Nieuw

Moordpoging op Duitse toppoliticus Alternatief voor Duitsland – met balken in elkaar geslagen 

Afgelopen maandagavond werd een toppoliticus van “Alternatief voor Duitsland” aangevallen door drie gemaskerde mannen gewapend met houten balken. De politie onderzoekt de aanval als een poging tot moord met een politiek motief.

Slechts een paar dagen nadat de conservatieve partij Alternatief voor Duitsland, AfD, haar partijbureau in Döbeln werd opgeblazen, is er nu weer een aanval op de partij gemeld.

Op maandagavond werden de 66-jarige Frank Magnitz, lid van de Bondsdag en bestuurslid van AfD in de stad Bremen in Noord-Duitsland, aangevallen door drie gemaskerde mannen bewapend met houten balken. Magnitz was op weg naar huis na een afspraak voor een nieuwjaarsbijeenkomst op de Goetheplatz in Bremen toen de mannen hem kort daarna aanvielen.

Een bouwvakker kon op het laatste moment de voortdurende aanval onderbreken. Magnitz werd vervolgens met ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het incident als een poging tot moord met een politiek motief.

Donkere dag voor de democratie

In een andere twitterpost deelde het Berlijnse filiaal het beeld van de kapotgeslagen politicus met de tekst “Het is een donkere dag voor de democratie in Duitsland”.

Bron:

Attentat auf Frank Magnitz, MdB Pressemitteilung vom 07.01.2019

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

40 Comments on Moordpoging op Duitse toppoliticus Alternatief voor Duitsland – met balken in elkaar geslagen 

 1. met dank aan de hetze in onze media tegen alles wat een beetje rechts denkt.DE GROTE SCHULDIGEN ZIJN ONZE PERS EN MEDIA.de bevolking zal zich tegen hen keren met hun leugens en valse verdachtmakingen van al wat niet links is.de volksopstand is niet ver meer af.ik zou dan niet graag journalist zijn

  Liked by 2 people

 2. Gladiator // januari 8, 2019 om 11:04 //

  Zo mensen, nu kijk eens even hoe het gaat met je als je commentaar DURFT te geven of dat vieze vuile smerige tuig, dus ik bedoel, links, groen en vooral liberaal, dus bij ons Trutte en zijn hielenlikkertjes……

  En kijk tevens eens naar “ons” NOSje…..en ik citeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  “De afgelopen weken waren er vaker kleine incidenten bij AfD-kantoren in de deelstaat Saksen.”

  Mensen, als de NOS een bomaanslag waarbij een kantoor van de AfD de lucht is in geblazen en een partijlid van de AfD bijna doorgeslagen is (gelukkig na tussenkomst van een bouwvakker leeft deze man nog) wat let ons dan om maar eens heel erg snel te beginnen met dit tuig met dezelfde “kleine incidenten” op te vrolijken, toch, maar ik denk dat deze zelfde hypocriete klootzakken van dit totaal van de pot gerukte bedrijf welk zich nog steeds NIEUWSMEDIA durft te noemen dit DAN anders ziet.

  Niets mag gezegd worden over multiculti, niets mag men zeggen over links, groen en liberaal…..zo.

  En nu herhaal na mij, WIJ HEBBEN VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!!!!!!!

  En dit is pas het begin.

  En DURF niet te zeggen dat ik niet heb gewaarschuwd,

  Als WIJ (niet ik alleen) dit zo door laten gaan IS ONS lot bezegeld, dan lopen ONZE vrouwen in no time met dekens om, kun je onze vrouwen hun gezichtjes niet meer aanschouwen, worden onze vrouwen voor hoer uitgemaakt en als ze ook maar 1 foutje maken mogen ze op hun hoerenknietjes midden op het plein voor de moskeet plaatsnemen om te worden gestenigd!!

  Mooi verhaal of niet, maar ik zou zeggen aan alle toetsenbordverkrachters hier, wen er maar aan, want dit plaatje staat al klaar en wel om de hoek.

  En niet luisteren oké, jullie hebben oren om te horen, en ook kijken, oké, want jullie hebben géén ogen om te zien!! Toch!!?>?

  Slaap maar lekker verder, stelletje…..vul dit maar zelf in, IK KOOK!~

  Gladiator
  Walgelijk walgelijk walgelijk walgelijk walgelijk!!!!!!!!!!!!!!!!
  ps en in maart komend jaar allemaal naar de fopbus, ehhhh, bedoel naar de stembus!!
  Hahahahahahahahahahahahahahahaha

  Liked by 2 people

 3. Fransdo // januari 8, 2019 om 11:32 //

  Het is niet alleen de Linkse Pers, het is wat onze Europolitici, inclusief Macron, Merkel en Rutte op hun geweten hebben. Dit is hun schuld, dit hebben zij op hun geweten. Voorbij zijn de smoezen over verwarde mensjes of mensjes die nog je maar moet vergeven omdat ze onze normen en waarden niet kennen.

