Nieuw

Paus prijst globalisme en waarschuwt voor nationalisme

Paus Franciscus waarschuwde maandag opnieuw voor de golf van blank nationalisme in de VS en Europa en de zogenaamde populistische partijen. Volgens de paus kan zo’n “universeel vraagstuk” als immigratie niet op nationaal niveau worden opgelost.

Tijdens zijn uur-lange jaarlijkse toespraak tot de wereld herhaalde paus Franciscus opnieuw zijn rotsvaste overtuiging in globalisme en support voor immigratie.

Hij gaf echter toe dat grote immigratie tot bezorgdheid kan leiden onder de mensen, “vooral in Europa en Noord-Amerika”, zoals hij het uitdrukt, maar immigratie is geen kwestie die de naties zelf kunnen oplossen, zei hij. Landen hebben de plicht om immigranten te beschermen, aldus de Paus.

– Dit heeft ertoe geleid dat verschillende regeringen hun opvang ernstig hebben beperkt. Maar ik geloof niet in gedeeltelijke oplossingen voor een dergelijk universeel probleem. De recente gebeurtenissen hebben de noodzaak van gemeenschappelijke, gecoördineerde verantwoordelijkheden van alle landen duidelijk gemaakt, zonder uitzondering, aldus de paus.

Hij prees ook het zwaar bekritiseerde migratiepact van de VN.

– We hebben actief deelgenomen aan de onderhandelingen en hebben de goedkeuring van de twee globale pacten over vluchtelingen en over veilige, ordelijke en regelmatige migratie gesteund. Het migratiepact is vooral een belangrijke stap vooruit voor de internationale gemeenschap, die nu in het kader van de Verenigde Naties voor het eerst op multilateraal niveau kan optreden met deze kwestie in naam van een document van groot belang, zo vervolgde hij.

– Deze twee verdragen zullen dienen als belangrijke referentiepunten voor politiek engagement en zullen leiden tot concrete acties van internationale organisaties, wetgevers en politici, maar ook van al diegenen die zich inzetten voor een meer verantwoord, gecoördineerd en veilig beheer van vluchtelingen en migranten van verschillende aard.

De paus sprak ook zijn bezorgdheid uit over de situatie in Syrië en prees de landen die immigranten hebben ontvangen. Hij noemt Colombia, dat een miljoen mensen heeft ontvangen die het socialistische fiasco in Venezuela hebben verlaten (hij vermeldt echter niet dat beide landen nauw met elkaar verwant zijn en eerder zijn samengevoegd tot één grote staat).

– Nogmaals, ik dring er bij de regeringen op aan om hulp te bieden aan iedereen die gedwongen wordt te emigreren vanwege armoede, verschillende vormen van geweld en vervolging, natuurrampen en klimaatverandering, en om maatregelen gericht op sociale integratie in de begunstigde landen te vergemakkelijken, zei hij.

– Alle mensen verlangen naar een beter en succesvoller leven, en de uitdaging van migratie kan niet worden aangegaan met een gedachte aan geweld en onverschilligheid, of simpelweg door gedeeltelijke oplossingen aan te bieden.

Volgens de paus zijn vooral globalistische multilaterale oplossingen zoals de VN van cruciaal belang voor de wereld.

De internationale gemeenschap is onlangs echter verzwakt door “nationalistische tendensen” en het onvermogen van internationale organisaties om conflicten in de wereld op te lossen, zei hij.

Hij waarschuwde dat nationalisten proberen de klok terug te draaien naar de gevaarlijke periode tussen de wereldoorlogen.

– Sommige van deze gedragingen gaan terug naar de periode tussen de twee wereldoorlogen, toen populistische en nationalistische eisen krachtiger bleken te zijn dan de Volkenbond. Het opnieuw opkomen van deze impulsen verzwakt geleidelijk het multilaterale systeem, met als gevolg een algemeen gebrek aan vertrouwen, een geloofwaardigheidscrisis in het internationale politieke leven en een geleidelijke marginalisering van de meest kwetsbare leden van de familie van de natie, aldus de Paus.

Tegelijkertijd is hij van mening dat het globalisme veelzijdig kan zijn en kan integreren met de identiteit van individuele volkeren en landen, “in overeenstemming met het principe dat het geheel belangrijker is dan het deel”.

Bron:

Påven hyllar globalism och varnar för nationalism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Paus prijst globalisme en waarschuwt voor nationalisme

 1. Dick harte // januari 8, 2019 om 18:40 //

  Is deze volslagen idioot nu volledig de weg kwijt?

  Like

 2. En ik waarschuw de wereld voor de paus want laat ‘m eerst maar de muur rond het vaticaan slopen als hij nog enige geloofwaardigheid wil hebben als globalist, mafkees.

