Nieuw

Frankrijk neemt legale wapens met vergunning van het volk in beslag – FakeNews volgens de minister van Binnenlandse Zaken – Update

De brief van de Franse minister van Binnenlandse Zaken. Klik om te vergroten.

De protesten van de Gele Hesjes gaan door. Het regime in Frankrijk is bang voor het volk en kondigt nu volgens een decreet aan om de legale wapens van jagers en andere wapenbezitters te confisqueren.

In een brief van 5 januari – naar verluidt ondertekend door de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner – worden richtlijnen aan de hoofdkwartieren van de Franse politie in alle regio’s geïnitieerd om de inbeslagname van wapens van de categorieën B, C en D met een vergunning te starten.

Deze categorieën omvatten alle handvuurwapens en geweren, van automatische geweren en revolvers tot jachtgeweren, ouderwetse zwartkruit vuurwapens en pepersprays. In de brief staat:

Vanwege de ernst van de heersende situatie en de verwachting dat de opstand zal verergeren, verzoeken wij u alstublieft onmiddellijk de nodige stappen te ondernemen om alle wapens van de bovengenoemde categorieën in beslag te nemen die in het bezit zijn van onderdanen van het nationale grondgebied.

De lokale politie en de militaire politie voeren de inbeslagname uit en overhandigen de ontvangstbewijzen met vermelding van de datum van de inbeslagname, het type en het aantal in beslag genomen wapens, informatie over de identiteit van de wettige eigenaar en het bijbehorende nummer van de wapenvergunning.

De inbeslagneming, die kan worden verlengd, is zes maanden geldig, waarna de wapens aan de eigenaar moeten worden teruggegeven.

Speciale categorieën en staatspolitieagenten zijn vrijgesteld van inbeslagname van hun dienstwapens.

De lokale politiediensten zijn verantwoordelijk voor de opslag en beveiliging van de opgeslagen wapens.

Operationele opdrachten worden gegeven in de volgende berichten.

/ Ondertekend / Christophe Castaner [Minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk].

Op dezelfde dag waarop de brief werd gedateerd, hadden de Gele Hesjes met een vorkheftruck de poort naar het ministerie van Financiën geforceerd, wat een duidelijk beeld geeft van waar de Gele Hesjes tegen vechten.

Fake news?

Op Twitter veroordeelde de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner de verspreiding van een document dat hij beschrijft als vals. Op Twitter schrijft hij:

“Stop #FakeNews. Nog een ander origineel idee van degenen die dromen van rebellie en die niet aarzelen om valse documenten te verspreiden.”

Het document is volgens een Franse krant gepost door een van de Gele Hesjes-activisten, Benjamin Cauchy, die vervolgens het bericht met het document heeft verwijderd.

De Franse regering heeft er geen belang bij om het document te verspreiden, of het nu echt of vals is, en ongeacht hoe de regering in de toekomst met de protesten van het volk wil omgaan.

Het staat dus nog te bezien of de wapens van de burger in beslag zullen worden genomen.

De protesten van de Gele Hesjes zijn al enkele maanden aan de gang. Zij eisen “het ontslag van de volksverrader” – Emmanuel Macron’s ontslag. De rellen op straat zijn soms erg heftig met aanvallen op voertuigen en andere objecten.

Een van de meest voorkomende doelen voor het vandalisme van de demonstranten zijn de panden en eigendommen van de grote banken. De Gele Hesjes protesteren tegen de onderdrukking van het land door de globalisten, verwoord door president Macron, die tijdens zijn verkiezingscampagne beweerde dat hij in de eerste plaats naar het beste voor Frankrijk zou kijken.

In plaats daarvan is hij volgens veel Fransen de tegenovergestelde weg ingeslagen en onderdrukt hij de Franse middenklasse met een globalistisch beleid dat grote banken bevoordeelt, het land overspoelt met migranten uit de derde wereld en de natuurlijke rechten van de werkelijke Fransen onderdrukt.

De mainstream media in Nederland zijn relatief stil over de soms chaotische situatie in verschillende Franse steden. Verschillende mediacommentatoren vermoeden dat ze bang zijn dat de rellen zich zullen verspreiden naar Nederland, zoals ze bijvoorbeeld in België hebben gedaan.

De (((massamedia))) in Frankrijk zijn zeer kritisch over de volksprotesten en steunen de bankierspresident van het land in de strijd tegen de mensen.

Een deel van het beeldmateriaal is hieronder te zien.