  Zij hebben dit veroorzaakt en ik vind dat zij zich daarvoor op termijn ook moeten verantwoorden voor de rechter. Tientallen jaren zijn ze al gewaarschuwd en nog steeds gaan ze door met hun leugenachtige publicaties en hun verraderlijke politiek.

  Dit hebben zij niet alleen veroorzaakt, dit hebben zij ook zo gewild met hun verderfelijke politiek en hun verraad naar hun eigen kiezers toe.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // januari 8, 2019 om 12:00 //

  Welkome in the pleasuredome.

  Like

 5. Wij Nederlanders staan zo diep in het water dat je alleen nog adem kan halen met je gezicht naar bovengericht en toch roepen WIJ geen HHHHHHEEEEELLLLLEEEPPPPP.
  Als je over deze SHIT wil praten zegt men,heb je hem weer met z,n NEGATIEVE GELUL.
  Liefst ging ik met een K…………..v naar Den Haag maar wacht even de verkiezingen af.

  Like

 6. Duchesne // januari 8, 2019 om 14:03 //

  Duitse held…https://www.telegraaf.nl/nieuws/2996770/student-20-bekent-lekken-data-duitse-politici

  Kijk, die geeft sleutels tot oplossingen weg…

  Like

 7. Duchesne // januari 8, 2019 om 14:06 //

  O ja, voor wie nog geloofd in een stembus en verkiezingen, deed ik ruim 25 jaar gelden ook, de realiteit is echter dat je in levensgevaar bent als je verkozen word en dat je eigen regering en overheid jou aanvaller nog sturen en weigeren om tot opsporing of aangifte over te gaan….
  …dus droom verder over verkiezingen, maar Wilders zal nooit hier regeren……..hij is gecontroleerde getolereerde oppositie, geen tegenpartij…

  Liked by 1 persoon

 8. Fransdo // januari 8, 2019 om 14:31 //

  Niet mee eens @Duchesne. Als Wilders verkozen wordt kan hij wel degelijk deel uitmaken van een nieuw kabinet. Dat is overigens al eens eerder gebeurd.

  De enige reden waarom het eventueel niet zou gebeuren is dat steeds meer partijen de van oorsprong PVV-standpunten over nemen waardoor Wilders wat ondergesneeuwd dreigt te raken.

  I have a dream, ik zie in de toekomst een nieuwe kabinet bestaande uit PVV, FVD, CDA, 50 plus waarbij de Partij voor de Allochtonen geheel wordt weg gevaagd en Groen Slinks nog slechts een marginale rol vervult.

  Ik hoop alleen dat ik straks niet wakker wordt en blijkt dat ik een nachtmerrie heb gehad.

  Like

 9. Like

 10. Rini Stegeman // januari 8, 2019 om 17:17 //

  ene Rob Bijl die schrijft op Faceboek dat Fenixx dat dit wel uit de duim gezogen zou zijn, alles wat IK deel op Faceboek is dus niet waar..volgens Rob Bijl dan……….omdat het nergens in de andere kranten vermeldt staat………..

  Like

 11. Gladiator // januari 8, 2019 om 17:21 //

  @Fransdo, als je dit nu echt meent, dus ik bedoel, als je nu echt meent dat stemmen ook maar iets voorstelt, beste, dan komt elke hulp voor jou te laat. Ik daag je uit om mij dit aan te tonen, waarvan ik je vast kan verzekeren dat je dit nooit zult kunnen vinden!!!! Wilders beste Fransdo, is een door de Mossad opgeleid projectiel, een zionist in hart en nieren welke maandelijks de ambassade van IsraHel bezoekt en wel om zijn corruptiegeld op te halen en nieuwe instructies te ontvangen!!
  Duidelijker dan bij de afgelopen verlakkingen kon je het eigenlijk niet meer krijgen, een “lek in de beveiliging van een Marokkaanse beveiliger” m.a.w. zie je wel, alweer een Marokkaan…..is dat geen mooi afleidingsmanouvre!!!!!!!
  Daar Wilders een beetje aan het afdoen is komt er een nieuw kanon uit de garage, namelijk Thierry Baudet, regelrecht afkomstig van Instituut Clingendael, een in het leven geroepen toezichthoudend lichaam door Bea her self middels zelfs een apart KB (Koninklijk Besluit)…. Nog vragen???????

  en @Sloffeslippert,
  Beste, de tijd van kutsmoesjes om nog ff af te wachten tot de verlakkingen is over vriend, de moslim zullen namelijk niet afwachten, deze zijn zich ook op DIT OGENBLIK aan het beraden hoe ze het beste met zo min mogelijk verliezen ons land in bezit kunnen nemen en daarbij krijgen ze ook nog eens een gigantische hulp uit onverwachte hoek, namelijk van ONZE regering….en voor alle duidelijkheid, dit is al lang niet meer de mijne, ik heb nog maart 1 taak in deze en dat komt omdat iedereen te lam is of te bang in om zich te bewegen, en die taak is deze overheid trappen, slaan, steken en werk bezorgen waar maar mogelijk en ik zeg u bij deze, dat lukt vrij aardig hoewel met wat mensen het voor u en de rest van de toetsenbordridders het onmogelijke MOGELIJK ZOU KUNNEN WORDEN, niet geheel zonder risico, maar WEL MOGELIJK!!