  Liked by 1 persoon

 3. vonpuffelen // januari 8, 2019 om 19:28 //

  “Is deze volslagen idioot nu volledig de weg kwijt?”

  Nee hoor, deze satanist of lucifer aanbidder weet exact wat ie doet.
  http://www.vrijewereld.org/2012/02/26/de-jezuieten-en-de-zwarte-paus/

  Liked by 1 persoon

 4. Gladiator // januari 8, 2019 om 19:40 //

  @Dick,
  beste,

  Dit stuk stront is niet de weg kwijt, hij ligt op schema en de meesten weten absoluut niet wie of eigenlijk beter gezegd WAT dit is en om u een idee te geven verwijs ik u middels een link naar

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13658:wordt-de-grond-sommige-pedofielen-te-heet-onder-de-voeten&catid=37:wereld&Itemid=50

  Hier ziet u achtereenvolgens 2 foto’s van dit DING, de eerste is genomen op 15 april 2018 en de tweede op 2 januari 2019. Leg me dit maar eens uit!!!
  Tja, een litertje of 2 jonge jongetjes bloed liefst babyjongetjes bloed regelt zoiets in no time.

  Kijk gewoon eens naar dit ding, want het is niets meer dan een SATANISCH ding net zoals de gehele katholieke kerk een Saturnus aanbiddende sekte is, niets meer en niets minder. Niemand ziet het echter het is echt zo, en overal zijn de aanwijzingen te vinden op deze misbaksels!!

  Zij zitten achter alle ellende in de wereld!!! Zij sturen moslims, zij hebben het gezin vernietigd, zij promoten homo’s, LKGJHCVGHCX, nou ja, u weet wel, voor mij te dom of beter gezegd te walgelijk om te schrijven!!!

  Dit ding op deze troon kan helaas niet branden daar hij rechtstreeks vanuit de hel hier naartoe is gekomen. Misschien een houten speer welke ik hem met veel liefde en recht in de ogen kijkend tussen zijn 5e en 6e rib naar binnen zou schuiven, heel langzaam en een beetje draaiend!

  Indien men dit verhaaltje van mij niet geloofwaardig vindt hierboven, het zei zo, echter dan neem maar van mij aan dat u nog niet helemaal, eh ik bedoel nog heel lang niet wakker bent, en zelfs niet aan het worden!!

  Heb hier namelijk meer dan genoeg overtuigend bewijs van dat dit zo is!!

  En voor de twijfelaars…..even een vraagje!!
  Wist u hoeveel kinderen er a) In Duitsland (onze buren) jaarlijks verdwijnen?
  en b) wist u hoeveel kinderen er in de wereld jaarlijks verdwijnen?

  Antwoord a) = ongeveer 2400
  Antwoord b) = ongeveer 8.000.000 (8 miljoen)

  Nog verdere vragen!!

  Slaap zacht, uw regeerders waken over u!!

  Gladiator

  Like

 5. vonpuffelen // januari 8, 2019 om 20:01 //

  “Saturn is an important key to understanding the long heritage this conspiracy has back to antiquity. The city of Rome was originally known as Saturnia or City of Saturn. The Roman Catholic church retains much of the Saturn worship in its ritual. Saturn also relates to Lucifer. In various occult dictionaries Saturn is associated with evil. Saturn was important to the religion of Mithra, and also the Druids.” – Fritz Springmeier, ‘Bloodlines of the Illuminati’
  https://joeberlyak.com/saturnalian-brotherhood

  “Quick: what occupies the highest point on the U.S. Capitol building? It’s probably the most oft-published statue on earth, and you can’t name it? As long as you don’t know whose feet are firmly planted atop your country’s legislative center, or how she got there, or whence she came, the group that controls America remains invisible. Once you know these things, the fog begins lifting.”
  https://elijah1757.wordpress.com/2015/11/09/rulers-of-evil-by-f-tupper-saussy-pdf/

  Like

 6. koddebeier // januari 8, 2019 om 20:12 //

  Wanneer houd die demente kapoen is eindelijk z’n bek dicht !

  Like

 7. Wij realisten waarschuwen voor de paus.

  Liked by 1 persoon

 8. Koddebeier, als hij morsdood is

  Liked by 1 persoon

 9. bedonderde burger // januari 9, 2019 om 08:52 //

  Jezus wanneer kom je en verlos je ons van die satanist in Rome?

  Like

 10. Dit is een fake paus….de echte is op nonactief gezet.Nog nooit voorgekomen dat er een nieuwe paus geinstalleerd wordt,vòòr de oude gestorven is.Ze konden niet wachten de NWO boy’s en girls.Vreemde zaak.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Paus prijst globalisme en waarschuwt voor nationalisme | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s