Nieuw

Griekse priester in elkaar geslagen door asielzoekers voor zijn eigen kerk

Grieks orthodoxe priesters, foto ter illustratie, screenshot you-tube

Een Grieks-orthodoxe priester werd in elkaar geslagen door een paar Syrische asielzoekers voor zijn eigen kerk.

De priester observeerde hoe de migranten hun motorfietsen op de binnenplaats van het heiligdom van St. Nicolaas in Patisia, een wijk in Athene, parkeerden en zei daar wat van, meldt de krant Proto Thema.

Na een verhitte woordenwisseling zouden de asielzoekers naar verluidt de priester in elkaar hebben geslagen en vervolgens zijn gevlucht. De politie arresteerde aanvankelijk twee verdachten en ondervroeg hen op het politiebureau van Agios Panteleimonas, maar liet ze gaan vanwege gebrek aan bewijs.

Niet lang na de vrijlating van de eerste verdachten kwamen de daders naar het politiebureau en gaven zich over aan de autoriteiten, meldt Breitbart.

Sinds de door de EU georganiseerde invasie van Europa door barbaarse horden is het aantal aanvallen op kerken en priesters explosief toegenomen. Vorige maand vielen buitenlanders een Oostenrijkse kerk aan en gijzelden en verwonden 5 priesters.

Vorig jaar werd in Duitsland een Turk gearresteerd die een bomaanslag op een kerk had voorbereid en in dezelfde maand vielen ‘vluchtelingen’ een kerk in Berlijn aan. In juli vorig jaar werd in Orleans, Frankrijk, op de verjaardag van de onthoofding van pater Jacques Hameleen kerk in brand gestoken en werd er ‘allah akbar’ met graffiti op de muren gespoten. In april viel een Pakistaan een kerk in Chemnitz, Duitsland, aan.

In een zeldzaam openhartig moment berichtten Duitse media vorig jaar november dat elk jaar minstens 200 kerken beschadigd worden in de regio BeierenBovendien nemen de aanvallen op kruisen op bergtoppen ook toe in de regio. Kruisen op verschillende bergtoppen zijn omvergeworpen en vernietigd met bijlen en zagen. En zo gaat het maar door, in deze geplande aanval op het Christendom.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Griekse priester in elkaar geslagen door asielzoekers voor zijn eigen kerk

 1. En waar bleven de Grieken?Anders hadden zij dit niet overleefd.

  Like

 2. Europa slaapt rustig verder. En de tv houd mensen wel in slaap.

  Liked by 1 persoon

 3. Het is nog steeds niet te bevatten dat overheden dit allemaal toelaten. Manman.

  Like

 4. Toelaten ?

  Ze organiseren het !

  Liked by 1 persoon

 5. Raveltje // januari 8, 2019 om 23:48 //

  Ze organiseren het en dat is niet te bevatten

  Like

 6. Gekloot // januari 9, 2019 om 09:16 //

  @Teus ja van al die reis-, kook- en gelulprogramma’s worden we niet wijzer en negatieve berichten over de asielzoekers zijn uit de bose.

  Like

 7. Gekloot // januari 9, 2019 om 13:15 //

  Moest natuurlijk “uit de boze” zijn.

  Like

 8. Tuig van de richel! En wij moeten maar alles tolereren; anders ben je racistisch…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s