  Slaap maar lekker verder en op naar de volgende kutsmoes, de Europese verlakkingen misschien!!
  En by the way, de moslims in ons land slapen echt niet, die zien hun kansen met een sneltreinvaart dichterbij DENDEREN terwijl de Neanderlandse Zombies achter hun Tell Lie Vision zitten, geheel in trance!!! GHewldig dit, echt geweldig. Bah bah bah bah

  For me it’s over because……………..WHEN THERE IN NOTHING LEFT TO SAY………………… SAY GOODBYE!!!!

  Gladiator

  Like

 12. Gladiator // januari 8, 2019 om 17:26 //

  En nog speciaal ff voor @Sloffeslippert daar die het over “shit” had,

  Beste,

  Wem die Scheisse bis zum hals steht,
  Sollte den Kopf nicht hängen lassen!!!

  Hoop dat u de Duitse taal voldoende machtig bent, en zo ja is dat zelfs nog wel gunstig, heb me namelijk laten vertellen dat men dan sneller Arabisch kan leren en dat zal echt nodig zijn!!!
  Capiche!!

  Gladiator

  Like

 13. Gekloot // januari 8, 2019 om 18:11 //

  Ja gezien op de NOS maar pas aan het einde. Vast niet belangrijk genoeg!

  Like

 14. Fransdo // januari 8, 2019 om 19:15 //

  OK @Gladiator, daar komt ie dan.

  Weet je wat het probleem is? Het probleem is dat de Nederlands Stasi Omroep het echte nieuws bij ons weghoudt. Die zijn bijvoorbeeld meer geïnteresseerd in de verklaring die Kees van der Staaij heeft ondertekend dan het nieuws dat de Duitse toppoliticus Frank Magnitz door drie helden met balken in elkaar geslagen is. Die vinden het nieuws als Geert Wilders ‘minder, minder, minder’ roept maar als ik hard roep dat bijvoorbeeld Aboutaleb een veel erger ding heeft gedaan door alle(!) Ajax-supporters te weigeren bij de thuiswedstrijden van Feyenoord en zich daarmee schuldig heeft gemaakt aan discriminatie dan ben ik een racist en Aboutaleb krijgt een schouderklopje. We zijn helemaal doorgeslagen in dit land en Nederland is totaal de weg kwijt.

  Ik weet 100% zeker dat als het echte nieuws echt eerlijk aan Nederlanders zou worden verteld zoals we hier op Fenix ook doen de publieke opinie als een blad aan een boom omdraait en Rutte en consorten kunnen dan wel inpakken omdat ze dan niet meer weg komen met kutsmoezen zoals ‘verward zijn’ of ‘dat zijn geen echte moslims, dat zijn terroristen’.

  Maar je weet hoe gezapig de gemiddelde Nederlander is. Die komen thuis van het werk en na gegeten te hebben en de hond uitgelaten te hebben gaan de pantoffeltjes aan en kijken ze achtereenvolgens naar het NOS-journaal, Nieuwsuur, Jinek en als ze nog niet in slaap zijn gevallen naar Pauw. Ze keken eerst nog naar Humberto Tan maar die was zo slaapverwekkend dat ze niet meer aan Pauw toekwamen. Of ze kijken naar ‘Boulevard’ en ‘Wie is de mol’ of ‘Lingo’, keuze genoeg op de Publieke Omroep aan slaapverwekkende programma’s.

  Rutte en consorten weten dat ook en ze hebben het volk met succes in slaap gesust: ‘Gaat u rustig slapen, alles komt goed’.

  Wat dat betreft sluit ik me helemaal aan bij @Rini Stegeman die eigenlijk bevestigt dat die slaapmiddelen van Rutte zo goed werken dat mensen op faceboek menen dat het allemaal nep-nieuws is. Maar probeer maar niet om daar of op Twitter dat filmpje over die onthoofding in Marokko neer te zetten want je krijgt gelijk een levenslange ban. Zo ziet de wereld er dus tegenwoordig uit. Men verafschuwt de waarheid zo dat die niet vertoond mag worden. Daarom heeft de huidige politiek bijvoorbeeld ook zo’n hekel aan Wikileaks.

