

 2. Zouden de van Vollenhoves dan TOCH van Joodse afkomst zijn??Pieter zeg maar PIET is de eerste Nederlandse burger die doordrong tot de familie van Oranje die net zo koningklijk zijn als U of ik,aangezien onze zeer lieftallige Juliana een aangenomen dochter was van Wilhelmina en Hendrik (maar dat is een ander verhaal wat U op YouTube terug kan vinden)en Pieter en Margriet de kans gaf om te trouwen en daar kwam Bernhard Jr. uit te voorschijn.
  Er waren al vele neven voor hem geboren met de Mooiste namen uit de geschiedenis van de ,,Oranjes,,dus die waren op maar er was 1
  naam die telkens op zij geschoven werd en niet doorgegeven mocht worden om de ,,Blaam,,niet bekend te maken van de Oranjes,en dat was de
  naam ,,Bernhard van Lippe-Biesterfeld.
  Ex Nazi bij de SS,z.g.Geallieerde soldaat bij de Irene Brigade toen het fout ging bij Hitler
  Dubieuze transacties bij Lockheed en Boeing,weg sluizen van Geld bij het WNF naar eigen rekening,laat ik maar stoppen.
  En dan noemen ze JOU Bernard Jr.!!!!
  WAAROM,iedere boerelul in ONS Nederland kan misschien 1huis of grachtenpand kopen in Oranjedam maar 346 panden en het Media terrein dan zeg ik dit STINKT en is je NAAM BERNHARD terecht en hoop ik dat je GELUKKIG WORD METJE VERZAMELING maar zeg NOOIT dat je van KONINGLIJKE
  BLOEDE bent,want dat is ook een leugen.

  Like

 3. Lol, zijn Duitse opa Bernhard met dezelfde naam dus, was een van de initiatiefnemers van de Bilderbergconferentie.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s