Nieuw

Instagram: een platform voor hoeren (in opleiding)

Van alle social media is Instagram het meest verwerpelijk. In plaats van informatie staan foto’s en video’s centraal, waarmee het narcistische karakter van het medium wordt benadrukt. Vooral vrouwen zijn zeer vatbaar voor de verleiding van Instagram, wat onvoorstelbare verdorvenheid en degeneratie met zich meebrengt.

Door: N. Arcist

De impact van Instagram dient niet te worden onderschat. Zo kan een (lager dan) gemiddeld aantrekkelijke vrouw – al dan niet voorzien van plamuurlagen aan make-up – met enige seksueel getinte foto’s al snel duizenden volgers aantrekken. Vele zogeheten Instagram-modellen zijn hierin extreem succesvol en hun volgersaantal loopt zelfs in de honderdduizenden. Bij accounts van dergelijke omvang resulteert een doorsnee pikante foto al in talloze reacties, veelal van hitsige betamannen.

De foto’s van de Instagram-modellen bevatten een patroon. Ze zijn vaak genomen op verre bestemmingen aan azuurblauwe kusten. De vrouwen poseren op zwembadranden terwijl zij nippen aan hun champagne. Op andere foto’s verblijven zij in een penthouse, zitten zij achter het stuur van een luxe auto, of tonen zij hun dure merkkleding.

Wie zijn deze vrouwen eigenlijk? Wat is hun achtergrond? Ongeacht hun reputatie en volgersaantal op Instagram betreft het relatief onbekende vrouwen. Hoe bekostigen zij in hemelsnaam deze overvloedige levensstijl die lijkt op een eeuwigdurende vakantie? Het onderbuikgevoel zegt dat er iets niet klopt…

Tag The Sponsor richt zich op deze Instagram-modellen en legt hun inkomstenbron bloot. De werkwijze van de website is simpel. De beheerders doen zich voor als een vermogende man – vaak een Arabische sjeik – en benaderen de vrouwen via een privébericht. Na een kort kennismakingsgesprek becomplimenteren zij hen om hun uiterlijk en doen een aanbod. Zij willen het Instagram-model laten overvliegen en tegen een forse vergoeding seks hebben.

Voor het juiste bedrag en wat cadeaus gaan vrijwel allen akkoord met deze vorm van prostitutie. Overigens houdt het bij ‘normale’ seks niet op. Voor meer geld doen de vrouwen anaal, bukkakes of laten zij zich dagenlang nemen door groepen mannen. Anderen stemmen in met de meest extreme voorstellen: mishandeling, seks met een Duitse Herder en penetratie met een zalm.

(Coprofilie is poepseks)

U gelooft niet dat vrouwen hiertoe in staat zijn? Ze stuurden ter bevestiging kopieën van hun paspoort voor het (hypothetische) boeken van tickets.

En in zogenaamde toestemmingsvideo’s geven de vrouwen groen licht om onveilige seks te hebben met dertienjarige (maagdelijke) jongens. De vrouw in kwestie – Aliana Lozada Gonzalez – leeft overigens in Nederland en probeert haar hoerige gedrag in dit interview goed te praten.

Zelfs sommige mannen verlagen zich tot dit niveau. Onlangs wist Tag The Sponsor een personal trainer te strikken die voor de juiste prijs akkoord ging met een ‘gay for pay’-afspraak.

instagram een platform voor hoeren vii

Instagram is in wezen dus een hoerenplatform en veel Instagram-‘modellen’ zijn dus hoeren. Het zijn weliswaar dure hoeren, maar nog steeds hoeren. Liberalisme is pure kanker en leidt op de lange termijn altijd tot excessen. Eerst waren het Gaypride parades, toen was het genderideologie, nu is het de normalisering van prostitutie en over enkele jaren is het de acceptatie van pedofilie. De grens wordt steeds verder verlegd, totdat de inversie-agenda is voltooid.

Rechtse politici hebben hun mond vol over ‘westerse waarden’, maar in hun huidige vorm zijn die het redden niet waard. Sterker nog: die waarden moeten kapot. Niet-blanken – in het bijzonder moslims – hebben gelijk als zij stellen dat onze cultuur degeneraat is.

Je bent geen nationalist zodat vrouwen de hoer uit kunnen hangen of om dansende leernichten op een boot te beschermen.

Je bent nationalist ter behoud van je volk, land en cultuur. En vooral aan dat laatste is tegenwoordig alles verkeerd.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Instagram: een platform voor hoeren (in opleiding)

 1. Republikein // januari 8, 2019 om 03:02 //

  Wat denk je van de nachtuitzendingen op tv.

  Like

 2. How low can you go?

  Like

 3. trebor2110 // januari 8, 2019 om 19:56 //

  er is toch niks mis met hoeren .
  en dat die meiden zich door rijke arabieren laten betalen moeten ze toch ook zelf weten .

  Like

 4. DhrZWijn // januari 9, 2019 om 05:48 //

  Oud nieuws. Stond een jaar geleden al in de Telegraaf

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Instagram: een platform voor hoeren (in opleiding) | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s