  De kardinale en uiterst belangrijke vraag is hoe wij dit slaapcircuit kunnen doorbreken. Pioniers zijn er al, Powned, Jan Roos, Geert Wilders, Thierry Baudet, Theo Hiddema, Theo van Gogh, Pat Condell, Sjaak Bral, Tommy Robinson, Lars Lokke Rasmussen, de Gele Hesjes, Orban, Salvini, Marine Le Pen enz.

  Het enige wat ons nog scheidt van de toestand nu en de grote ommekeer is een verkiezingsoverwinning. Want dan komen we in bovenstaand glorierijk rijtje terecht.

  Ik denk niet dat Wilders een door de Zionisten opgeleid projectiel is. Wel geloof ik dat hij Israëlische steun ontvangt maar dat mag ook wel. Zijn advocaten kosten ook veel geld om hem te verdedigen tegen het tegen hem gerichte Politieke Proces tegen de vrijheid van meningsuiting met als gevolg dat ridicule vonnis waarin Marokkanen neergezet worden als een ras. Nog nooit zoiets stompzinnigs gehoord. Nog even en dan behoor jij tot het boven-Veluweras. Of het Tesselse ras net zoals de schapen die daar rond lopen.

  Metr alle respect Gladiator maar ik denk dat jij je nu meer laat leiden door je emoties dan door je verstand. Als er in Frankrijk nu al 80.000 politie-agenten nodig zijn om die gele hesjes in bedwang te houden en de mensen daar net zo schijten op Macron als wij op Rutte dan moet ook jij toch beseffen dat de grote ommekeer en de drang naar vrijheid en waarheid inmiddels begonnen is.

  Like

 15. Gladiator // januari 8, 2019 om 20:12 //

  @Fransdo,
  Ik citeer: “ik denk dat jij je nu meer laat leiden door je emoties dan door je verstand”
  Beste,
  Misschien ietwat raar voor u echter geloof mij op mijn woord dat ik emoties en verstand kan scheiden als geen ander!!!! Dat is een feit!!

  Dan even een korte opmerking inzake “uw rijtje met namen” !!!!

  Beste, ik kan met 1 hand op mijn rug elke naam op elke diepte torpederen met meer dan voldoende bewijs echter dit kost me een boekwerk aan tekst en daar zit niemand hier op te wachten. Dit kunt u overigens met een beetje tijd goed zelf via google!!
  Een paar namen uit uw rijtje wil ik echter wel even aantippen en wel:

  Geert Wilders = een mossad gestuurd én zelfs in IsraHel opgeleid projectiel wat nooit of te nimmer zal gaan regeren en wel 100% zeker!!!

  Baudet = zoals ik al zei van Instituut Clingendael = Koninklijk huis controle apparaat!!
  Daarbij heeft Baudet de gevaarlijke eigenschap dat hij een volledige narcist is, en dat is zeker als je iets te vertellen zou krijgen zowat het allerslechtste wat je kunt hebben!

  Theo Hiddema = ondanks dat ik deze maffia advocaat heel erg mag (privé) zie ik de politiek voor hem als een leuk tijdverdrijf wat echter door hem zelf absoluut niet serieus wordt genomen maar zo kom je wel wekelijks op televisie (op zondag bij Harrie Mens, die arrogante kwal!) Dhr mr T. Hiddema is wel leuk, maar eerlijk….hahaha, een maffia advocaat en eerlijk, hoe haal je het in je hoofd!!??

  Tommy Robbinson = een Chill, en daar heb ik hier op dit blog al meer dan genoeg KEIHARD bewijs voor aangedragen wat dit onomstotelijk aantoonde!!

  Theo van Gogh = is een heel verhaal apart echter dat zou zeker voor nu en u hier echt te ver gaan, echter, deze man is niet wie u denk, dat weet ik zeker!!

  Powned en Jan Roos = hetzelfde en niet echt iets waar je de oorlog mee wint = controlled opposition, en wel aantoonbaar!!!

  Gele hesjes = hoe erg ik het ook vind echter, nu reeds totaal geïnfiltreerd door o.a. antifa, ultra rechts en met opzet, politie under cover waarvan beelden beschikbaar zijn en door V-mannen.
  Deze gele hesjes hebben helaas dezelfde toekomst als de destijds WERELDWIJDE occupy beweging welke u zich beslist nog kunt herinneren, toch, en deze was WERELDWIJD….en waar zijn ze nu!!??

  Orban alsmede Salvini = hierbij heb ik bij beiden mijn twijfels maar tot nu toe zijn deze in elk geval een klein balkje tussen de spaken van de gevestigde orde echter daar deze zo resoluut zijn wil ik toch eerst een aantal maanden wachten met een definitief oordeel. Deze beide heren genieten in elk geval bij mij tot nu toe het voordeel van de twijfel.

  Beste Fransdo, mijn antwoord is ietwat langer geworden daar u zich ook moeite heeft gedaan beste echter een antwoord op mijn uitdaging heb ik niet ontvangen maar dat zou ook teveel gevraagd zijn daar dit onmogelijk zal blijken!!

