Nieuw

Huisvestingsproject voor “vluchtelingen” na twee jaar ten einde

Buitensporige schade door vandalisme en hygiënische problemen

Foto ter illustratie. Bron: svobodnenoviny.eu

Een huisvestingsproject voor “vluchtelingen” in Ingolstadt is beëindigd. De tijdelijke contracten worden na twee jaar niet verlengd. De schade veroorzaakt door vandalisme en hygiënische problemen veroorzaakten volgens de gemeentelijke woningbouwvereniging GWG het falen.

De Gemeentelijke Woningstichting Ingolstadt GmbH (GWG) had van het prestigeobject zijn vlaggenschip gemaakt. Twee jaar geleden werd uit het niets op de Gustav-Adolf-Straße in het zuidwesten van Ingolstadt zes gloednieuwe woongebouwen met in totaal 72 kamers gebouwd (met behulp van verschillende staatssubsidies van de belastingbetaler). Maar niet om het tekort aan woningen in de stad op te vangen of om daklozen tegen een redelijke prijs te huisvesten. Nee, deze huizen waren uitsluitend bedoeld voor de opvang van “vluchtelingen”. De dames en heren van de GWG presenteerden hun woningbouwproject aan het publiek en de media en lieten zich dienovereenkomstig bejubelen.

Maar na twee jaar is de feeststemming definitief verdwenen en is alleen het grote gejammer overgebleven.

Want de tegemoetziende nieuwe huurders bleken alles behalve geciviliseerd te zijn. Het huisvestingsproject, de dames en heren van de GWG moesten met tegenzin toegeven, is volledig mislukt. De aflopende tijdelijke huurcontracten worden niet verlengd, de ‘vluchtelingen’ moeten eruit. De redenen zijn complex.

Er zijn talloze klachten uit de buurt geweest over geluidsoverlast van bewoners, meldingen van problemen met afvalverwerking en andere hygiëneproblemen, vooral in de sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er grote schade ontstaan door vandalisme in de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de keukens.

Afgelopen zomer werd een rondetafelconferentie bijeengeroepen om maatregelen te nemen om de situatie in de huizen te verbeteren. Alle genomen stappen hadden echter geen effect, zodat GWG zich nu genoodzaakt voelde om deze stap te zetten. Nadat de appartementen zijn vrijgemaakt, wil de woningbouwvereniging de huizen en appartementen volledig renoveren (vermoedelijk weer met veel subsidies uit de portemonnee van de belastingbetaler) en vervolgens weer verhuren – opnieuw aan “vluchtelingen”. Dat staat in ieder geval in het rapport “Donaukurier“.

Bron:

Wohnprojekt für »Flüchtlinge« nach zwei Jahren am Ende

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Huisvestingsproject voor “vluchtelingen” na twee jaar ten einde

 1. Fransdo // januari 8, 2019 om 22:31 //

  Normliter leer je van dit soort ervaringen. De ervaring leert echter dat dit waarschijnlijk niet het geval zal zijn……. te ver heen in hun politieke ontsporing.

  Liked by 1 persoon

 2. Als ik een ander huis kan huren ,moet ik de gaatjes in de muren dichtmaken en ze witverven,want ik rook🤔

  Like

 3. trebor2110 // januari 9, 2019 om 00:34 //

  Ik dacht dat het een foto van een studentenhuis was

  Like

 4. Republikein // januari 9, 2019 om 02:22 //

  Ik rook ook, ben aan het witten.

  Like

 5. Duchesne // januari 9, 2019 om 07:41 //

  Als je dit artikel gek vond……het kan erger…..https://www.ad.nl/binnenland/familie-kroongetuige-eist-betere-beveiliging-hoogoplopende-ruzie-met-om~a30ed10d/

  ?..en jij krijgt een deurwarder achter je aan al je afvalstoffenheffing niet op tijd betaald is….

  btw verhogingen om de goden te huisvesten….wat er gebeurd is niet absurd maar waanzinnig, famillie van allachtoon gespuis zou permanentmoeten worden uitgezet als deel van represaille, wat hier gebeurd is een nieuw “bonnetjes van Teeven”….criminaliteit waar de famillie eender heo de bal rolt beter van word……een nieuwe mijlpaal in onvermogen en waanzin van het OM. Wat is er mis met verdachten van zware criminaliteit martelen of met drugs bewerken zodat ze zichzlef kwijt zijn alles vertellen? ….men doet het bij autochtonen, het ervaren personeel hiervan loopt in de top rond…..O, dat was het, maatjes van het OM die alle dossiers zien verdwijnen als ze iets NIET doen….!

  …there is no justice, just us…

  Like

 6. Het wordt tijd om alvast een voorbalans op te zetten. Namen en rugnummers van verantwoordelijken vastleggen.

  Like

 7. Deze wereldverbeteraars zouden verplicht eerst 2 jaar deze gelukszoekers in huis moeten nemen ,en dan een akte moeten ondertekenen dat ze bij afbraak van de woning 50% mmeebetalen aan de renovatie .

  Like

 8. Fransdo // januari 9, 2019 om 10:16 //

  Ik kwam een heel interessant filmpje tegen dat jullie eigenlijk allemaal moeten zien. Het duurt 6 minuten en twee vragen staan daarbij Centraal.

  1. Hoe kan het dat jullie moslims uitnodigen in ons land en jullie ons vervolgens uitsluiten?

  2. Hoe kan het dat jullie president Trump veroordelen omtrent zijn ‘ban on muslims’ terwijl jullie zelf geen haar beter zijn en precies het zelfde doen?

  Interessante vragen …………

  Like

 9. zij wonen de boel uit, welk normaal mens sloopt zijn huurwoning, zij dus
  pas liep mijn toilet langzaam door, dat maakte de woningbouw vereniging niet
  sorry ik betaal netjes mijn huur dan verwacht ik een goed werkend toilet en dat volk komt overal mee weg, ga in je eigen klote land de boel vernielen, o ja foutje dat hebben ze al gedaan en gaan er in het land dat ze opvangt mee door

  Like

 10. Gekloot // januari 9, 2019 om 14:29 //

  @Peter ja dat zou mooi wezen als die zgn. wereldverbeteraars die lui in huis nemen, maar de helft meebetalen lijkt me lastig als ze geen inkomen hebben (natuurlijk)

  Like

 11. Jeanette K // januari 10, 2019 om 13:42 //

  Simpel: dat uitschot komt alleen hier naartoe om zoveel mogelijk rotzooi te trappen,
  chaos te veroorzaken. Denk ook eens aan de toenemende mes-aanvallen.
  Alles sluit precies aan op de 26 instructies van HET PROJECT.
  Wanneer dringt dat ook tot al die stomme Nederlandse koppen door, en dan bedoel ik
  vooral degenen die aan de touwtjes trekken?
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s