Bron:

Le service public de la diffusion du droit
Gilets jaunes. Non, le gouvernement ne va pas saisir les armes détenues légalement par les Français
Archive.ph
Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Frankrijk neemt legale wapens met vergunning van het volk in beslag – FakeNews volgens de minister van Binnenlandse Zaken – Update

 1. FakeNews moeten we niet willen – daar bezondigd de tegenpartij zich tenslotte ook niet aan.

  Like

 2. Immigranten zijn een verrijking etc.

  Liked by 1 persoon

 3. De EU is een democratie.

  Like

 4. Maar dat er FakeNews wordt verspreid door een Gele Hesje-activist is dan wel weer eigenlijk RealNews. Toch?

  Like

 5. @Fubar,
  met mijn gevilde penis voel ik me enorm ‘verrijkt.’
  Precies een hondenlul. 🙂

  Like

 6. Ik zou denken dat de minister van Binnenlandse Zaken op dit moment andere dingen aan zijn hoofd zou hebben.

  Like

 7. Als ik hem was zou ik wat voorzichtiger zijn met dat hoofd en wat minder mijn nek uitsteken.

  Liked by 1 persoon

 8. skeeter // januari 8, 2019 om 03:09 //

  Fake of niet, wapens inleveren in tijden van onrust is wel het laatste wat je doet

  Liked by 2 people

 9. Off topic: Wat is dat toch met die kutmuziek op de radio?
  Hoort dat ook bij het ‘uitwisprogramma’ van de natieve Europeaan?
  Waar is de mooie muziek?
  Het enige wat ik hoor zijn klanken waar je al virtue signallend op moet zitten headbonken maar waar totaal geen ritme, of wat dan ook in zit.
  Juist zoals ze de islam gebruiken om een rookgordijn te creëren om de overstap naar zwarte Afrikanen te vergemakkelijken, ( indoctrinatie) gebruiken ze ook de radio de laatste jaren met alleen maar kutmuziek(Q-music is daarmee begonnen) zodat de domme Nederlander binnenkort op de MSM reageert: “Schaf de radio af!”
  Net wat de islam wil, want goede muziek, knaagt aan hun geweten.
  Ofwel willen ze de radio afschaffen, ofwel willen ze de islam tegelmoet komen en spelen ze binnenkort alleen maar Allah-muziek.

  Like

 10. Duchesne // januari 8, 2019 om 08:00 //

  aanslag op AFD politicus….https://www.rt.com/news/448275-germany-afd-magnitz-brutal-attack/

  …als de stembus niet meer helemaal onder controle is en de poppen het theater gaan besturen….

  Like

 11. @Republikein,
  Haha, de sukkel, mocht er van mij nog wat heviger toegetakeld uitzien.
  Knap vrouwtje.

  Like

 12. @Dushesne,
  ik denk dat voorzichtigheid geboden is wanneer we gaan stemmen in mei.
  Onderschat die linke anti-democraten niet.

  Like

 13. Alle politieke elite opvegen en in een grote kuil gooien
  De Franse Duitse Nederlandse
  Dicht gooien met cement

  Like

 14. Fransdo // januari 8, 2019 om 13:17 //

  Arbeidsmigranten = fake news
  Vluchtelingen = fake news
  Cultuurverrijkers = fake news
  Vergrijzingsbestijders en vacaturevervullers = fake news

  Like

 15. Als de brief nu eens echt zou blijken te zijn dan is er alle reden voor de betrokken minister om dit als fake news af te doen, nu is iedereen op zijn hoede ,als er nu inbeslagnames zouden volgen dan speelt de minister zijn hand ,nu moet ie iets doen ,echt of niet de kat is uit de zak…..Een gewaarschuwd burger is er twee waard……
  In ieder geval, als er private wapens zouden in beslag worden genomen dan is dat toch dé reden om te weten dat Frankrijk ,of eender welk land waar een dergelijke maatregel valt, op zijn einde loopt.

  Het zou echt wel de angst voor de burger ten toon spreiden ,vergeet niet dat de zelfde regering heeft bekend gemaakt nog harder tegen de gele vestjes en hun medestaanders op te treden, de angst voor de burger zit er diep in daar in Frankrijk ,tevens weet je dan ook dat de weinige berichten die op de msm te zien zijn een reden van afwezigheid hebben ,het zou hier in onze contreien ook kunnen gebeuren.

  Zeker in Brussel zijn ze er bang voor ,zeker nu met een regering die aaneen hangt met haken en ogen,……..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Frankrijk neemt legale wapens met vergunning van het volk in beslag – FakeNews volgens de minister van Binnenlandse Zaken – Update | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s