  Toch gegroet beste, en ga eens een en ander googelen,

  Gladiator

  Like

 16. Als jullie denken dat dergelijke problemen ,wat veel te zacht is uitgedrukt, zullen opgelost zien via de stembusgang ,in casu de politici, dan zullen velen ontgoocheld worden,er is geen politieke oplossing meer mogelijk!!!!
  De politiek werkt mee aan de import, voor allerlei redenen, sommigen gekend ,vele redenen niet ..….
  Dus een politieke oplossing ,vergeet het, iedereen weet wat dat betekend………
  Besteed daarom de tijd dat nog rest om voorbereidingen te treffen om het komende te overleven, het klinkt in sommige oren als aanstellerij, geloof mij niet maar kijk om je heen en zie de realiteit…..of doe als velen en hou vast aan de ingebeelde “veilige wereld ” waar de realiteit geen plaats in heeft…….de keuze moet ieder voor zich maken

  Like

 17. Fransdo // januari 8, 2019 om 21:19 //

  Tja @Gladiator, als je achter elke boom drie vijanden ziet staan dan wordt een boswandeling natuurlijk een verschrikking. En dan kunnen we er hier beter ook mee ophouden want dat heeft dan geen zin meer. We kunnen ons land dan beter meteen overgeven aan de moslims en zelf emigreren naar Groenland want dat is toch te koud voor ze.

  Liked by 1 persoon

 18. Like

 19. trebor2110 // januari 9, 2019 om 00:08 //

  Op het journaal was net dat hij geduwd is en niet met balken in elkaar geslagen volgens de video beelden

  Like

 20. marijke // januari 9, 2019 om 00:14 //

  Gladiator : IK HOU VAN JE !!! ….( ik ken je niet en heb je nooooit gezien, weet niet wie je bent )
  maar…….ik kom je helpen hier, NOG NOOIT hebben mensen die MIJ kennen, dit van mij ooooit ergens kunnen lezen OF HET MIJ HEBBEN HOREN ZEGGEN tegen w i e dan ook
  in mijn hele leven…..maar het moet eruit : IN ALLES heb je gelijk, elke zin, elk woord !!!
  In de 1 0 jaar dat ik nu op internet zit, EN A L L E S ondersteboven heb onderzocht en diep heb uitgespit, ben jij mijn `tweeling-ziel ` aan de andere kant van het groooote internet !!!

  ( dit is geeeen ordinaire ` liefdes-verklaring ` …..maar bedoelt als groot compliment )

  EN laat iedereen die dit leest, de posts van Gladiator nog maar eens even doorlezen, nog een keertje, EXTRA ………en al de rest van alle posts hier voor het gemak VERGETEN ! )

  Gladiator : veel liefs van Marijke

  en SORRY voor de hoofdletters, maar dit was even een n o o d z a a k ! ik zal t niet meer doen !

  Liked by 1 persoon

 21. Daar hou ik je aan 😛

  (maar ik geloof je voor geen meter 😉

  Like

 22. marijke // januari 9, 2019 om 05:11 //

  Overigens stond het nu v o l met hoofdletters…….kwasniedeenige

  ( waar haal je die smilies vandaan eigenlijk, hoe krijg je ze hier ? )
  jaja ben een computer – ei……

  Like

 23. @Fransdo,

  Trek geen overhaaste conclusies met Groenland is te koud voor ze.
  In onze zoektocht naar een ander land kwamen we bij het volgens ons Blanke Alaska uit en ooooohhhhh wat kwamen wij van een koude kermis thuis. Maar check het voor jezelf als je een impressie van een van de grotere steden van Alaska wilt hebben.

  Wij weten nu, de denkbeelden die in ons hoofd zitten van vroeger, gelden anno 2019 niet meer. eigenlijk 2016.

  Like

 24. Fransdo // januari 9, 2019 om 09:00 //

  @Marijke, het spreekwoord luidt: ‘Liefde maakt blind’. Maar als Gladiator gelijk heeft wat doe jij en wat doen wij dan nog allemaal hier want dan heeft dat geen enkele zin.

  Ik zie het positief in. Overal in Europa staan mensen op die die vluchtelingenwaanzin en de vele leugens daarover totaal beu zijn. De gele hesjes protesteren weliswaar primair tegen de verhoging van de accijns en de verhoging van de pensioenleeftijd maar als ze even nadenken beseffen ook zij dat dat allemaal is bedoeld om die waanzin te kunnen blijven bekostigen.

  @Trebor2110 Inderdaad, het zou zo gebeurd kunnen zijn dat hij gevallen is met zijn gezicht tegen een muurtje en dus geen moordaanslag maar wel zware mishandeling want hij valt natuurlijk niet zo maar.

  Dat zijn partijgenoten vervolgens spreken over een moordaanslag is emotioneel gezien misschien wel juist maar juridisch red je dat niet. Als Officier van Justitie moet je natuurlijk gaan voor een veroordeling en dan lijkt ‘zware mishandeling’ het hoogst haalbaar. Ik zou het dan zo doen: ‘zware mishandeling subsidiair mishandeling’. De kans op een veroordeling is dan groter.

  Like

 25. Fransdo // januari 9, 2019 om 09:40 //

  @Krots. Ik had het over Groenland, niet over Alaska maar dan nog is dit waarschijnlijk een binnenstad op zaterdagavond waarin jongelui zich op wat bizarre manier vermaken, compleet gestoord dat wel maar ik zie daar geen enkele moslim. Bovendien lijken me dat geen jongens waar je veel succes mee zult hebben als je op ze af komt met een balk hout want ik denk dat dit dan zo maar je laatste daad op aarde kan zijn. Die jongens laten niet met zich sollen.

  Like

 26. Gladiator // januari 9, 2019 om 12:14 //

  @marijke,

  Ehh, tja, wat moet ik zeggen, ben in elk geval zeer gecharmeerd van uw complimenten, dat is echt zo en had ik niet verwacht!! Des te leuker dus!!

  En u weet, u bent welkom en mag meebrengen wie u wilt, dus, we will see!!

  En @Fubar,
  Beste Fubar, ik constateer toch geen jaloezie van uw kant of vergis ik me. Jaloers zijn op zo’n ouwe bok als ik, dat zou mijn dag na de complimenten van marijke helemaal goed, nee geweldig maken!!

  Gegroet allen en hopelijk tot who knows ergens in het voorjaar bij de vuurkorf en misschien een BBQ.
  Zou geweldig leuk kunnen worden, en dat weet ik zeker!!!

  Gladiator

  Like

 27. Gekloot // januari 9, 2019 om 14:00 //

  @Gladiator Je verbaast me wel met je uiteenzetting over degene genoemd in jouw bericht van 08-01 20:12u. Dit zal allemaal wel waar zijn hoor maar ja, waar moet ik dan nu op gaan stemmen? Niet-stemmen is voor mij echt geen optie.

  Like

 28. Gladiator // januari 9, 2019 om 18:02 //

  @Gekloot,

  Beste, niet stemmen is voor mij de enige optie daar indien ik zou gaan stemmen, ik het eens zou moeten zijn met dit totaal corrupte en doorgestoken systeem en op de tweede plaats, dan zou ik mijn stem aan iemand geven die er dan 4 jaar lang iets mee gaat doen wat IK niet wil!!

  Ik kan dit tot in de puntjes verder uit gaan leggen maar zoals ik al aan @Fransdo de vraag stelde en na mijn uitgebreid antwoord géén antwoord op terug ontving, en dus nu evt aan u deze zelfde vraag, kunt u mij aantonen dat er na welke stemronde dan ook in de recente geschiedenis ook maar IETS veranderd is in de Nederlandse poppenkast want politiek kan ik het met de beste wil van de wereld niet meer noemen!!!

  Dit is echter de opzet van dit door de elite gemaakt systeem, daar is over nagedacht, en daar krijg je geen poot door aan de grond en zo gauw er ook maar een ietsiepietsie gevaar dreigt dan worden er maatregelen getroffen zoals de man in dit topic meer dan duidelijk maakt !

  (en vergeet hierbij niet Prof. Pim Fortuyn die in opdracht is vermoord en wel door de PvdA, CDA en VVD en wel met zekerheid!!! Pim Fortuyn had 2 verschillende kalibers kogels in zijn bast waarvan de dodelijke schoten, dus die in zijn keel en hoofd, van een schutter waren welke op een klein dak boven dat groene ezeltje oftewel de “patsy” lag!! Zo gaat dat hier in onze bananenrepubliek capiche!!! Wordt eens eindelijk wakker!!)

  Waarom ligt zo’n leugenachtig zwijn als Trutte niet ergens in de goot te creperen van de pijn nadat hij door een 3tal “rechtsradicale nazi’s” in elkaar is geslagen want dit stuk stront verdiend dit als geen ander en hoewel ik me niet schaar onder mijn voorgaande benaming van rrn’s zou ik dit wel met heel veel liefde en toewijding eens heel graag doen, en daar heb ik geen 3 man voor nodig dan, dat kan ik met 1 hand op mijn rug!!!!

  Maar ga maar stemmen, en veel succes gewenst.
  Op Wilders (Zionist en wel met zeer grote zekerheid, of misschien Baudet, de nieuwe BLIKSEMAFLEIDER, daar Wilders een beetje aan het verliezen is……..ziet dit dan godverdomme helemaal niemand, echt niet, en dat terwijl met een klein beetje goede wil alles te vinden is op dit www!!!

  Maar geloof mij aub niet, ga zelfs eens op onderzoek!

  Gladiator

  Like

 29. @Fransdo,

  Ik snap wat u bedoelt.
  Moslims en Groenland. Dat ik er nog niets over heb kunnen vinden op het web betekent voor mij niet dat ze niet in Groenland aanwezig zijn. Het is werkelijk wonderbaarlijk om te zien dat ze in alle uithoeken van de wereld worden uitgenodigd.

  In Ijsland zijn de programma’s volop aan het werk bijvoorbeeld.

  Like

 30. Gladiator : een super 1e alinea
  en een n o g superderder 4e alinea, heb het boek hier, de echte dader was acuut afgevoerd naar schiphol en toevallig ook nog richting . . . . h e l !
  En de bevolking maar blijven zeiken over V vd G die dit nep-klusje op zich moest nemen
  omdat ie nog wat te vereffenen had uit 1996, …..smerig zaakje !
  Maar zoals altijd, iedereen trapt er in, en geloven alles wat er gezegd wordt op die vierkante bak ! Nee, ik stem ook zeker nooit, dat is al langgg geleden….

  Liked by 1 persoon

 31. Gladiator // januari 10, 2019 om 01:12 //

  @marijke,

  Thnx voor de complimenten maar vooral voor het begrip en de enige nog juiste inschatting van zaken.
  En ik kan je zeggen dat ik op dit ogenblik achter iets aanzit waarvan ik niet weet hoe ik dat zou moeten “brengen” hier.
  Men loopt zo godsgruwelijk ver achter de waarheid aan dat als men er eenmaal is deze ook niet meer zo is!!

  Kort door de bocht,
  Onze gehele geschiedenis is volledig fake, vervalst, gelogen, niet zoals de “geschiedenissprookjesboeken” ons hebben proberen aan het “verstand” te brengen.
  De docu “Europa_The last Battle” is er echt helemaal niets bij vergeleken met dit dus…….

  In 1 woord verbijsterend!!

  Ik zal als er een topic een beetje in de buurt komt het e.e.a. hier proberen naar “buiten” te brengen en geloof me, zelfs ik ben stijl achterover van mijn bureaustoel gekijlt!!

  Dis is niet te geloven, echter, hoe ga je zoiets enorm groots brengen als men hier nog steeds geloof hecht aan de politiek.
  Weet je, wat mij het meest verbaasd is het FEIT dat de mensen nog steeds geloven in mensen of een systeem wat tot op heden deze zelfde mensen heeft belogen en bedrogen en nog niet zo weinig ook!
  Daarbij weten de meesten niet dat ze werken op zoals ik het noem “The Farm” waarbij het allermooiste van alles is dat het ‘vee’ zichzelf aan het vreten houdt en dus ervoor betaald, hun eigen stallen bouwen en onderhouden en dus zelf betalen middels hypotheken (heel verhaal apart en zeer crimineel!!) en het allergrootste gedeelte van hun verdiende loon cq salaris afgeven aan de beheerder cq de baas van “The Farm”!!

  Is dat geen ongelooflijk geweldig in elkaar gedraaid concept!! En niemand heeft het door, nou ja, op een heel paar na dan, maar die kunnen dus niets doen.
  Mijn motto is dan ook:
  It’s better to walk alone…..
  Than with a Crowd going in the wrong Direction….

  Have a nice Day, Night or something else!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 32. Gladiator: ik ben er van op de hoogte dat onze complete geschiedenis tot in de verste uithoeken v e r v a l s t en f a k e is ….en wel zeeer diep de geschiedenis in, is het allemaal al scheef gelopen. Dit alles werd en wordt aan het lijntje begeleidt en binnen de perken gehouden van de vrijmetselaars en de lui die zich zelfs b o v e n de piramide-top bevinden….
  ja zelfs b o v e n de piramide-top ! …..En dit gaat zo ver, dat je er vrijwel met niemand, bijna niemand, over kan praten, met alle gevolgen van dien overigens, want het maakt mij
  op dit punt, soms bij vlagen e e n z a a m ! Dat is jammer, maar de aandacht van de mensen gaan meestal, naar hun smartphone ( de hele godsganselijke dag ) en naar het domme gebruik van internet, zoals gamen, gokken, daten, en nog meer troep die ze er op vinden, terwijl je internet ook kunt gebruiken om je k e n n i s te vergroten, waar het uiteindelijk voor bedoeld is naar mijn mening. De mensen blijven gewoon maar naar die vierkante bak kijken, en naar ` China die zich op de achterkant van de maan zou bevinden`
  ( hahahahahahaha ) ……ach ja……dat was de beste grap deze week……ze doen maar

  Like

 33. @Gladiator

  We zijn een verdien model, er moet aan ons verdiend worden gewoon loonslaven is het niet links om dan rechts om, van de dag tot je geboren bent, tot de dag dat je sterft betaal je de laatste nagel aan je dood kist. En inderdaad een schijn wereld maar reken dat ik op de hoogte ben!

  Like

 34. Gladiator // januari 10, 2019 om 11:26 //

  @marijke, ( en ook @GT zie geheel onderaan!!!)

  Beste,
  NIETS is wat het lijkt!!!!
  Onze geschiedenis is niet zo diep als men op “school” geleerd heeft, net zoals het “heelal” niet is wat men er ons over heeft wijsgemaakt.
  De “maan”, de “zon” , de “planeten”, de “melkwegstelsels” en de “sterren” is NIET wat men denk dat het is zeer zeker NIET!!!

  Onze “geschiedenis” is…………pak ‘m beet………250 jaar “oud” en de rest is BS!!

  En nu is men bezig met het ene na het andere afleidingsmanouvre wat het vee of the cattle bezig moet hoeden tot er een point of no return is bereikt!!

  Zo gauw dat er is zal menigeen, ook hier, zich krabben waar hij geen jeuk heeft!!!

  Agenda 21-30 is zich nu. op dit moment vol aan het uitrollen en niemand die het ook maar een beetje doorheeft!!!!
  We worden aan alle kanten afgemaakt, verbrand, vergiftigd, verdronken want………de Georgia Guidestones moeten worden nagekomen, althans hetgeen daar op vermeld staat!!!!!
  Onder andere de wereldbevolking welke gereduceerd moet worden tot <500.000.000 mensen!

  De elite heeft een satanische PLICHT om alles wat ze doen VOORAF aan ONS, het VEE, bekend te maken. Ze maken het bekend maar NIEMAND die het ziet!!

  Op dit ogenblik of moment wordt er reeds in grote getale GENOCIDE gepleegd op alles en iedereen, en helaas is het een beetje raar als ik nu zonder hier verder op in te gaan omdat ik nu al erg Off Topic bezig ben, te zeggen dat dit al eens heeft plaatsgevonden, ik bedoel dus genocide op een WERELDBEVOLKING, en dat is destijds meer dan prima gelukt!!!!!!!!!!!!

  En @GT zoals beloofd,

  Beste, er is een heel groot verschil in "op de hoogte te zijn" of "te denken op de hoogte te zijn" !!!!!

  Maar ik beloof dat ik hier op terug zal komen bij een topic met iets meer raakvlak.
  Zou u dan nog zeggen cq menen dat u op de hoogte was dan chappeau !! Maar ik geloof er helemaal niets van!!

  Gegroet jullie beiden,

  Gladiator

  Like

 35. @Krots Dus ook Ijsland is verloren alleen weten ze het zelf nog niet. Ik hoorde nog iemand roepen over white suppremists of zoiets en dat wij fascisten en racisten zijn. Dus ze bestrijden ons niet alleen met onjuiste argumenten maar ook nog eens gebaseerd op onwaarheden.

  Want ik voel me niet superieur en ik ben geen fascist of racist. Ik wil gewoon mijn eigen cultuur behouden en me overal vrij kunnen bewegen en vooral niet te veel belasting betalen maar dat kan dus kennelijk niet meer.

  Like

 36. @Gladiator

  Ja Gladiator we komen er op terug, het grote oog kijkt mee!

  Like

 37. En ik weet ook dat de Wereld gekocht is, en wij de slaven zijn en ons zelf opvreten!

  Like

 38. Gladiator : sorry, dat ik niet vroeger reageerde, ik zit n e t pas aan de pc, vandaag zeer druk gehad, vandaar……Ik kom even terug op je post van 11.26 uur :
  a l l e s ( het wordt saai, ik weet t ) ….wat je daar schrijft, zou ikzelf geschreven kunnen hebben : a l l e s ( wel frappant weer, ik begin het toch wel erg gek te vinden ! )
  maar : jouw stelling : “ dat onze geschiedenis pas 2 5 0 jaar oud zou zijn “ ….die komt mij niet bekend voor, dit heb ik nog niet eerder ergens gelezen of vernomen…..en gezien het feit dat er geen mens zo nieuws- en leergierig is als ik ben, zou ik d o l g r a a g jouw uiteenzetting hierover willen horen…..indien je het okee vindt, ga ik nu onmiddellijk proberen of er een mogelijkheid is, dat ik mijn email – adres kan achterlaten, via CONTACT of zo, hierboven bij de website……….ik ga het nu proberen, want ik weet niet hoe dat moet eigenlijk,
  Mocht het zo zijn, dat de redactie al reeds beschikt over mijn email-adres vanwege het aanmelden uiteraard, dan geef ik bij deze toestemming om mijn email-adres door te geven aan
  jouw, Gladiator !
  Redactie : help, hoe moet dit ???

  Like

 39. Gladiator : het is gelukt, mijn uitdrukkelijke toestemming om jouw mijn email-adres te geven is zojuist verzonden.
  Ik wacht af even ….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s